BAKGRUNN

———————————————————————————————

Cindy og jeg hadde vært sammen en stund. Hun var en fraskilt mor med to eldre døtre og hadde begynt å legge fra seg sin seksuelt undertrykte fortid mer og mer etter hvert som forholdet vårt utviklet seg. Disse hendelsene finner sted etter historien om "Mother's Indecent Gift", da hun fortsatte å omfavne sitt ønske om å underkaste seg og behage. 

Før jeg traff Cindy, mente hun at én orgasme i uken var bra. Siden den gang hadde hun ikke bare oppdaget at hun var svært multiorgasmisk, men hun var også blitt avhengig av nytelse og følelsen av å være sammen med meg.

Med denne nyvunne nytelsen oppsto det et problem. Cindy fikk ikke bare dårlig samvittighet for at hun fikk så mange flere orgasmer enn meg, hun begynte også å frykte at jeg skulle gå lei av henne. 

Det skulle ta lang tid før hun innrømmet hvor redd hun hadde vært for at jeg skulle forlate henne. Denne blandingen av frykt og skyldfølelse skapte et behov i henne for å "gjøre opp for seg" med meg. Denne historien har sitt utspring i denne tankegangen og dette behovet.

—————————————-

DEL 1

seksitreffit

—————————————-

———————————————————————————————

PERSONVERN VENNLIGST

———————————————————————————————

Cindy var hjemme igjen etter å ha tilbrakt kvelden sammen med meg. Fitta dunket fortsatt etter tiden vi hadde hatt sammen, og hun lurte på om hun noen gang ville klare seg gjennom en dag igjen uten at trusene ble pinlig våte. 

Cindy hadde gått på toalettet da hun kom hjem i håp om å ta en dusj før hun skulle lage middag. Ja, det var sent, men hun var sikker på at ingen hadde spist middag ennå. Det spilte ingen rolle at alle var gamle nok til å klare seg selv; døtrene forventet fortsatt at mamma lagde mat, og det betydde stadig oftere at de spiste middag etter klokken 22.00.

Cindy lot dusjen bli varm mens hun satt på toalettet, da baderomsdøren plutselig gikk opp. Hanna hadde hørt vannet og hadde trodd at moren var i dusjen i stedet for å innta den plassen hun så sårt trengte.

I noen år etter skilsmissen leide Cindy en campingvogn for å spare penger. Den var ganske stor, men hadde bare ett bad. Og for å gjøre vondt verre, var det også en klesvaskkrok på badet, så for Cindy ble badet sjelden det frirommet og det privatlivet som de fleste mennesker nyter godt av.

seksitreffit

Cindy var både frustrert og glad for innbruddet. På den ene siden var hun glad for at døtrene var komfortable rundt henne og stilte henne spørsmål som de fleste døtre aldri ville stilt moren sin, men hun skulle også ønske at de respekterte privatlivet hennes litt mer. Hanna og Nicole kunne ikke forstå hvor stressende det var å være alenemor, og av og til ønsket hun at hun hadde et sted hjemme hvor hun kunne trekke seg tilbake og lade opp.

Cindy var ferdig på badet, reiste seg og kledde av seg. I dusjen begynte Hanna å fortelle om dagen sin, og da dusjforhenget ble trukket for, tok Hanna morens plass på toalettet.

Hvis Cindy hadde håpet på å få være i fred til å pirre brystene og fitta mens hun gikk gjennom dagens hendelser i tankene, ble hun skuffet. I stedet for bare å tisse og gå, ble Hanna igjen på toalettet mens hun fortalte moren alt om dagen, inkludert det siste dramaet med venninnene. Hannas monolog fortsatte helt til Cindy endelig kom ut av dusjen, ren, men uten å ha fått sjansen til å komme igjen.

Da Cindy åpnet forhenget, ble hun ikke overrasket over å se at Hanna fortsatt satt på toalettet med trusene rundt anklene. Hvis Hanna hadde spylt ned i toalettet, ville dusjen til Cindy plutselig ha blitt varm, så Hanna hadde verken spylt ned eller reist seg etter at hun var ferdig med det hun var kommet for.

Cindy holdt på å tørke seg da Hanna endelig reiste seg. Da hun reiste seg, fikk Cindy et raskt glimt av det brune håret mellom den eldste datterens ben. Cindy noterte seg at hun skulle fortelle meg om dette siste "eventyret" på badet, for hun visste at jeg ville bli sjokkert over nok et eksempel på hvor åpne døtrene hennes var overfor henne, til tross for at de var langt over den alderen da de fleste døtre skjuler kroppen sin for foreldrene sine.

Cindy husket at jeg nylig hadde spurt henne om hun trodde at døtrene var barberte, trimmede eller naturlige. Hun hadde svart at "Nicole barberer seg barbent, mens Hanna er naturlig", men jeg hadde lurt på om hun bare trodde det, eller om hun hadde veddet huset sitt på det. Cindy kunne bare forestille seg hvordan jeg ville reagere da hun fortalte meg at hun uten tvil visste at Hannas fitte fortsatt var naturlig hårete.

Hanna ventet til moren hadde fått på seg klærne før hun åpnet døren og forlot badet. Da hun gikk, klarte ikke Cindy å slippe tanken på å fortelle meg hva som nettopp hadde skjedd. Hun visste at jeg ville bli sjalu og stille en million spørsmål, men ærlig talt var det ikke så mye å fortelle.

For Cindy var det som nettopp hadde skjedd en helt vanlig hendelse, og det var ikke noe spesielt eller sexy ved det i det hele tatt. Men Cindy visste at jeg ville gitt hva som helst for å se Hanna trekke ned trusa, tisse og reise seg opp igjen uten å nøle eller prøve å dekke meg til.

Cindy husket hvor opphisset vi begge hadde blitt da hun viste meg et bilde av Hanna i bikini mens jeg onanerte og luktet på de slitte trusene hennes. Det var første gang hun åpenlyst hadde ertet meg seksuelt med tankene på døtrene sine. Siden den dagen hadde jeg fortalt henne mer enn én gang at det minnet for alltid ville være et av mine favorittminner.

Et øyeblikk ønsket Cindy at jeg kunne oppleve bare én av disse "vanlige" hendelsene med tilfeldig nakenhet, slik at hun kunne se hvordan det påvirket meg, men hun visste at det var et umulig ønske. Døtrene hennes var tross alt ikke ekshibisjonister, de var rett og slett ikke beskjedne i nærheten av moren sin fordi hun var moren deres. Derfor visste Cindy at hun var den eneste personen i verden som noensinne ville bli vitne til at begge døtrene hennes viste seg så tilfeldig nakne. 

Mens Cindy børstet håret, surret telefonen da hun fikk en tekstmelding. Hun sto foran speilet mens hun leste meldingen. Jeg hadde spurt om hun hadde fått være alene lenge nok til å ta den dusjen hun hadde ønsket seg. Hun svarte med å sende meg et bilde av seg selv med fuktig hår og teksten "Dusj ja, privatliv nei".

Da Cindy begynte å børste håret igjen, innså hun at det kanskje fantes en måte for meg å oppleve disse spontane og subjektivt erotiske hverdagshendelsene på. Spørsmålet Cindy stilte seg var ikke "Hvordan kan han oppleve dem?", men i stedet "Bør jeg …?".

——————————————————————————————————————–

MUSESKRITT

——————————————————————————————————————–

Lørdag morgen lagde Cindy frokost til alle, og det var ingen overraskelse at hun var den eneste som var våken. Alle, inkludert henne selv, hadde en tendens til å være oppe for sent om kvelden, men Cindy våknet likevel til samme tid hver morgen, selv når hun ikke hadde noe å gjøre.

Cindy trakk pusten rolig da hun gikk inn og slo på lyset på datterens rom. Hun trakk puten vekk fra Hannas hode og slo henne med den et par ganger mens hun sa: "Stå opp, stå opp, stå opp! Jeg har laget frokost, så kom deg opp!"

Begge jentene stønnet, og Hanna prøvde å gjemme hodet under teppet. Cindy tok puten og slo til henne igjen før hun snudde seg mot Nicole og slo til henne også. Begge jentene maste og ba moren om å gå vekk, men Cindy ga seg ikke.

"Nei, jeg har laget frokost, og dere skal spise med meg. Jeg forlater ikke dette rommet før jeg ser dere stå opp og ut av sengen, så kom dere av gårde!"

Jentene stønnet igjen og aksepterte nederlaget. De hatet å bli vekket av moren sin. Det spilte ingen rolle hvor tidlig eller sent de ble vekket, moren var ubønnhørlig når hun ville ha dem opp. De dagene de ikke samarbeidet, ble de skutt med vannpistolen hun hadde i kjøleskapet, og hvis det ikke fungerte, kom hun tilbake med kopper med isvann. Hun hadde bare vært nødt til å helle en stor plastkopp med isvann over dem én gang, etter det var trusselen nok.

Hanna ga opp og satte seg først opp i sengen. "Greit, jeg er oppe, la meg være i fred", ropte hun.

"Å nei, jeg må se deg opp, på beina og påkledd før jeg drar". Så snudde Cindy seg til Nicole og sa: "Det gjelder deg også. Opp med deg, ellers…"

Et høyt sukk kom fra Hannas seng mens hun sa: "Du er så slem". Hun trakk lakenet tilbake, svingte føttene over sengekanten og reiste seg opp. Håret var satt opp i en hestehale kvelden før, og det hadde for det meste løsnet mens hun sov, slik at lange, brune lokker hang ned rundt ansiktet hennes. Hun stilte seg ved siden av sengen og tørket seg over øynene uten å tenke over at hun sto foran moren i bare en stram, hvit topp og mørkeblå truse. Etter å ha strukket seg litt, noe som fikk genseren til å stige nesten opp til ribbeina, så hun ned og fikk øye på pyjamasbuksene. Hanna tok et lite skritt, bøyde seg i livet, plukket opp pyjamasbuksene og tok dem på seg. Til slutt så hun på moren og sa "Fornøyd?".

Cindy smilte mens hun sa: "Fornøyd? Rydd rommet ditt, så kan vi snakke sammen". Cindy snudde seg mot Nicole og sa: "Kom igjen, du også", men Nicole hadde allerede begynt å følge etter storesøsteren. Da den yngste datteren kom til syne igjen, så Cindy Nicole sitte på sengekanten iført den svarte t-skjorten og shortsen hun hadde sovet i kvelden før. På dramatisk vis hoppet Nicole opp, rakte opp hendene og sa "Tada!".

Cindy ristet bare på hodet og sa: "Ok, jeg skjønner, du er våken." Hun snudde seg bort fra døtrene sine, og da hun forlot rommet, sa hun: "Og ikke legg dere ned igjen. Jeg venter dere på kjøkkenet om to minutter."

Da Cindy gikk nedover den korte gangen til kjøkkenet, sverget hun på at hun kunne høre sitt eget hjerte slå. 

Cindys telefon hadde stukket ut av lommen, og da hun gikk mot kjøkkenet, tok hun den frem. Da hun så på skjermen, stoppet Cindy opptaket, lukket kameraappen og låste telefonen før hun stakk den tilbake i lommen igjen. Før hun så på videoen, ville hun ikke vite om hun faktisk hadde filmet datterens morgenvekking eller ikke, men selv om hun hadde gjort det, var hun fortsatt ikke sikker på om hun kunne krenke deres privatliv ved å la meg se den.

——————————————————————————————————————–

UVENTET GAVE

——————————————————————————————————————–

Cindy var på vei ut av huset da hun stoppet opp. Hun hadde et urolig ansiktsuttrykk, noe jeg ikke hadde forventet ut fra måten hun hadde kommet på bare noen minutter tidligere. Tonen hennes ble alvorlig da hun spurte: "Jeg kan vel stole på deg?".

Jeg ble sjokkert over at hun spurte meg om det, med tanke på alt vi hadde gjort, men jeg skjønte at dette ikke var en spøk, så jeg sa: "Selvsagt. Hvorfor det?"

Hun brukte et øyeblikk på å svare, som om hun tvilte på seg selv, og så stakk hun langsomt hånden ned i lommen. Da hånden kom ut, holdt hun en USB-pinne i fingrene i en tydelig gest for at jeg skulle ta den. Idet USB-minnet skiftet hender, sa hun: "Jeg stoler på deg. Dette er kun for dine øyne." Det ble en kort pause før hun la til: "Jeg trenger ikke å vite hva du gjør med denne, bare lov meg at du sletter den før du leverer den tilbake."

Nok en gang ble jeg overrasket over måten hun oppførte seg på. Hun hadde gitt meg en USB-pinne med frekke bilder og videoer av henne flere ganger før, og hun visste at jeg aldri ville dele dem eller vise dem til noen andre. At hun denne gangen gjorde et så stort nummer ut av det, gjorde meg både opphisset og forvirret. Jeg kunne ikke forestille meg hva hun kunne gi meg som gjorde at jeg trengte en ekstra påminnelse om personvern, så jeg beroliget henne ved å si: "Selvsagt. Jeg kommer aldri til å beholde noe du ber meg om å la være. Hvis dette må slettes, vil det bli det."

Cindy så lettet ut da hun sa "takk". Hun ga henne et siste kyss før hun gikk.

Cindys bil var knapt ute av syne før jeg satt ved datamaskinen og plugget inn den mystiske USB-minnepinnen. Da jeg åpnet den, ble jeg overrasket over å finne bare én filmfil, og basert på filstørrelsen visste jeg at den ikke kunne være særlig lang.

Da videoen ble lastet inn, ble jeg forvirret fordi det så ut til å være et opptak av en vegg. Et øyeblikk senere var det noen vanskelige bevegelser og mye skjelvende kamera, noe som fikk meg til å lure på om hun kanskje hadde gitt meg feil video ved et uhell, for dette begynte ikke som noen onanivideo hun noen gang hadde gitt meg. Jeg skulle til å spole frem videoen da jeg så en dør gå opp og et lys ble tent. Hjertet mitt stoppet nesten da jeg hørte Cindy rope at datteren skulle våkne, og med ett forsto jeg hvorfor hun hadde spurt om hun kunne stole på meg.

Jeg fulgte konsentrert med mens scenen utspilte seg foran meg. Det var ikke noe særlig erotisk over videoen. Det var bare en helt vanlig rutine hjemme hos henne, og videoen viste mindre hud enn man ser i et klesmagasin eller på en strand, men det var ikke snakk om nakenhet eller ulovlig seksuell aktivitet. Dessuten forsto jeg at videoen egentlig ikke engang handlet om datterens morgenrutine. Nei, det handlet om at Cindy lokket døtrene sine ut av sengen, bare for at jeg skulle få se dem på en måte som få andre noensinne ville få.

Selv om det ikke var lenge siden jeg hadde kommet med Cindy, var pikken min allerede hard igjen. Jeg satte programmet mitt til å spille av den delen av videoen der Hanna sto ut av sengen, strakte seg og bøyde seg forover. Scenen ble spilt av om og om igjen på skjermen mens jeg strakte meg ned for å onanere til dette sjeldne og private glimtet av Cindys eldste datter…

Mens jeg så Hanna reise seg opp i bikinitrusen igjen, tenkte jeg på hvor heldig det hadde vært at Hanna ikke hadde sovet i pyjamasbuksa. Så snart jeg hadde tenkt tanken, husket jeg ordene Cindy hadde sagt mens Hanna fortsatt lå under dyna. 

Cindy hadde sagt til Hanna at hun ikke skulle gå før hun hadde stått opp "og kledd på seg". 

Selv om denne formuleringen ikke ville vinne en rettssak, antydet den i hvert fall at Cindy visste hvor lite Hanna hadde på seg. I virkeligheten sov Hanna sannsynligvis slik de fleste nettene, så glimtet av Cindys trusekledde datter var ikke tilfeldig. Bare det å vite at Cindy hadde stått der og nektet å gå før Hanna blottet seg for kameraet, gjorde plutselig videoen mye mer erotisk.

Mens jeg fortsatte å se videoen i loop, kjente jeg hvordan min egen orgasme bygget seg opp, og jeg kjempet ikke imot. Det er vanskelig å forklare hvor utrolig tabubelagt det føltes å vite at Cindy ikke bare hadde filmet sine egne døtre i hemmelighet for meg, men at hun hadde laget videoen i håp om at jeg skulle komme av å se dem slik.

——————————————————————————————————————–

EBAY-ING A PEN

——————————————————————————————————————–

Cindy hadde sagt at hun ikke trengte å vite hva jeg gjorde med videoen hun hadde lagt på minnepinnen, men hun var nysgjerrig på om jeg likte den. Hun visste at det faktiske innholdet høyst var aldersgrense-PG, men hun håpet at jeg så på den som noe mer enn det.

At hun nølte med å gi meg videoen, var stikk i strid med hennes ønske om å "utjevne den seksuelle stillingen" mellom oss. Hun visste at hun aldri kunne få meg til å komme like hardt eller ofte som jeg fikk henne til å komme, og jeg hadde allerede åpnet en verden av nytelse som hun ikke engang visste eksisterte. Gang på gang hadde hun sagt at hun ville gjøre nesten hva som helst for å takke meg for alt jeg allerede hadde gjort, men det var lite hun følte at hun kunne gjøre for å konkurrere. 

I Cindys hode ville enhver kvinne som spredte beina, tilbød hendene, munnen eller rumpa si til meg, få meg til å komme, og jeg ville komme like hardt med dem som med henne. Derimot hadde ingen annen mann, leketøy eller fantasi fått henne til å føle det hun følte når hun var sammen med meg, og det var en tankevekkende tanke at hun kunne erstattes av nesten hvilken som helst seksuelt villig kvinne på planeten. Det var urettferdig, for hun så på seg selv som utbyttbar, men for henne var jeg enestående.

Da Cindy endelig tok mot til seg og spurte om videoen, ble hun ikke overrasket over å høre at jeg hadde likt den … flere ganger. Det som overrasket henne, var da hun sa: "Siden du likte den, kan du beholde en kopi. Men hvis jeg noen gang ber deg om å slette den, gjør du det. Ikke sant?"

Cindys tilbud om å la meg beholde videoen skyldtes både skyldfølelse og et ønske om å behage. Hun så det som et tegn på glede, men hun visste også at det ikke utlignet det seksuelle forholdet mellom oss.

Cindy ønsket desperat å føle at hun var uerstattelig for meg, akkurat som jeg var blitt uerstattelig for henne. Sannheten var at hun følte at det var et umulig mål så lenge hun bare gjorde ting som andre kvinner kunne eller ville gjøre.

Da hun gikk over streken og spilte inn en knapt vågal video av Hanna, følte hun seg for et øyeblikk som en modig og uerstattelig kvinne. Da hun tenkte tilbake på handlingen, visste hun at det hadde vært galt, men hun visste også at verden ikke hadde gått under. Bilen hennes hadde faktisk ikke eksplodert, soverommet hennes hadde ikke tatt fyr, og ingen hadde blitt skadet … det hadde ikke hatt en eneste negativ konsekvens å ta, og deretter gi meg, den skjulte videoen. Da det gikk opp for henne, ble hun tvunget til å spørre seg selv: "Hvorfor skulle det skade og gjøre det igjen?".

Cindy holdt fast ved den tanken og klamret seg til ønsket om å bli uerstattelig. I noe som bare kan beskrives som en livsendrende impuls, gikk hun inn på eBay med den ene hensikt å kjøpe et lite skjult kamera.

Mens Cindy så på ulike skjulte kameraer, minnet hun seg selv på at jeg sannsynligvis hadde sett tusenvis av kvinner i porno som var langt mer attraktive enn henne selv eller døtrene hennes, og at disse kvinnene hadde gjort mye mer enn å gi et kort glimt av trusene sine. Cindy visste at hvis hun objektivt sett tok et skritt tilbake, burde ikke det raske blikket på datterens truser ha gitt meg grunn til å kaste et ekstra blikk. Teknisk sett var videoen enda mindre avslørende enn bikinibildene hun hadde vist meg tidligere, siden Hanna hadde hatt på seg et linne.

Etter hvert som Cindy fant frem til et apparat som hun trodde kunne fungere, forsto hun at min reaksjon på videoen ikke skyldtes det råe seksuelle innholdet, men at det mest erotiske var at hun hadde tatt opp videoen slik at jeg kunne se den.

Cindy forsto at selv med et skjult kamera ville det være høyst usannsynlig at hun noensinne kunne ta opp opptak som kunne konkurrere med jentene som åpent blottla seg for pornosider, men Cindy visste også at hun ikke konkurrerte direkte med disse jentene eller denne typen videoer. Cindys erotiske valuta ville ikke være "en tilfeldig naken jente som gjør høyst seksuelle handlinger"; i stedet kunne hun tilby svært private glimt av to helt spesifikke jenter. Dette ville være jenter jeg hadde møtt, som jeg hadde stått på rommene til, og enda viktigere, to jenter som aldri ville få vite hvor mye jeg hadde sett av dem.

Cindy stirret på annonsen om en fullt funksjonell blekkpenn med skjult kamera, og hun diskuterte i stillhet hva hun skulle gjøre. Hun visste at svært få mødre i hennes situasjon noensinne ville vurdere å gjøre det hun vurderte nå, og på en eller annen måte fikk det henne til å føle seg mektigere og alternativet mer tiltalende. Det var noe befriende ved å vite at hun endelig kunne være den som gjorde noe som andre kvinner ikke ville gjøre. Hvis hun kunne ta seg sammen til å tilby meg denne unike pirringen, ville det kanskje gjøre henne uerstattelig.

Da kjøpsbekreftelsen kom i innboksen, hadde Cindy allerede begynt å lage en mental liste over alle stedene hun skulle bruke pennen. Selv om logikken sa at det ville være smart å teste pennen på helt dagligdagse steder, visste hun allerede i bakhodet hvor pennen skulle brukes….på badet. 

Etter å ha slettet alle bekreftelsesmailene forlot Cindy datamaskinen og prøvde å ikke tenke på at hun planla å bruke begge døtrenes nakne kropper til å erte mannen hun knullet.

Kvalitet % | ( röst)
...
...
seksitreffit

Kategorisert i: