DEL 2

—————————————-

Oppsummering:

Hvis du hoppet over del 1, kan du lese følgende.

Cindy var i ferd med å bli seksuelt gjenopplivet da hun opplevde nytelse som hun tidligere hadde trodd bare fantes i porno. Jeg var blitt uerstattelig for henne, men hun fryktet at enhver villig kvinne kunne få meg til å komme like hardt. Hennes ønske om også å være uerstattelig for meg førte henne inn på en tabubelagt vei. 

En morgen vekket Cindy døtrene sine, vel vitende om at Hanna bare sov i truse og topp. Denne vanlige vekkingen var viktig fordi Cindy filmet det hele i all hemmelighet for meg med telefonen sin. 

Det føltes godt å endelig være en kvinne som gjorde noe andre ikke ville gjøre. I tillegg hadde hun kjøpt en blekkpenn med skjult kamera og hadde planer om å legge den igjen på badet. 

——————————————————————————————————————–

seksitreffit

——————————————————————————————————————–

Cindy kastet ikke bort tiden med å bruke pennen til å ta opp noen videoer, men ingen av dem ble bra. I hver eneste video ble pennen utilsiktet flyttet ut av posisjon eller blokkert av noe foran den, for eksempel et håndkle eller et klesplagg. De gangene pennen ikke ble flyttet eller blokkert, var Cindys to døtre bare inne i bildet når kroppene deres var tildekket. For å gjøre vondt verre måtte pennens interne batteri lades opp etter hver bruk, til tross for at selgeren påstod at batteriet hadde lang levetid.

Det var også et problem å lade pennen fordi den måtte skrus av for å plugges inn. Siden personvern alltid er et problem, måtte Cindy være svært forsiktig slik at ingen så at pennen ble ladet. Alt dette førte til at det gikk tre uker uten at det ble gjort noen verdifulle opptak, noe som fikk hele prosjektet til å føles som bortkastet tid.

Tidlig en lørdag ettermiddag var Cindy alene hjemme og var glad for å ha huset for seg selv for en gangs skyld. Hun hadde latt pennen stå til lading på soverommet mens hun gikk på toalettet, så hun ble overrasket da Hanna gikk forbi den åpne baderomsdøren. Det viste seg at Hannas sjef hadde sendt henne hjem tidlig, så Hanna hadde bestemt seg for å ta en rask dusj før hun skulle møte venninnene sine.

Cindy rakk verken å tenke eller reagere da Hanna kom inn på badet med nye klær. Hun lukket døren, kledde av seg og gikk inn i dusjen.

Mens Hanna dusjet, begynte hun å snakke om dagen sin, og Cindy beklaget seg over muligheten hun nettopp hadde gått glipp av med pennen. Cindy visste at det ville virke rart å gå for å hente pennen, komme tilbake og gå igjen, så hun bestemte seg for å ta en mer risikabel tilnærming.

Mens mor og datter fortsatte å snakke sammen, åpnet Cindy kameraappen på telefonen. Hun satte telefonen i lydløs modus og skrudde av blitsen. Hun visste at jeg ville foretrekke en video, men å spille inn en video var en større risiko enn hun var villig til å ta, så hun måtte nøye seg med bilder.

Noen minutter senere kom Hanna ut av dusjen, og paret fortsatte å snakke sammen. Hanna tilbrakte mesteparten av tiden med ansiktet vendt bort fra moren mens hun raskt tørket seg og kledde på seg. Det var ikke ideelt, men Cindy kunne ikke gjøre annet enn å utnytte muligheten hun hadde foran seg. 

seksitreffit

Da Hanna var ferdig med å trekke skjorten over hodet, spylte Cindy, reiste seg og forlot badet. Hun kunne ikke vente lenger. Pennen måtte kobles fra og settes sammen igjen før den kunne bli sett.

——————————–

Dagen etter ga Cindy meg en USB-pinne. Hun trengte ikke å utdype det nærmere da hun sa: "Hvis jeg ber deg om å slette denne, så gjør du det, ikke sant?". Jeg nikket, og vi snakket ikke mer om det,

Jeg tvang meg selv til å vente et par timer etter at hun hadde gått, før jeg plugget inn USB-minnet. Jeg ville være i bedre stand til å "nyte" det hun delte med meg, og derfor ville jeg at pikken min skulle få god tid til å komme seg etter ettermiddagen med Cindy.

Harddisken inneholdt en håndfull bilder, og ingen av dem var riktig innrammet. Bildene var skjevt innrammet, på skrå, og bare en tredjedel av dem viste hele Hannas ansikt. Cindy trengte ikke å fortelle meg det, det var åpenbart at bildene var tatt manuelt med telefonen hennes.

Allerede på det første bildet skjønte jeg at dette ikke kom til å bli som i wake-up call-videoen. Disse bildene signaliserte en endring i hvordan Cindy var villig til å erte meg, og pikken min var allerede hard bare av den grunn.

De første bildene på harddisken var av Hanna som sto i dusjen med et håndkle rundt seg. Jeg visste ikke om Cindy ikke hadde rukket å ta et bilde før håndkleet dekket kroppen hennes, eller om forhenget hadde åpnet seg mens håndkleet allerede var på plass. Å se Hanna i dusjen, med vått hår og kun iført håndkle, var uansett litt av en start.

De neste bildene viser Hanna ut av dusjen med ansiktet vendt bort fra kameraet. Håndkleet var ikke lenger viklet rundt henne, ettersom hun brukte det til å tørke kroppen og håret. Det var på disse bildene jeg først fikk vite at Hanna likte å bøye seg forover og la det lange, brune håret henge ned mens hun tørket det med håndkleet. Dessverre var det ikke mulig å zoome eller manipulere bildene slik at jeg kunne se mer enn Hannas utrolig stramme rumpe mens hun bøyde seg foran meg, så et tydelig bilde av fitta måtte vente.

De neste bildene viste hvordan Hanna dro opp trusa og deretter begynte å ta på seg BH-en. Mens hun fumlet med BH-en, snudde Hanna kroppen og ga meg det som skulle ha vært en veldig fin utsikt til høyre bryst. Dessverre var det et vindu bak henne som ga et sterkt motlys, noe som skjulte noen av detaljene.

Jeg ville ha sett på de siste bildene i mappen som et antiklimaks fordi de bare viste Hanna i BH og truse, men det var en ekstra detalj som jeg i utgangspunktet hadde oversett. Trusene som Hanna hadde på seg, så ut til å være de samme som Cindy hadde tatt med hjem til meg den aller første gangen hun åpenlyst ertet meg med tanker om henne. Ja, det var de samme trusene som Cindy hadde holdt opp mot ansiktet mitt for at jeg skulle lukte og smake på dem. Den dagen hadde jeg sett Cindy tørke opp spermen min med akkurat de trusene, og nå sto Hanna modell for meg.

Jeg bladde tilbake gjennom bildene og klarte knapt å tro hva som var på harddisken. Cindy hvisket ikke lenger detaljene i datterens dagbok i øret mitt, og hun viste meg heller ikke et bilde som bare ble betraktet som seksuelt når det ble satt inn i riktig sammenheng. Nei, Cindy tok aktivt bilder av sin eldste datter mens hun tørket seg og kledde på seg på badet.

Jeg visste at det var risikabelt for Cindy å ta disse bildene. Hvis datteren hadde tatt henne på fersken, ville det vært nesten umulig å forklare hvorfor hun fotograferte den nakne kroppen hennes i all hemmelighet. Det risikable ved disse bildene stoppet imidlertid ikke der. Bare det faktum at noen av bildene viste Hannas ansikt, innebar en risiko for både Hanna og Cindy. Hvis disse bildene på en eller annen måte kom ut, kunne Hanna bli gjenkjent, og hvis det skjedde, ville Hanna umiddelbart vite hvem som hadde tatt dem, og det ville være moren hennes som var ansvarlig for å ha "ødelagt livet hennes".

Jeg forsto hvilken situasjon Cindy satte seg selv i, og hvor stor tillit hun satte til meg for å beskytte både henne og datteren. Denne kunnskapen forvandlet disse NC-17-bildene av rumpa og brystene hennes til noe som føltes langt mer frekt; jeg kjente tross alt ikke bare denne jenta, men jeg visste også at disse nakenbildene var tatt bare for meg.

Jeg stirret på Hanna, og det var ingen tvil om hva Cindy forventet at jeg skulle gjøre når jeg så dem. Saken var bare den at jeg ikke var sikker på om Cindy tok og delte disse bildene kun for min fornøyelses skyld, eller om hun også likte kicket ved å gjøre noe så tabubelagt. Uansett var det ikke den diskusjonen jeg tenkte på akkurat da. Cindy hadde tross alt tatt en stor risiko ved å la meg få denne harddisken, så hvem var jeg til å forakte gaven hennes ved å forsinke nytelsen av den ved å prøve å dechiffrere motivene hennes?

Jeg bladde gjennom bildene et par ganger til mens jeg holdt hånden rundt pikken. Jeg ble tiltrukket av et bilde av Hanna foroverbøyd, slik at jeg kunne se rumpa og siden av det nakne brystet hennes. Jeg strøk hardere mens jeg forestilte meg at Cindy sto ved siden av meg og hvisket i øret mitt: "Kom på rumpa til datteren min."

Kvalitet % | ( röst)
...
...
seksitreffit

Kategorisert i: