Jeg møtte Oda første gang etter at Hege og jeg hadde vært sammen i nesten ett år. Hege var veldig beskyttende mot henne etter å ha hatt uflaks med forskjellige menn som hun datet tidligere. Hun ønsket ikke at Oda skulle bli knyttet til noen og deretter måtte lide av bruddet. Ting gikk i riktig retning med oss, og hun lot oss endelig møtes. Da jeg møtte henne første gang, var hun ung med flatt bryst, søt liten rumpe med et vakkert ansikt. Vi har alle sett små jenter på TV som modellerer klær eller et annet produkt, og vi vet alle hvorfor hun ble valgt. Så søt hun var.

Etter hvert som tiden gikk begynte vi å bruke mer tid på å bli kjent med hverandre. Som en "familie" dro vi ut på kino og så etterpå for iskrem. Jeg begynte å innse at hun var en ganske kul unge. Jeg ble over et par netter i uken og hun kom ut i pysjamasen for å kysse Hege godnatt, så satte hun seg på fanget mitt og kysset meg på kinnet. Jeg var ikke sikker på hvordan jeg skulle reagere, så jeg ville følge strømmen og kysse henne tilbake på pannen hennes. Det så ut til at Hege likte det, siden hun smilte. Etter flere uker med dette, begynte hun å gi meg et raskt kikk på munnen som godnattkysset mitt. Heges svar på dette var "Jeg tror noen er forelsket i deg."

Hege og jeg fortsatte å date de neste årene. Vi fortsatte å ta Oda med oss ut for å tilbringe tid med henne. Og ja, hun fortsatte å gi meg et hakk på munnen ved sengetid. Jeg var helt forelsket i Hege og snart spurte jeg henne om å gifte seg med meg. Hun sa ja, og vi begynte å legge planer om å flytte sammen. Det som trakk meg til Hege var hennes skjønnhet og hjerne. Hun var en 5' 8" høy (de fleste av det ben), flat mage, bryster med fulle C-cup med en boblerumpe som så perfekt ut på henne. Hun var biracial (faren hennes engelsk og moren fra Jamaica) med svart hår og slående blå øyne. Hun var 35 og jeg var 30. Hennes eneste bekymring var om jeg var klar til å bli stefar til en 14-åring. Det ville gjort meg til 16 da Oda ble født.

Vi var heldige som fant et hus som var midt i blinken for begge jobbene våre. Om morgenen dro hun østover og jeg vestover. Huset kom også med basseng. Kort tid etter innflyttingen fikk Hege forfremmelse på jobben, men det krevde også at hun reiste to ganger i måneden. Hun ville ofte fly ut tidlig mandag morgen og være tilbake onsdag kveld. Dette var ritualet hennes annenhver uke. På dette tidspunktet hadde Oda begynt å utvikle seg og tuslet rundt i huset i sine små truser med en kort topp. Jeg begynte faktisk å bli litt forelsket i henne. Hun utviklet små A-kopper med brystvortene som gjorde meg gal når jeg stikker ut. Dette varte ikke lenge. Hege fortalte henne at det ikke var passende, og at hun måtte ha på seg skikkelig pyjamas. Men når Hege var borte på tur, ville hun gå tilbake til truser og en mage topp. Hun var absolutt i ferd med å bli en liten flørt, og ba meg om å love å ikke si det til moren hennes, med et sexy smil. Det var et løfte jeg absolutt var villig til å holde. Igjen, en ung jente som løper rundt i små truser. Hvem skal si nei?

Etter hvert som tiden gikk begynte hun også å bruke trange bomullsshorts som viste frem den fine boblerumpen som hun fortsatte å utvikle, på samme måte som moren. Ofte når vi gikk ut og de gikk foran meg, klarte jeg ikke å bestemme meg for hvem som hadde den finere rumpa. Jeg husker at vi spiste brunsj på et spisested en morgen da Oda unnskyldte seg for å gå på toalettet. Hege tok meg i å stirre da Oda gikk bort og spurte meg «Sjekker du datteren min?». Jeg ble tatt på fersken og stoppet, uten å vite hvordan jeg skulle svare. Jeg ble reddet av servitrisen som ga oss maten vår. Oda kom snart tilbake og emnet ble endret. Rundt i huset så jeg henne ofte mens hun lå på sofaen, iført den stramme bomullsshortsen som viste den nederste delen av rumpa hennes hengende ut. Faen som det gjorde meg gal! Når jeg strøk pikken min på badet og tenkte på rumpa hennes, kom jeg i løpet av sekunder. Hva i helvete var galt med meg? Dette var min forlovedes datter.

De fleste pene jenter er populære, og Oda er intet unntak. Jeg antar at det også hjalp å ha et hus med basseng. Da sommeren nærmet seg, spurte hun om hun kunne invitere vennene sine over. Hege og jeg diskuterte det og bestemte oss for at det var greit så lenge det ikke var mer enn fem barn om gangen. Vi ville ikke ha ville fester hele tiden.

Oftere enn ikke ville det bare være henne med fire andre jenter. De lå og ble brune og brydde seg ikke om å hoppe i bassenget. På en dag moren hennes var på tur, kikket jeg ut av vinduet og la merke til at en av venninnene hennes hadde på seg en thong-bikini med en nydelig rumpe og snorene til toppen var løsnet for å unngå brune linjer. Jeg begynte ubevisst å gni på kuken min og skulle ønske jeg kunne se mer. Etter noen minutter kom jeg på en unnskyldning og bestemte meg for å se nærmere. Jeg ble sjokkert da jeg gikk ut døra og skjønte at det var Oda hun med den fine rumpa i stringtrosa som lå på magen med snorene til toppen løsnet. Jeg unnskyldte meg raskt og gikk inn igjen. Oda kom inn noen minutter senere med et skremt ansiktsuttrykk som ba meg om ikke å fortelle moren hennes hva hun hadde på seg. Jeg sa til henne at jeg ikke ville si noe, men hun måtte være mer forsiktig. Hun ba meg om å sverge, mens hun ga meg et lengre hakk på leppene enn normalt og sa "Takk pappa." Ja, jeg gikk tilbake til å spionere på henne gjennom vinduet mens jeg jekket av.

En annen gang, mot slutten av sommeren, kom hun inn i huset og ba meg om en tjeneste med sin søte, sexy lille jentestemme, og ba om at jeg ikke skulle gå ut i bakgården. Jeg spurte hva som foregikk. Hun forklarte at sommeren nærmet seg slutten, og de ønsket å bli brun med toppen av seg. Jeg fortalte henne at jeg lovet å ikke gå til bakgården den neste timen. Hun ba om at jeg lovte henne å aldri si det til moren hennes. Det løftet ble også fulgt av et langt kyss som var i ferd med å bli normen. Tanken på å vite at det lille brystet hennes var utstilt fikk meg til å se ut av vinduet. Nok en gang fant jeg meg selv runke meg selv med hånden min mens jeg tittet ut av vinduet. Alle fem jentene var toppløse og søte.

seksitreffit

Da hun ble 16, var Oda en knock-out! Gutter var over henne, og hun skulle ut på dater hver eneste helg. Jeg husker at jeg følte meg skikkelig sjalusi da Hege fortalte meg at hun måtte ta Oda på pillen. Hun forklarte at datteren hennes nylig hadde en nær samtale og at hun ikke var klar til å bli bestemor. Sjalusien min var basert på å vite at disse guttene nøt den søte rumpa hennes. Den søte rumpa som jeg fikk se rundt i huset med henne som sprang rundt i den korte shortsen og enda verre, i trusa når moren var bortreist. Likevel fikk jeg ikke lov til å røre.

Livet nynnet sammen, med Oda som viste meg den deilige rumpa hennes og jeg knulla Hege, og drømte at det var Oda som var under meg, oppå meg og foran meg. Det var Odas lepper som sugde pikken min og Odas fitte jeg elsket med munnen min. Hege hadde absolutt ingen klager.

En dag kom Hege hjem og forklarte at hun måtte delta på en konferanse over helgen som ville kreve at hun skulle fly ut på torsdag og ikke komme tilbake før mandag kveld. Hun spurte om Oda og jeg ville ha det bra. Jeg forsikret henne om at vi ville, og at hun ikke trenger å bekymre seg. Det eneste jeg kunne tenke meg var imidlertid Oda som gikk halvnaken rundt i huset i de nye sexy kom-pul-meg-trusene sine. På dette tidspunktet, på en av Heges tidligere turer, hadde jeg tatt Oda til kjøpesenteret for å kjøpe sko. Mens hun var der, forklarte hun at hun også måtte kjøpe nytt undertøy. Da vi gikk inn i Victoria's Secret, var jeg ikke sikker på hva jeg skulle tenke. Hun grep noen få *********** ioner og gikk inn for å prøve dem. Mens kassereren ringte oss, var kommentaren hennes "Jeg er sikker på at kjæresten din kommer til å elske disse" mens hun så på meg. Jeg ble stille.

Da vi var ferdige, stoppet vi ved food courten for å spise noe. Jeg kunne ikke dy meg og spurte henne "tror du at kjæresten din kommer til å elske dem?" Så hun svarte med et smil om munnen hennes «Hun trodde du var kjæresten min. Du må fortelle meg om du liker dem neste gang mamma drar.» Jeg ble overrasket og usikker på hvordan jeg skulle svare. Allerede på Heges neste tur fant jeg ut at jeg likte det nye undertøyet hennes. Jeg fant også ut at hun hadde kjøpt en teddy med matchende undertøy hun av og til har på seg hjemme om kvelden. Denne jenta lekte med ilden og jeg kom til å bli brent.

Den dagen Hege dro, spurte jeg Oda om hun var med på middag lørdag kveld. Hun hadde tidligere nevnt å ha lagt planer med vennene deres fredag kveld. Hun spurte hva jeg hadde i tankene, og jeg fortalte henne at det ville være fint om vi kledde oss ut og dro til 'Di'Amato's'. Det er en restaurant som har en nattklubb rett ved siden av. Dekningsavgiften er inkludert i middagen. Dessverre forklarte jeg at hun var under 21 og ikke ville få komme inn.

Lørdag morgen kom jeg inn i stua med det nye kameraet mitt. Det kom på fredag og jeg var spent på å leke med det. Oda var allerede i stue og la seg ned og lekte på nettbrettet i rn kort topp og en ny truse som jeg kjøpte til henne på kjøpesenteret. Veldig lite materiale Faen!

Jeg begynte å peke kameraet rundt i huset for å bli kjent med fokus og kameraets funksjoner. På et tidspunkt rettet jeg kameraet mot Oda og ba henne smile, hun snudde hodet og stakk ut tungen. Vi begynte begge å le. Jeg fortsatte å ta bilder rundt i stua, men jeg klarte bare ikke dy meg. Jeg trodde jeg tok kjappe bilder av den søte rumpa hennes når hun var så fokusert på nettbrettet sitt. Jeg begynte å legge merke til at denne lille jenta på sofaen begynte å åpne bena litt, og avsløre den søte fitta hennes mer og mer. Før lenge tok jeg åpenbart bilder med henne uten å si noe.

Vi ble begge skremt da telefonen min ringte. Jeg mistet kameraet umiddelbart, hjertet mitt begynte å slå en million slag i minuttet og hun lukket raskt bena. Var hun klar over hva hun gjorde? Gjorde hun det for meg?

seksitreffit

Det var Hege som ringte for å sjekke inn på oss. Etter å ha forsikret henne om at alt var bra hos oss, snakket vi litt om konferansen hennes og la deretter på.

Etter det gikk jeg på do. Bildene av Odas unge rumpa og fitte fikk meg til å komme på 10 sekunder. Når jeg zoomet inn på bildet, kunne jeg sverge på at trusen hennes var våt i skrittet. Likevel unngikk jeg å være i samme rom med henne resten av dagen. Jeg kunne bare ikke stole på meg selv til å ikke gjøre noe som ville ødelegge forholdet mitt til Hege. Jeg gjorde noen ærender, fikset det utette dusjhodet, gjorde andre små reparasjoner rundt i huset. Før jeg visste ordet av det, var klokken 18.00 og planen vår var å reise innen 20.00 med forbehold om 21.00. Oda sa at hun ville dra til rommet sitt for å gjøre seg klar.

Noen minutter etter klokken 20 gikk hun inn i stua hvor jeg hadde ventet i minst en halvtime. Hvis livet mitt var en tegneserie, ville jeg vært ulven som faller i bakken, tungen ruller ut og dunker seg selv i hodet med en klubbe. Hun ser varm ut! Rykende het! Det var som om hun nettopp hadde gått av scenen i en skjønnhetskonkurranse under kveldskjolearrangementet. Hun spurte «Hvordan ser jeg ut» mens hun sakte snudde seg. Håret og sminken hennes så profesjonelt ut, med saftige, fyldige røde lepper, nydelige pupper og boblerumpa som hadde drevet meg gal i en stund nå, alt mens hun hadde på seg en av morens aftenkjoler. En rød kjole uten rygg som gikk ned til anklene. Hun var litt overkledd til middagen vår, men jeg hadde ikke tenkt å si noe. Hun brøt blikket mitt ved å si "Jeg vil anta at du godkjenner det fra ansiktsuttrykket ditt." Vi var klare til å gå. Jeg åpnet inngangsdøren og lot henne gå først, og fikk et glimt av den søte rumpa hennes da hun gikk ut. Vi gikk til bilen og jeg åpnet døren for henne. Måten hun så ut på gjorde at jeg ville behandle henne som en dame.

Vi trakk oss ut av oppkjørselen og vi var snart på motorveien. «Ser jeg virkelig fin ut? Jeg ville se bra ut for deg på daten vår, sa hun. Jeg fortalte henne at hun så bra ut! Hun snudde seg litt til venstre og smilte mens hun spurte meg «Ser jeg virkelig bra ut?»

"Ja"

"Ser jeg sexy ut?"

"Øh… ja"

"Ser jeg deilig ut?"

"Eh…kanskje." Prøvde hun å få meg i trøbbel?

"Hvis du ikke var sammen med mamma, ville du ha meg som kjæresten din?"

"Øh…kanskje" Hva skulle jeg si?

"Flink!" hun fniste "I kveld er det bare Oliver og Oda, kjæresten og kjæresten…..I kveld er jeg din." Hun sa de tre siste ordene i en veldig lav, sexy tone. Hun snudde seg for å se fremover mens hun holdt hånden min og flettet fingrene våre, på samme måte som hun har sett moren sin og jeg gjør mange ganger tidligere. Etter noen minutter hørte jeg henne si "Babe."

Jeg ga henne et "snakker du til meg"-blikk. Igjen sier hun "Babe." Å, jeg antar at vi går med leken som kjæreste/kjæreste. "Ja?" "Ser rumpa mi bra ut i denne kjolen?" «Uh, uh…uh, uh…det ser veldig fint ut.» Det jeg egentlig ville si var 'fuck yeah´. Jeg vil definitivt knulle den rumpa.

Vi ankom snart restauranten og dro opp til betjent parkering. De åpnet begge dørene våre, og hun ble hjulpet av en av betjentene. Ansiktsuttrykket hans var uvurderlig. Hun så absolutt ikke ut på hennes alder. Da vi gikk til inngangsdøren, tok hun tak i armen min og la den rundt seg, med hånden min som landet rundt livet hennes. Jeg elsket det! Vi sjekket inn i resepsjonen og ble informert om at bordet vårt ville være klart om 15 til 20 minutter. Etter omtrent en halvtime ble vi eskortert til bordet vårt. Den unge mannen som satt oss virket ny. Han ba om våre drikkebestillinger. Jeg spurte etter min favoritt, en gammeldags og Oda bestilte et glass hvitvin. Jeg antok at ungen var ny, han var nervøs og glemte å be om ID. Pluss, som jeg tidligere sa, så hun eldre ut. Da han gikk, spurte jeg hva hun gjorde. Hun sa at dette var en date, og dessuten var det ikke slik at hun aldri hadde drukket vin før. Hege hadde ved noen anledninger latt henne få vin til middag.

Vi snakket og lo og hadde det kjempegøy til middag, da jeg plutselig kjente at hun lekte med meg. Jeg spurte hva hun gjorde og svaret hennes var "leke footsies med kjæresten min". Jeg minnet henne på at jeg virkelig ikke var kjæresten hennes, og svaret hennes var "I kveld er du." Vi fortsatte middagen og samtalen – hun fortsatte også å leke med foten min. Da servitøren ga oss kvitteringen, spurte han om vi ville besøke klubben ved siden av, og Oda svarte raskt "Ja." Vi ble eskortert til en spesiell dør som koblet restauranten til naboklubben. Vi kom for å finne ut at de var eid av samme eier. Uten dørvakt ved den spesielle døren, kom vi veldig enkelt inn. Vi gikk til baren og bestilte en ny runde og fant et høyt bord å stå ved; igjen tok hun tak i armen min og la den rundt ryggen med hånden min på midjen hennes. Vi var snart på dansegulvet og jeg hadde den største hard-on i mitt liv med Oda som danset og slipte rumpa hennes i skrittet mitt. Med antrekket og dansebevegelsene hennes er jeg sikker på at jeg ikke var den eneste som hadde problemer med å gå. Den ble snart fulgt av en langsom sang og jeg kjente puppene hennes presset hardt mot brystet mitt og bekkenet hennes presset mot mitt. Hvordan kunne hun ikke føle steinhard kuk i buksene mine? Hun la hodet på skrå og la leppene sine på mine. Herregud, jeg visste at jeg var i trøbbel.

Vi fortsatte å danse utover natten og hadde det kjempegøy. Hun ville kysse meg her og der, men aldri et fullstendig sminket kyss. Jeg elsket det og begynte å slappe av. Jeg nøt vår late som date og begynte å føle at hun virkelig var kjæresten min. På et tidspunkt under en langsom dans begynte hun igjen å kysse meg, og snart sminket vi oss som et par tenåringer – hvis bare menneskene rundt oss visste at en av oss virkelig var det. Jeg koste meg, hun er virkelig en flott kysser. Da jeg kom tilbake til virkeligheten trakk jeg meg unna. Hun førte munnen til øret mitt og sa «I kveld er jeg din. Kyss meg". Jeg overga meg til forespørselen hennes og fortsatte å kysse henne. Jeg er sikker på at alkoholen spilte en rolle i at jeg sviktet meg. Med det sanselige kyssingen, hvordan skulle denne natten ende?

Det ble sent og jeg foreslo at vi skulle reise hjem. Hun takket ja og vi var snart ute av døren, nok en gang med hånden min ned og rundt livet hennes. Faen hun følte seg bra! Mens vi ventet på at betjenten skulle bringe bilen vår rundt, fortsatte kyssingen, og hun startet alltid kysset. Hva skjedde? Hvordan skulle jeg stoppe dette? Med en het ung dame over deg, vil du stoppe det? Jeg bestemte meg for å nyte det som skjedde og bekymre meg for det i morgen tidlig. I bilen, på vei hjem, roet hun seg litt ned og sa takk for daten, og fortalte at hun hadde det veldig bra. Vel fremme hjemme kjørte vi inn i oppkjørselen og hun gikk ikke av bilen før jeg kom rundt og åpnet døren for henne. Hun minnet meg på at daten ikke var over.

Da hun kom inn i huset, spurte hun om jeg kunne ta kameraet mitt. Hun ville at jeg skulle ta noen bilder av henne i morens elegante kjole. Jeg gikk til soverommet mitt, og mens jeg tok kameraet mitt, gikk hun inn på badet for å pusse opp sminken. Herregud, hun er vakker! Hun begynte å posere forskjellige steder rundt i stua. Hun så sexy ut og kuken min banket og ba om å bli fri. Hun satt ved sofaen med bena i kors og så veldig elegant ut. Fine, uskyldige positurer – først sto hun ved døråpningen som førte til gangen og sto sidelengs, med ansiktet vendt mot meg, med sideprofilen som fremhevet den saftige boblerumpen. Disse stillingene ble mer sexy for hvert minutt, og hun viste flere av de vakre bena sine gjennom spalten på siden av kjolen. På dette tidspunktet var jeg ferdig og trengte litt trøst. Jeg unnskyldte meg for å bytte til t-skjorte og shorts.

Da jeg kom tilbake, forventet jeg definitivt ikke det jeg så på sofaen. Oda lå der på magen i sateng topp og truser, identisk med hvordan hun var kledd i morges. Hun spurte om jeg var klar til å fortsette, og jeg fortalte henne at jeg ikke syntes det var en god idé for meg å ta bilder av henne kledd på den måten. Jeg ble målløs da hun svarte «Er det ikke dette jeg hadde på meg da du tok bilder av meg i morges? Liker du ikke rumpa mi i disse trusene, babe? Jeg nølte i to sekunder og rettet kameraet mot henne og begynte å klikke bort. Igjen begynte hun å spre bena, mens jeg visste at denne gangen gjorde hun det for meg! Hun fortsatte å se på meg mens venstre hånd strakk seg bakover og sakte begynte å kjærtegne rumpa hennes, mens hun ga meg øyne på soverommet og sakte slikket leppene hennes og spurte "Er dette det du ville?" Hun falt deretter ned på gulvet, med rumpa i været og hodet i gulvet snudd til siden. Samme som enhver jente ville vært når hun gjør seg klar til å bli knullet bakfra. "Babe, ser rumpa mi bra ut?,,,,,ser den?" Hun var fascinerende og jeg skyldte henne sannheten. «Å ja, det nydelige rumpeutseendet ditt er veldig bra." Hun spurte så "Ønsker du ikke at mamma kledde seg slik for deg?" Jeg kunne bare svare et enkelt "æh he." Svaret hennes var "Vel, det er det du har meg for, å ha disse sexy trusene for deg." Nå hadde hun snudd seg og krøp sakte på alle fire mot meg med toppen hengende, og viste meg de fleste puppene og deler av areolas. Jeg følte meg som en slags bytte da hun nærmet seg meg. Jeg ble stum av ingenting å si annet enn å nyte skjønnheten hennes. Hun kom bort til meg og reiste seg sakte opp i sofaen og skrittet over meg.

Vi begynte å kysse da hun begynte å slipe sin søte lille fitte på kuken min. Det eneste som skilte kjønnsorganene våre var trusene hennes og shortsen min. I komfortens navn hadde jeg ikke brydd meg med noe undertøy da jeg byttet. Det er et kyss for å si hei eller farvel, og så er det et "Jeg vil knulle deg" fullt make-out kyss. Det var det som skjedde mellom oss. Hun dyttet tungen inn så langt den kunne gå mens hun slipte fitta hardt på kuken min. Jeg antok at dette var så langt som vi ville gå, og jeg var mer enn fornøyd med det. Den unge, harde, glatte kroppen hennes føltes fantastisk i armene mine mens jeg hele tiden kjente henne opp og ned fra de utstrakte hoftene til midjen og opp til skuldrene.

Hun begynte å fortelle meg at hun var forelsket i meg da hun først møtte meg som liten jente. «Da jeg begynte å kysse deg god natt, ønsket jeg alltid at du en dag skulle kysse meg tilbake. Men det gjorde du aldri,,,..til i kveld.» Nok en gang begynte vi å skjemmes, med tungen hennes dypt ned i halsen min. Så spurte hun om jeg husket da hun først ba meg om å ikke gå til bakgården fordi hun skulle sole seg toppløs. Jeg sa at jeg gjorde det. "Da jeg lå ute i bakgården, spesielt når jeg var alene, fantaserte jeg at du ville komme ut og putte de små puppene mine i munnen din." Mens hun sa dette, tok hun tak i bunnen av genseren, trakk den over hodet og satte seg der på fanget mitt med de nydelige, unge, nakne B-cup-brystene bare centimeter fra ansiktet mitt. Hun kuttet det ene brystet med hånden og matet det til meg. «Sug det, baby. Vennligst sug brystet mitt." Hvordan i helvete kunne jeg si nei?!? Denne gudinnen går over meg toppløs, bare i trusa og ber om å suge brystene hennes. Ja, jeg gjorde akkurat det enhver hetero mann ville gjort.

Mens jeg nøt brystene hennes, sugde dem hardt som om hun forventet at melk skulle komme ut, begynte hun å stønne høyt, og fortalte meg hvor lenge hun hadde drømt om dette, og sa til meg "Vennligst ikke stopp, vær så snill, ikke stopp.. .munnen din føles så bra.» Hun lot meg suge på dem en stund før hun begynte å skli ned til hun lå på kne og så opp på meg med de nydelige øynene sine. Det var ikke behov for ord, hun bare tok tak i shortsen min i midjen og begynte å trekke den ned. Ubevisst løftet jeg etter rumpa slik at hun lett kunne trekke dem ned. Hun hadde litt problemer med min stive kuk som gjorde henne litt av en hindring. Selvfølgelig lot hun ikke det stoppe henne. Hun strakte seg inn, presset kuken min ned og fortsatte å trekke ned shortsen min. Hun stoppet ikke før de var helt av. På dette tidspunktet tenkte jeg for meg selv at alt ville ordne seg fordi det ikke var noen penetrasjon. Åh, løgnene vi forteller oss selv.

Hun tok et tak i kuken min og begynte å stryke meg sakte mens hun sa til meg "Du vet, når jeg står ved døren din og hører deg og mamma knulle, drømmer jeg at du forteller meg, ikke henne, å suge pikken din, og forteller meg å putte den store fete pikken din i munnen min…..,,si det, si det! Be meg suge pikken din!" Hun fortsatte å stryke meg og ventet på at jeg skulle svare. Jeg var ikke sikker på hva jeg skulle si. Hun gjentok seg selv: «Si det, for helvete, fortell meg å putte den jævla pikken din i munnen min og suge den!!» På dette tidspunktet kontrollerte pikken min munnen min. «Oda, sug pikken min. Sug pikken min, baby. Åpne munnen og sug pappas kuk” Hun førte umiddelbart leppene ned til pikken min og begynte å slikke hodet, hele tiden så meg inn i øynene. Hun holdt min kuk mens hun åpnet leppene og senket hodet. Herregud, det var min våte drøm som ble til virkelighet. Det var faktisk Oda og ikke Hege som sugde kuken min! I forhold til mamma var hun ikke like dyktig. Men hennes entusiasme hadde meg absolutt nærme meg. Hun må ha sanset det, for hun tok pikken min ut av munnen og fortalte meg en annen skitten liten hemmelighet.

"Du vet, i morges da du tok bilder av rumpa mi, ville jeg virkelig at du skulle strekke deg ut og trekke trusen min ned slik at du kunne stikke pikken din i meg og knulle meg." Mens hun sa dette, reiste hun seg foran meg og strakte ut hendene mine. Hun dro dem til hoftene, stakk tommelen mine inn i truselinningen hennes og begynte å presse ned. Jeg tok det veldig raskt og dro dem ned resten av veien, og hjalp henne med å gå ut av dem. Da trusen hennes avslørte den lille spalten for meg, var fitta hennes perfekt. Leppene hennes så våte ut og ga fra seg en søt duft av ungdom. "Jeg ville at du skulle se den glatte lille fitten min" fortsatte hun å snakke mens hun igjen gikk over meg, tok tak i kuken min og begynte å gni pikken min frem og tilbake langs spalten hennes. "Jeg barberte den lille jenta-fitten min slik at du visste nøyaktig hvem du er JÆVEL" I det øyeblikket hun sa ordet 'jævla', begynte hun å gå ned og pikken min var veldig raskt halvveis inn i skjeden hennes. Herregud, fitta hennes passet som hånd i hanske to størrelser for liten. Den søte unge fitten hennes var så stram. "Jeg vil at du skal huske at dette ikke er mammas fitte, dette er min lille fitte." Vi konsentrerte oss om å knulle, med henne på toppen som hadde all kontroll. Jeg tok av meg skjorten og la hendene mine mot den søte, stramme rumpa hennes, og hjalp til ved å presse henne opp hver gang hun kom ned mens jeg fortsatte å nyte brystene hennes i munnen min. Jeg fortsatte å veksle, fikk en munnfull med hver og en i munnen. "Den store harde kuken din føles så bra. Herregud, det føles så jævla bra måten kuken din strekker meg på. Nå som jeg har hatt en manns kuk, din kuk, kan jeg aldri gå tilbake til guttene på skolen med de små pikkene sine.» Hun begynte å stønne høyere og høyere og sprette hardere og hardere. Hun ba meg stadig knulle henne hardere og hardere og gjøre henne til en ekte kvinne; forteller meg hvor mye hun elsket pikken min. Før hun kunngjorde at hun cumming. Jeg kjente at hun ristet, kroppen skalv. Jeg stakk kuken hardere opp i hennes søte fitte. «Å faen, det føles så gå, baby…..jeg sperrer, herregud, jeg sperrer!! Hun skalv litt lenger før det tok en sakte slutt. Da hun sluttet å riste, la hun munnen inntil øret mitt og sa til meg "fitta mi er helt din nå…bare du får knulle denne fitta!!"

Jeg ba henne komme tilbake på den andre sofaen med rumpa i været. Hun gjorde som hun ble fortalt. Da jeg plasserte meg bak henne, klarte jeg ikke slutte å beundre den stramme kroppen hennes. En vakker glatt frisk kropp som bare en ung dame kan ha med brystet hengende, den stramme magen og den nydelige rumpa og den barberte, søte lille fitta. Det gjorde meg gal å huske at hun fortalte meg at hun barberte den lille jente-fitten sin slik at jeg visste nøyaktig hvem jeg var. Hun ville at jeg skulle vite at dette ikke var en kvinnes fitte, dette var hennes lille jentefitte. Det var ingen måte jeg noen gang ville glemme hvem jeg jævla.

Da jeg sto bak henne, grep jeg kuken min, stilte meg opp til fitten hennes og gikk sakte inn i henne. Jeg ville at hun skulle nyte hver centimeter ettersom vi sakte ble en. Selv om vi nettopp hadde knullet, føltes fitta hennes så stram å gå inn igjen. Jeg så ned og så pikken min komme inn og ut av fitten hennes, den samme utsikten jeg hadde hatt mange ganger før mens jeg knullet moren hennes. Jeg ble fascinert av å vite at denne lille tispa var min, fitten hennes var nå min, puppene hennes og hennes fulle, saftige pikk-sugende røde lepper var også mine. Hun hadde planlagt hele natten for å gi seg selv til meg. Å overgi kroppen hennes for min glede.

Mens jeg fortsatte å knulle henne bakfra, spurte hun meg «Liker du å knulle den lille jenta di, pappa? Hehe, din jævla pervers, gjør du? Føles fitten min strammere enn mammas? Får fitta mi deg til å ville komme?" Ordene hennes og at hun presset meg tilbake, drev meg nærmere og nærmere, og jeg klarte ikke holde tilbake lenger. Jeg stakk frem og holdt pikken min dypt i fitta hennes da jeg kom som jeg aldri hadde hatt i livet mitt, selv ikke da jeg hadde sex med Hege. «Herregud, pappa! Jeg sperrer igjen, det føles så bra, jeg kan faktisk føle at du skyter spermen i fitta mi! Hun snudde seg raskt og tok pikken min inn i munnen, og prøvde å suge ut så mye sæd som mulig. Jeg spurte henne snart om å stoppe, og fortalte henne at kuken min skulle bli for følsom.

Vi lå skje på sofaen, sa ingenting, bare holdt hverandre. Hvordan i helvete ble jeg så heldig?!? Hun sa så «Takk for kveldens date. Det var bedre enn jeg noen gang kunne forestille meg." Vi sovnet begge stille.​

Kvalitet % | ( röst)
...
...
seksitreffit

Kategorisert i: