Trykk på ESC for å lukke

Eller sjekk ut våre populære kategorier...

Mest sett daglig

25   Historier
25
K

Karma for utroskap

14 Min Read
0 9
14 Min Read
0 9

Marie og Nathan møttes i førstegangstjenesten, og syv måneder etter at førstegangstjenesten var over, annonserte de at de ventet sitt første barn. For de som ikke er klar over det, er det uglesett å bli gravid med en av de…

Fortsett å lese
S

Stressfrigjøring

6 Min Read
0 11
6 Min Read
0 11

Kim går inn på rommet hennes, det har vært en lang dag, og hun er klar til å bruke favorittvibratoren sin for å kvitte seg med stresset. Hun skynder seg til skrivebordet sitt og åpner den hemmelige gledesskuffen sin, skyver…

Fortsett å lese
D

Den forbudte utsikt – del 1

17 Min Read
0 7
17 Min Read
0 7

BAKGRUNN ——————————————————————————————— Cindy og jeg hadde vært sammen en stund. Hun var en fraskilt mor med to eldre døtre og hadde begynt å legge fra seg sin seksuelt undertrykte fortid mer og mer etter hvert som forholdet vårt utviklet seg….

Fortsett å lese
K

Karoline

2 Min Read
0 1
2 Min Read
0 1

Hei jeg er Karoline og dette er min historie. Jeg ble født i Bergen 1/4/1987 – Faren min var en meget vellykket forretningsmann og moren min var selvstendig næringsdrivende og jobbet hjemmefra. Vi bodde i en leilighet i Bergen og…

Fortsett å lese
M

Mine døtre tenner meg

6 Min Read
0 7
6 Min Read
0 7

De rundet hjørnet inn på gaten deres, pesende etter løpeturen de var på. De svette kroppene deres glitret under gatelysene. Det var så vidt daggry og Samantha og datteren hennes Amber var i ferd med å fullføre en av sine…

Fortsett å lese
H

Hjemme tidlig

18 Min Read
0 14
18 Min Read
0 14

Første gang jeg så søsteren min naken, skalv jeg i knærne og ble plutselig tørr i halsen. Det fantes selvsagt bilder av nakne kvinner på mange nettsteder, men jeg hadde aldri før sett en naken kvinne på ordentlig. Kanskje vi…

Fortsett å lese
×