Første gang jeg så søsteren min naken, skalv jeg i knærne og ble plutselig tørr i halsen. Det fantes selvsagt bilder av nakne kvinner på mange nettsteder, men jeg hadde aldri før sett en naken kvinne på ordentlig. Kanskje vi begge hadde sett hverandre utilsiktet da vi var yngre, men det var i hvert fall ikke noe noen av oss husket. Vi hadde en normal barndom. Det var ikke meningen at jeg skulle legge merke til henne seksuelt. Men selv i ung alder husker jeg at jeg var klar over at søsteren min var veldig tiltrekkende. 

Hun var en veldig vakker brunette, med vakker hud som bare ba om å bli smakt på. Halsen hennes så spesielt deilig ut når hun la hodet til siden og blottla den følsomme og sårbare delen som jeg kunne sette tennene mine i. Jeg elsket måten de lange hårstråene hennes falt til den ene siden når hun gjorde det, i kaskader over skulderen. Som jeg lengtet etter å ta på henne… Men det var ikke lov. Det visste jeg, selv i ung alder.

Helt til jeg så henne naken. For å være ærlig var det ikke på noen måte hennes feil. Timene mine sluttet tidlig, og hun hadde ikke ventet at noen skulle være hjemme. Da jeg gikk mot soverommet mitt, hørte jeg at dusjen stoppet. Merkelig at søsteren min skulle dusje så sent på dagen. Jeg hadde ikke giddet å rope på henne da jeg oppdaget at døren til badet sto på vidt gap. Jeg fikk øye på henne da jeg gikk forbi.

Hun hadde nettopp gått ut av dusjen og sto foroverbøyd og tørket ben og føtter. Så rettet hun seg opp og begynte å tørke håret. Hun tenkte at hun var alene i huset og hadde ikke tatt seg bryet med å lukke døren, sannsynligvis for at speilet ikke skulle dampe over. Jeg gjorde det samme når jeg var alene hjemme. Mens hun ristet håndkleet gjennom håret, kunne hun ikke høre meg da jeg nærmet meg døren. Kroppen min stanset instinktivt, og blikket gikk rett til beina og bakenden hennes, som begge var praktfullt utstilt. Jeg visste at det var galt å se, og skyldfølelsen vokste jo lenger jeg stirret. Men jeg klarte ikke å se bort.

Beina hennes var helt sikkert nydelige. Men de ledet bare blikket mitt oppover til det vidunderlige skuet av rumpa hennes. En enkelt dråpe fuktighet begynte å rulle nedover den frodige baken hennes og stoppet ved den søte innadvendte vinkelen der kinnene møtte lårene. Jeg hadde lyst til å kaste meg frem og fange dråpen på tungen, men jeg holdt meg forståelig nok tilbake. Til tross for at jeg visste hva som var rett og galt, begynte jeg likevel å bli hard. Jeg måtte komme meg ut derfra nå. Når som helst ville hun snu seg og se meg og min åpenbare opphisselse, og det ville bli et helvete. Hun ville tro at jeg var syk og pervers, og hun ville få rett.

I tilsynelatende sakte film skjedde det. Hun snudde seg, ristet håret vekk fra ansiktet mens hun fortsatt holdt håndkleet i hånden. Hun snudde seg mot speilet og så meg i døråpningen. Uten å dekke seg til vendte hun seg om og så meg stivne i både skrekk og begjær.

Jeg forventet at hun skulle skrike. Eller at hun skulle begynne å skrike høyt mens hun febrilsk forsøkte å skjule nakenheten for søskenet sitt. Jeg kunne se på øynene hennes at hun var sjokkert, kanskje litt redd. Men ingen av oss gjorde noe. Hun sto som forstenet og så på meg mens jeg stirret på kroppen hennes. Øynene mine flakket ikke opp og ned, men det virket som om jeg stirret på henne med et eneste, fast blikk.

Gud, så vakker hun var… Hoftene hennes var litt oppreist på den ene siden, noe som ga henne den vidunderlige feminine posituren som gjorde menn gale. Jeg la merke til hvor stram og fast kroppen hennes var, selv om jeg allerede visste at hun var svært aktiv. Da jeg våget å legge spesielt merke til brystene hennes, husker jeg at jeg la merke til at de ikke var spesielt store, i hvert fall ikke som kvinnene på datamaskinen min. Men jeg hadde aldri hatt mer lyst til å strekke ut hånden og suge på dem, ta på dem med hendene og kjenne hvor myke de var. De var nydelige, helt klart det beste paret jeg noensinne hadde sett.

seksitreffit

Endelig våget hun å bevege seg. Jeg følte meg plutselig i forsvarsposisjon, klar til å forsvare det jeg hadde gjort og stikke av før hun sa noe. Men kroppen min ville ikke bevege seg før jeg hørte henne si minst ett ord. Jeg kunne imidlertid ikke unngå å legge merke til at hun ennå ikke hadde forsøkt å skjule seg. 

"Unnskyld", utbrøt jeg.

Hun kastet et blikk ned på shortsen min. Det var altfor sent å prøve å skjule ereksjonen min for henne. Hun hadde sett nok av den nå. Kanskje jeg kunne vise min egen verdighet slik hun gjorde. Rolig, stille, ubevegelig. Ingen bevegelse i det hele tatt. Hvis jeg våget å justere roen, ville jeg helt sikkert miste verdigheten og løpe langt bort for å gjemme meg.

"Å, nei… Jeg gjorde ikke…" stammet hun.

Hun begynte å vikle håndkleet rundt seg. Hun forsøkte å holde det rundt brystet, men det var for lite til å få det rundt overkroppen. Det var ingen vits i å late som om hun trengte å dekke til det jeg allerede hadde sett. Så hun senket håndkleet og gjorde sitt beste for å feste det rundt livet. Selvfølgelig var håndkleet fortsatt for lite til å gjøre dette ordentlig, så det hang lavere over hoften hennes, og det høyre låret hennes var fortsatt synlig for meg.

"Jeg visste ikke at du var hjemme", sa hun med brystene nakne og åpne for mitt blikk.

Jeg prøvde å la være å stirre, men hun ville uansett ikke ha lagt merke til det. Øynene hennes var festet på skrittet mitt. Jeg snudde meg litt, men vinkelen viste henne bare flere detaljer.

"Det går bra", sa hun rolig. "Det er uansett for sent."

seksitreffit

Var det hennes måte å bryte isen på? Jeg lo nervøst og prøvde vel å spille det av meg. Jeg visste virkelig ikke hva jeg skulle gjøre nå. Søsteren min var fortsatt nesten naken foran meg, og håndkleet rundt midjen fremhevet nesten sensualiteten hennes som et miniskjørt med en spalte langs hele høyre side.

Før jeg rakk å gjøre noe som helst, hørte vi begge ytterdøren. Den svake lyden av stemmer fortalte oss at foreldrene våre var hjemme.

Til min store overraskelse løp søsteren min mot meg og tok tak i skjorten min med den ene hånden og dørhåndtaket med den andre. Hun dro meg raskt inn på badet og lukket døren. For å være ærlig var jeg overrasket over at hun ikke bare smalt den igjen mens jeg fortsatt var på den andre siden. Hvorfor ville hun at jeg skulle være her inne sammen med henne?

En stemme ropte fra underetasjen, foreldrene våre varslet oss om at de var hjemme. Men samtalen avtok da de gikk inn i et annet rom og ikke brydde seg om å vente på svar.

"Hva er det du gjør?" spurte jeg, som om jeg protesterte mot det hun gjorde. Mitt tidligere forelskede jeg ville ha sparket meg.

"Vil du at de skal se deg stirre på den nakne søsteren din?" spurte hun og sendte meg et morsomt blikk.

"Unnskyld, det var ikke meningen å stirre."

Hun ristet på hodet. "Det gjør ikke noe. Ut fra teltstangen i shortsen din å dømme, tror jeg du mente å stirre."

Hendene mine gikk til skrittet. Hun smilte.

"Det er best at de ikke tar deg på fersken når du forlater badet mens jeg fortsatt er her inne", advarte hun, men jeg følte at hun lekte med meg.

"Vel, hva skal jeg gjøre?"

Hun trakk på skuldrene, noe som fikk meg til å legge merke til brystene hennes igjen. "Sett deg ned og vent."

Av en eller annen merkelig grunn gjorde jeg det. Kanskje jeg tenkte med pikken.

Søsteren min virket ikke plaget av min tilstedeværelse og begynte å gre håret. Jeg satt stille på kanten av badekaret og lot som om jeg ventet, men i virkeligheten beundret jeg henne. Jeg kunne tydelig se den nakne forsiden hennes i speilet. Hun visste at jeg stirret, men lot som om hun ikke la merke til det. Hun fønte håret, pusset tennene og smurte seg inn med fuktighetskrem mens jeg så på i hemmelighet. Hvorfor lot hun meg gjøre dette? Hadde hun alltid visst om fantasiene mine om henne? Kanskje jeg hadde vært uforsiktig, for åpenbar med blikkene mine, eller kanskje hun visste om de gangene jeg pleide å lete i undertøysskuffen hennes.

"Øh", begynte hun og tok en pause, som om hun tenkte på noe. "Jeg må trimme nå."

Trimme? Trimme den vakre fitta hennes? Hvorfor fortalte hun meg dette?

"Ok…" sa jeg usikkert.

"Du kan se på hvis du vil."

Dermed løsnet hun håndkleet rundt livet og la det oppå toalettlokket. Jeg fikk øye på skatten mellom beina hennes og skjønte straks hva hun siktet til. Det mørke kjønnshåret var plutselig veldig tydelig for meg, for jeg hadde ikke lagt så mye merke til det før. Det var et tydelig mønster som var omhyggelig trimmet rett over fitta. Men jeg så at det begynte å vokse frem små hår rundt den lille stripen med tettere hår som satt som en taggete flamme rett over klitoris. Jeg ble overrasket over at hun holdt seg så velstelt. Jeg trodde det bare var noe pornostjerner gjorde. Hun tok barberkremen under vasken og sprayet en klatt på håndflaten. Med et litt djevelsk smil kastet hun et blikk på meg før hun strakte seg nedover for å utføre det som skulle bli den mest erotiske handlingen jeg noensinne hadde sett så langt.

Forsiktig og langsomt begynte hun å smøre barberkremen mellom lårene og rundt kjønnshårene. Hun duppet lett med de skummende fingrene rundt skjeden, som nå var mye mer åpen for meg da hun spredte beina for å komme til. Da hun var ferdig, tok hun barberhøvelen fra kanten av vasken og begynte å bruke den på seg selv. Jeg ble så opphisset av å se på henne at den harde kuken min verket av begjær. Hun førte den forsiktig over huden og fjernet alt håret som stakk ut av bikinien. Hun hadde tydeligvis gjort dette mange ganger før. Det hadde ikke tatt mer enn et minutt eller to, men det føltes som om jeg hadde sett på i timevis. Da hun var ferdig, brukte hun håndkleet hun satt på til å tørke seg med, og jeg så det rosa inne i fitta. 

"Wow…" hvisket jeg til meg selv, men hun hørte det og fniste.

Jeg lurte på hva søsteren min nå skulle gjøre, men det virket som om hun nølte. Det var vel ikke så mye mer hun kunne gjøre før hun kledde på seg og gikk.

"Jeg vet at du har ønsket å treffe meg lenge", sa hun.

Hjertet mitt stoppet, og jeg ble blek i ansiktet.

"Det var ganske åpenbart", fortsatte hun og så på meg gjennom speilet. "Du pleide å være betatt av meg. Jeg savner det."

Hva var det som skjedde her? Var dette virkelig? Alle de hemmelige ønskene mine var nå avslørt, og kombinert med peepshowet jeg nettopp hadde fått, følte jeg meg klar til å besvime.

"Vær så snill å si noe", sa hun.

"Jeg vet ikke hva jeg skal si. Hvordan visste du det?" Jeg angret umiddelbart på at jeg svarte henne på den måten, og bekreftet det hun hadde sagt i stedet for å benekte det.

Inntil da hadde hun stått med ryggen til meg, men nå snudde hun seg mot meg, fortsatt helt naken og uten å skjule noe.

"Jeg har alltid sett deg se på, og jeg pleide å like det. Men etter at jeg lærte hvordan gutter er, som alltid glor på jenters kropper, tenkte jeg at det kanskje ikke var meg du så på. Bare kroppen min."

Det gjorde meg litt trist. Kanskje fordi det var delvis sant, men akkurat nå handlet det ikke om det i det hele tatt.

"Men en kveld", fortsatte hun, "hørte jeg at du var på rommet ditt og lekte med deg selv mens du så på porno på datamaskinen."

Aah!!! Visste hun det?!

"Og jeg hørte deg si navnet mitt samtidig som du stønnet veldig høyt." Hun smilte litt nå. "Du skjøt ladningen din mens du tenkte på meg."

Jeg hadde veldig lyst til å vite nøyaktig når det hadde skjedd, men når sant skal sies, skjedde det ofte når jeg ikke hadde full kontroll over begjæret mitt.

"Jeg har alltid syntes at du er pen", sa jeg lavt i min nervøsitet. "Vakker."

"Jeg ville at du skulle se. Jeg elsket oppmerksomheten." Det var åpenbart, sa hun mens hun fortsatt blottet sin nakne kropp for meg.

"Jeg ser nå…" svarte jeg.

"Jeg ser det", smilte hun og la merke til pikken min som pekte opp mot henne.

"Hva blir det neste?" spurte jeg og prøvde å spille avslappet.

Hun himlet lekent med øynene i rommet, som om hun funderte på hva hun skulle gjøre.

"Vel, noen ganger etter at jeg har dusjet og trimmet meg, liker jeg å ta vare på meg selv, men jeg vet ikke om du bør få lov til å se på det."

Jeg svelget. "Hva da?"

Hun så plutselig veldig sjenert ut, som en liten jente. "Jeg leker med fitta mi…"

Jeg mistet balansen på kanten av badekaret og falt bakover i sjokk, til min søsters store morro.

"Går det bra med deg?" spurte hun mens hun lo.

"Ja, det går bra…" Jeg løftet meg opp og tørket de våte hendene og armene på skjorten. Rumpa mi var også blitt våt av det lille vannet som var igjen fra badekaret.

"Åh, nå er klærne dine våte." Hun slo hendene sammen i leken glede. "Ta dem av deg!"

"Jeg… tror ikke det er noen god idé."

"Fordi jeg kanskje ser den harde kuken din?"

"Ja, og hvis du begynner å leke med fitta di, blir det mye rot å rydde opp."

Det virket som om lekenheten hennes stoppet opp i takt med at hun ble mer opphisset. "Åh, virkelig…"

Vi falt begge inn i en slags pinlig stillhet akkurat da, da vi innså hvor direkte seksuell situasjonen var. Klokere mennesker ville kanskje ha gått hver til sitt på dette tidspunktet, men nå var det vårt unge og dumme begjær som styrte oss. 

"Jeg sier ingenting hvis du ikke gjør det", sa hun lurt.

Jeg kunne ikke tro at ordene hadde sluppet ut av munnen hennes. Da hun slikket seg om munnen, kjente jeg at all frykt forsvant.

"Mener du alvor?" spurte jeg, og ga henne en sjanse til å trekke seg.

Hun visste like godt som meg at dette var galt. Men greia med sex er at det å gjøre noe galt kan føles veldig, veldig godt. Vi begjærer det som er forbudt, det ligger i vår natur. Jeg skalv av opphisselse over muligheten for at jeg skulle få ha et seksuelt samspill med denne gudinnen foran meg.

"Absolutt", sa hun uten å blunke.

Jeg reiste meg og spurte om hun kunne trekke av meg shortsen. 

Hun gikk mot meg, bøyde seg ned og stirret på teltet mitt. Jeg lurte på om hun var nervøs for å se den stive kuken min. Hun ertet meg. Så dro hun brått av meg shortsen. På noen sekunder var jeg naken. Kuken min var bare noen centimeter fra ansiktet hennes. Hun smilte og tok instinktivt tak i den.

Jeg stønnet og sa: "Hvis du ikke slipper den nå, kommer du til å få en ansiktsbehandling." Hun slapp og reiste seg opp.

"Stå der", sa hun. Hun gikk bakover og satte seg på toalettsetet.

Hun spredte beina. "Jeg vil at du skal se på mens jeg gjør det, ok?"

Jeg nikket, ute av stand til å snakke. Hun lot hånden gli ned til skrittet og begynte sakte og forsiktig å ta på seg selv. Det rykket og spratt i pikken min, noe som bare ansporet henne. Hun gikk rett i gang med fitta, uten å teste ut hva som føltes godt eller oppdage nye følelser. Det var tydelig at hun hadde onanert ganske ofte. Hun visste hvordan hun skulle få det hun ville ha ut av kroppen sin.

Fingrene hennes gled opp og ned langs leppene og skilte dem fra hverandre slik at klitoris kom til syne. Jeg kunne se at hun allerede var våt. Hun fortsatte å gli opp og ned, og det var tydelig at hun elsket den lille stimuleringen. Plutselig stakk langfingeren hennes inn i skjeden og sank uanstrengt ned i den varme fukten. Hun stønnet, mens hun fortsatt utøvde trykk og friksjon mot kussen. Snart trakk hun fingeren tilbake og konsentrerte seg utelukkende om klitoris. Den frie hånden hennes strakte seg opp for å gni brystet hennes, klemte det og kløvde på det, akkurat slik jeg ønsket å gjøre. Det var tortur å se henne tenne meg til det ytterste.

Jeg strakte meg ned og tok tak i meg selv, og la hånden fast rundt skaftet. Hun så at jeg gjorde dette, og hoftene hennes skjøv seg kraftig fremover, tilsynelatende veldig opphisset av det jeg gjorde.

"Ja", pustet hun. "Bare gjør det. Gjør det med meg."

Jeg nøt de neste sekundene, da skjelvingen min avtok og jeg begynte å onanere sammen med søsteren min. Hun fulgte intenst med på pikken min, mens hun fortsatt gned seg ivrig, men tok aldri blikket bort fra det dunkende kjøttet foran seg. Hun begynte å klynke, og jeg hørte saftige lyder fra fitta hennes mens fingrene gned rundt og rundt klitoris og førte henne nærmere og nærmere den vidunderlige følelsen som bygget seg opp inni henne. Jeg var ikke langt bak henne og holdt på å eksplodere i takt med stønnene hennes. Jeg klarte ikke å holde ut lenger.

"Kommer du?", fikk hun så vidt sagt mellom de skarpe åndedragene.

Jeg nikket, og selv om hun ikke så opp på ansiktet mitt, kunne hun se at jeg var nær.

"Herregud…" Hun lukket øynene og grimaserte da hennes egen orgasme begynte å eksplodere. "Skyt den over meg!"

Hånden hennes ble uskarp da hun kom, mens hun gned klitoris voldsomt og peset i ren ekstase. Jeg klarte ikke lenger å holde igjen og begynte å stryke raskere og hardere mens jeg kjente at ballene strammet seg. Jeg stønnet tungt, og det begynte å prikke i føttene mine da jeg kom. Hun skrek ut i sin egen nytelse da jeg begynte å ejakulere, men da den første sædladningen eksploderte og landet på hånden hennes, ble hun enda mer anspent og holdt på å falle om av den plutselige intensiteten i orgasmen. Kroppen hennes rykket og vred seg under meg mens jeg sto over henne og skjøt en ny ladning sæd på magen hennes. På dette tidspunktet merket hun ingenting annet enn klimakset sitt, og jeg kunne ikke engang se at hun pustet i min intense tilstand. Halsen hennes ble rød, og jeg så bare litt klar sæd komme ut av fitta hennes. Det fikk de siste restene av min egen orgasme til å fortsette med fornyet kraft, og jeg sprutet enda høyere opp på brystene hennes, for til slutt å sende noen svakere stråler ned på låret hennes under meg.

Jeg holdt på å falle sammen over henne, men støttet meg til vasken. Jeg satt bokstavelig talt bøyd over henne. Hodet mitt falt ned på skulderen hennes. Hennes klimaks hadde vart like lenge som mitt, og hun var akkurat i ferd med å komme ned fra det, pustet tungt og svettet litt av anstrengelsen. Spermen min var klistret utover puppene og magen hennes. Det var et herlig syn.

"Herregud…" sukket hun.

Jeg fikk panikk et øyeblikk, men hun reagerte ikke med anger. Hun dyttet meg ikke bort fra seg, men la heller pannen mot skulderen min mens hun fikk kreftene tilbake. Etter et øyeblikk lo hun forsiktig. Det var en salig følelse å oppleve en så intens seksuell utløsning og bade i den varme ettergløden. Til slutt løftet vi hodet og så på hverandre, begge smilte og tok inn hverandres ansiktsuttrykk.

"Føler du deg bra?" spurte hun.

"Det var fantastisk", sa jeg. "Du?"

Hun nikket. "Ja. Herregud, ja!"

Jeg ville ikke gå, jeg ville bli der for alltid og stirre på den nakne, sædflekkete kroppen hennes. Hun løftet hånden og undersøkte spermaflekken som rant nedover håndleddet. Hun løftet den opp for å vise meg den, lo og kastet et blikk ned for å se hvor hun ellers hadde blitt truffet. Hun tok på den lille bassenget med hvite klumper på magen og gned lett med fingertuppen.

"Mm, deilig!", gratulerte hun meg.

"Nå må du dusje igjen", sa jeg spøkefullt.

Hun ristet på hodet. "Nei, jeg skal være sånn en stund til. Det føles godt."

Jeg kjente et øyeblikks anger strømme inn i meg. "Gjorde vi nettopp noe forferdelig?"

Hun rørte ikke engang på seg. "Det føltes absolutt ikke fælt."

Hun stønnet frydefullt, og til slutt trakk jeg meg tilbake for å nyte synet av henne enda en gang. Beina hennes var fortsatt spredd. Den vakre fitta hennes glinset. Den var rød og oppsvulmet og dryppet av saftene hennes. Jeg ville så gjerne smake på den, sammen med resten av henne. Hun så at jeg så på henne der, og kikket ned for å se hva jeg så på. Hun smilte bredt.

"Hva synes du?" spurte hun spøkefullt.

"Deilig", svarte jeg uten å nøle.

"Kanskje du finner ut av det en gang", spøkte hun og antydet hånlig hva jeg desperat ønsket meg.

"Kanskje", var alt jeg kunne si. Gud, så vakker hun var…

Nesten motvillig reiste hun seg, tok på seg badekåpen og gjorde seg klar til å gå. Jeg visste at hun var nødt til det, og jeg trengte en dusj etter alt dette. Hun nølte før hun gikk mot døren og lente seg frem for å kysse meg på kinnet. Med et smil og en spretten gange forlot hun badet og lukket døren bak seg. Jeg trakk et tilfreds sukk og ble stående der en stund før jeg skrudde på dusjen og satte meg inn.

Jeg gledet meg til å se hva som ville skje nå…

Kvalitet % | ( röst)
...
...
seksitreffit

Kategorisert i: