Jeg så ikke mamma igjen før middag. Hun var stille, litt opptatt antar jeg; nok til at pappa spurte henne om alt var i orden. "Ja, greit." Hun forteller ham mens hun flytter maten rundt på tallerkenen med gaffelen. «Jeg har en rapport jeg må gjøre ferdig innen mandag, det er alt. Jeg klarer ikke å få det ut av hodet mitt.» Hun kastet et raskt blikk i min retning. Et lurt blikk. Vi satt og spiste; min far stiller de vanlige spørsmålene. "Hvordan var skolen?" "Hvordan går det med baseball?" Bla— Bla— Bla— Bla… En gang i blant så jeg at mamma så på meg. Hun var vanskelig å lese. Den ene gangen så hun sint ut, den neste gangen gjorde hun det ikke. Jeg begynte å bekymre meg for konsekvensene på vei.

Resten av natten gikk relativt normalt. Etter middagen ble oppvasken ryddet, pappa satte seg foran TV-en og så på baseball, og mamma satt ved spisebordet og gikk gjennom kofferten hennes. Det eneste som var annerledes var det faktum at jeg så mye på moren min. Et sekund lurte jeg på hvordan faren min klarte å få en kvinne like vakker som mamma og hvor heldig han var. Så etter noen få minutter til med å tenke på skjønte jeg at mamma var beryktet for klagingen sin… Jeg skjønte at far kanskje gikk i stykker i det hele tatt. Men hun var absolutt deilig.

Håret hennes var tilbake i en hestehale; halen henger godt forbi skuldrene hennes. Hun hadde på seg en lang, off-white solkjole som hadde en slags gult og rosa blomstertrykk over den ene skulderen og nedover den andre siden. Hun så ut til å flyte mens hun gikk. Hun var barfot; noe hun ikke gjorde ofte. Jeg fant det veldig "Girl next door", selv om hun var mye vakrere enn noen jente som noen gang hadde bodd ved siden av; eller på hele gaten.

Sminken hennes var lett, leppene hennes en pen rosa nyanse. Sminken hennes så frisk ut; som om hun hadde frisket opp litt før middag. Det var noe hun vanligvis ikke gjorde. Hun så mye yngre ut enn førtitre. Hun så ut som om hun burde vært på forsiden av et blad.

Jeg snik kikket så mye på moren min at jeg begynte å føle meg selvbevisst. Jeg fortalte dem at jeg hadde en bokrapport på vei og dro opp til rommet mitt "Å lese". «Det er gutten min», skrøt min gamle mann. "Han er noe, er han ikke?" Lise spurte pappa, og tok aldri blikket bort fra TV-en. "Å ja, han er noe i orden." Mamma var enig mens hun så bort fra papirene sine bare for å se at jeg stirret på henne igjen. Jeg var nær nok til å først se kinnene hennes fylles med farge og kanskje et snev av forlegenhet i øynene, og så, i neste sekund, strammet leppene seg sammen og øynene smalt. Hun vendte raskt tilbake til arbeidet sitt. Snakk om vanskelig å lese, Fy flate. Det var som å bo sammen med Mrs. Jeckle & Mrs. Hide.

Jeg gikk opp og leste for en bokrapport som ikke skulle komme på tre uker. Jeg rettet opp rommet mitt og køddet på datamaskinen min. Jeg gjorde hva som helst for å prøve å slutte å tenke på hva mamma hadde gjort i ettermiddag. Men ville du ikke vite det; Jeg endte opp på en pornoside dedikert til "Modne kvinner".

Jeg bladde gjennom bilder og filmklipp, og stoppet ved de som minnet meg om moren min. Det var mange: 'Mammaer' som tok seg av; alene hjemme, i bilen, til og med i butikkens garderober. Det var vilt. Jeg så "mødre" gjøre "sønnens" beste venner og til og med sønnens kjærester også. Og jeg så på filmklipp av "mødre" som gjorde mer enn én ung gutt om gangen. Det var ganske varmt. Jeg så ingen mamma som gjorde familiens kjæledyr, men jeg er sikker på at jeg, gitt tiden, til slutt ville ha havnet der.

Jeg hadde blitt sugd inn i datamaskinen og ble sjokkert da jeg la merke til klokken. Klokken var 12:20. Normalt sa foreldrene mine god natt før de la seg. Jeg skjønte at pappa hadde sovnet mens hun så på TV igjen, og mamma var nok bare forbanna eller for flau til å bry seg.

seksitreffit

Jeg reiste meg fra stolen og så ned på bulen i buksene. Jeg gni det litt og smilte litt, og så for meg mamma på knærne foran meg. Jeg kunne fortsatt ikke tro det. Jeg tok tak i bulen og begynte å tulle rundt i rommet som om jeg red på en pinnehest. Tydeligvis var jeg i usedvanlig godt humør.

"Jeg antar at jeg må ta vare på deg før jeg kan legge meg, ikke sant partner?" Jeg fortalte det til buksene mine. "Du må imidlertid vente noen minutter."

Jeg tenkte at jeg skulle gjøre meg klar for senga, {jeg sover i den gamle treningsshortsen min.} så sklir jeg raskt ned på kjøkkenet og tar meg en drink før jeg kom opp igjen for å takle dette harde problemet jeg hadde. Jeg tok på meg gymshortsen, justerte den harde pikken og satte kursen mot kjøkkenet.

Jeg gikk stille ned trappene. Jada, det var pappa som sov på sofaen og snorket bort. Jeg gled inn på kjøkkenet og strakk meg etter lysbryteren. Jeg så moren min, med ryggen til meg, fortsatt sitte ved spisebordet foran arbeidet hun hadde tatt med hjem. Hun hadde skiftet til sengs. Hun hadde på seg en ganske kort, svart nattkjole med tynne stropper som viste mye ben. Det var sexy!!

Hun lente seg tilbake i stolen med hodet på skrå langt tilbake og hun trakk i scrunchien som holdt håret hennes i en hestehale. Jeg så henne bøye ryggen mens hun strakte seg. Hun var sliten. Jeg kunne ikke la være å stirre mens hun løsnet det lange håret, strøk fingrene gjennom det, og så ristet det ut med et stille stønn og den sakte, sexy svaiingen av hodet.

Hun minnet meg om en av de hotte Babe-ene på sjampo-reklamene. “Mer glans – bedre kropp”

Jeg så stille på, pappa snorket i bakgrunnen, mens hun strakte armene over hodet og så vrikket hun med fingrene for å løsne dem. En sakte trøtt voksen slapp unna henne da hun slapp hendene og gned seg i nakken og skuldrene. Jeg ble fascinert. Jeg kunne kjenne shortsen min bli enda strammere. Jeg nådde instinktivt ned og justerte pikken min igjen.

"Jesus." Jeg hørte mamma hviske. "Jeg kan ikke tro det." Hun stønnet stille for seg selv. Jeg var ganske sikker på at jeg visste hva hun tenkte på. Jeg så fra skyggene av kjøkkenet mens mamma masserte nakken hennes. "Du må slutte å tenke på det." Hun ga seg selv råd før hun la albuene på bordet og begravde ansiktet i hendene. Hun ristet sakte på hodet av beklagelse og sukket lenge og sakte.

seksitreffit

Det var akkurat da, når jeg husker holdningen mamma hadde da hun først fanget meg i ettermiddag at jeg fikk en idé…

Jeg gikk stille opp til mamma. Jeg strakte meg ut og la hånden min på skulderen hennes. Hun rykket rundt og så at det var meg. "Du skremte dritten ut av meg." Hun sukket stille. Øynene hennes fanget umiddelbart den store bulen i gymshortsen min da jeg sto ved siden av henne.

"Jeg tenkte bare på deg, mamma." Denne gangen var det jeg som kastet rundt sarkasmen.

"Ja vel, jeg har litt problemer med å fullføre denne rapporten, så hvis du ikke har noe imot det. . ." Øynene hennes hoppet nervøst frem og tilbake mellom øynene mine og shortsen. Hun lente seg litt til siden for å få et glimt av sofaen. Pappa sov fortsatt. Jeg bare sto der.

"Hva vil du Petter?"

«Jeg kom akkurat ned for å ta en drink og så deg her. Du ser litt. . . . . .stresset ut.»

"Vel, jeg har mye på hjertet."

"Jeg vedder på at du gjør det", svarte jeg.

Mamma bøyde hodet litt og prøvde å finne ut hva jeg holdt på med. Hun så igjen på ereksjonen jeg drev med. "Jeg synes ikke du skal gå rundt sånn." Sier hun og nikker mot fronten av shortsen min med et ekkelt blikk i ansiktet. Hun kastet et nytt blikk mot sofaen. Jeg så ned på bulen. "Det var ikke sånn da jeg gikk ned trappene." Jeg løy.

"Er det slik?"

"Ja, jeg skjønner det å se deg gjøre hårtingen og det hele." Jeg fortalte henne saklig.

Hun så litt overrasket på min sløvhet og litt ukomfortabel med det også. Jeg var glad for å sette skoen på den andre foten. "Petter, hva vil du?" spurte hun strengt.

"Jeg er ikke helt sikker."

"Noe annet å holde over hodet uten tvil." Hun hveste med en sukkete hvisking.

Hun vendte seg til papirene sine i noen sekunder mens hun vurderte situasjonen. Hun bet seg litt i leppa og klødde seg forsiktig i ansiktet med de lange neglene. Hun snudde seg litt mer i stolen så hun kunne se sofaen bedre og snakke med meg samtidig. Hun så bekymret ut.

"Det burde aldri ha skjedd Petter. . ." Hun startet. ". . .men det gjorde det, og vi kan ikke endre det.» Hun sier. "Jeg tror det sannsynligvis ville vært best om vi bare glemmer at dagen i dag har skjedd."

"Best for hvem?" Jeg skjøt tilbake; glad for at jeg hadde noen gode kort denne hånden.

"Så hva skal du gjøre … utpresse meg?" sier hun, sjokkert over at jeg i det hele tatt kunne tenke meg noe slikt. Utpressing hadde egentlig ikke falt meg inn før da.

"Jeg har en idé." Jeg fortalte henne.

"Er det slik?"

"Ja…" Jeg bøyde meg nærmere, "Hva med… …en ny blowjob?" spurte jeg med en klump i halsen. Jeg håpet virkelig at jeg ikke så like redd ut som jeg egentlig var. Jeg ble jævla med ild her.

Hun rykket hodet tilbake på nakken. "Petter!" Hun kastet et blikk mot sofaen. ". . .Du må holde kjeft. Hva om faren din våkner og hører deg?» spurte hun med en stille, men streng stemme.

"Vel … … det ville ikke vært veldig bra." sa jeg sarkastisk. Hun stirret på meg i noen sekunder.

"Jonas?" {Jeg var «Jonas» igjen} Hun så ganske anspent ut. "Vi kan snakke om dette i morgen tidlig etter at din far drar for å spille golf."

Hun hadde et håpefullt blikk i øynene. Men hun hadde ikke sluppet meg så lett i ettermiddag. "Vi kan gjøre det." Jeg fortalte henne.

Hun så litt lettet ut. Men før hun hadde en sjanse til å si noe eller bli komfortabel, sa jeg til henne: "Men akkurat nå …" Hun så oppmerksomt på meg. "Jeg tror at du kanskje burde ta deg av dette."

Jeg svelget hardt. Jeg var ikke sikker på hva som kom til å skje, men jeg gjorde det likevel. Jeg dro ned foran på shortsen min. Sikkert et dristig trekk. Synk eller svøm her. "Jonas!" Hun gispet da hun skled stolen tilbake raskt. Hun så ned på min boner og rykket hodet mot sofaen igjen for å være sikker på at faren min ikke satt der og så på alt dette. Han snorket lett med ryggen til oss.

«Petter! Legg den tingen fra deg før faren din våkner.»

Jeg lente meg litt inn mot henne og hvisket: «Jeg antar at vi må forklare litt, ikke sant, mamma?»

"Du kan ikke være seriøs…" hvisket hun. "Vil du at jeg skal gjøre det … her? … nå?"

Jeg sto på mitt. Tro meg, tanken på at faren min våknet og tok meg i å utsette meg for mamma, skremte meg. Men tanken på hva mamma hadde gjort tidligere den dagen; bildet av henne med leppene rundt kuken min, vel—det var som en d**g. Jeg ville virkelig ha mer.

Øynene hennes flimret frem og tilbake fra min far tilbake til den harde pikken rett foran henne mens hun skiftet nervøst i stolen. Hun så absolutt konfliktfylt ut. Hun så ut som jeg sannsynligvis så ut da hun sto over meg i stua i ettermiddag og fortalte meg at jeg ikke hadde mye tid til å etterkomme kravene hennes.

Hun stønnet stille mens hun gransket situasjonen hennes. Hun kunne bare ha reist seg og løpt opp trappene, men det gjorde hun ikke. Hun gikk virkelig tom for tid. Pappa kunne våkne når som helst og se oss, og hun visste det.

Jeg svarte ikke. Jeg bare sto der med pikken min ute og ventet. Jeg følte meg litt som familiens kjæledyr som driter på det nye teppet. Jeg var egentlig ikke sikker på hva som skulle skje, men jeg visste at det kom.

"Jeg kan ikke gjøre dette… …jeg vil ikke gjøre dette" hvisket hun under pusten. Hun trakk pusten dypt; så nervøst bort på pappa, og så en rask titt rundt på kjøkkenet. ". . Ikke her." hvisket hun engstelig.

"På rommet mitt?" foreslo jeg, mer enn overrasket over svaret hennes.

"Nei – Ikke på rommet ditt, Petter." Hun himlet med de vakre øynene. «Hvis faren din våkner. . ." Hun skar øynene på ham, ". . .og ser at jeg ikke er i sengen vår, kommer han og leter etter meg.»

«Hva med garasjen da?» spurte jeg med et smil om munnen. {Som filmen hun fanget meg i å se på} Hun pustet høyt ut og himlet med øynene igjen. "Jeg kan ikke tro dette." Hun stønnet.

Hun så på sofaen en siste gang og så tilbake til meg. Hun reiste seg sakte opp, "Kom igjen…"

Jeg gjemt meg inn og fulgte etter mamma. "Hun er virkelig kriger." Jeg tenkte. "Helt helvete!"

Jeg følte meg som et lite barn som nettopp stjal julenissens slede.

Mor ledet vei til garasjen. Hun åpnet døren, tok et siste blikk tilbake gjennom kjøkkenet før hun gikk ned de fem trappetrinnene inn i den kjølige garasjen. Hun gikk rett til forsiden av min fars kirsebær-MG; det lengste punktet fra kjøkkendøren og snudde seg mot meg med hendene på hoftene.

"Har du lukket døren?", hveste hun.

"Ja."

"Er du sikker Petter?"

"Jeg lukket døren mamma!"

"Senk stemmen. Jeg liker ikke å måtte gjøre dette i det hele tatt Petter.» Hun løy.

Hun hørtes forbanna ut igjen. Men jeg brydde meg virkelig ikke. Alt jeg kunne konsentrere meg om var at jeg skulle se den vakre moren min gi meg en ny blowjob. Det var mørkt i garasjen. Jeg tente det lille lyset over arbeidsbenken.

"Slå av lyset."

"Nei."

"Hva mener du "Nei"? Hvis faren din åpner den døren, kommer han til å se oss.»

«Vi kan dukke ned bak bilen. Jeg vil se deg.»

"Hva? Se? Hvorfor?"

"Fordi du er så digg." Jeg fortalte henne ærlig.

Hun stirret på meg i noen lange sekunder, men sa ingenting. Hun gned leppene sammen. Jeg trodde hun var i ferd med å ombestemme seg, så satte hun seg sakte, tilsynelatende motvillig, på huk.

«Kom hit.», sier hun og strekker seg etter toppen av shortsen min med en viss avsmak i ansiktet. Jeg gikk rett bort til henne og hun dro shortsen min ned til knærne mine.

"Vi må skynde oss." hvisket hun.

"Jeg vet… …før noen fanger oss." Jeg siterte filmen.

"Jeg visste bare at dette var den typen dritt som fikk deg av." Hun hvisket under pusten og ristet sakte på hodet mens hun begynte å kjøre de lange fingrene over min harde kuk; undersøker det. Tonen hennes var hard, men øynene var myke og lystne.

Hun så opp på meg, "incest…" hun hvisket. "Det er så galt å få meg til å gjøre dette, du vet det ikke?" Hun la til mens hun vendte oppmerksomheten tilbake til den harde pikken foran henne. Hun plukket et lite stykke lo av tuppen av pikken min med de lange neglene og knipset den mot gulvet. Hun gikk tilbake til gransking mens hun flyttet den harde pikken min fra den ene siden til den andre; inspisere, tilsynelatende likegyldig som om det var en jobb hun hadde gjort for alltid.

Hun kunne ta hele natten for meg. Hun så utrolig sexy ut der nede.

"Hvor lenge har du tenkt på meg slik Petter?" spurte hun meg mens hun kjørte fingertuppene over meg. Det ble litt vanskelig å konsentrere seg om samtalen mens jeg så på henne.

"Jeg vet ikke, på en stund antar jeg."

"Jeg kan ikke se hvorfor du vil at jeg skal gjøre noe slikt mot deg." Hun sier. Spørsmålet hørtes oppriktig ut.

"Du mener i tillegg til at du er nydelig?" Nok et utbrudd av ærlighet.

Hun så opp på meg mens hun huket seg der. Hun så ut som hun satte pris på komplimentet.

Hun snudde oss begge litt slik at lyset fra arbeidsbenken viste det pene ansiktet hennes tydeligere. Hun fanget de lange trådene av hår som hang i ansiktet hennes med neglen til pinken hennes og hektet dem bak ørene hennes; først den ene siden så den andre.

"Er det bedre?" sier hun mens hun ser opp på meg. Det ser ikke ut til å være noen tegn til harme i øynene hennes.

Hun åpnet munnen og jeg så pikken min sakte forsvinne.

Jeg gispet, "Jøss!" Da hun hadde alt i munnen, la hun de fulle, pene rosa leppene mykt rundt den og sugde.

Hun stirret inn i øynene mine mens hun sakte, veldig sakte, trakk hodet bakover til bare den røde spissen var igjen mellom leppene hennes. Hun satte opp et show. Hun ertet meg. Viser meg hvor sensuell hun kunne være. "Jesus!" Jeg stønnet og hvilte den ene hånden foran på bilen for å stabilisere meg mens jeg så henne gjøre det igjen. "Du ser så … så … utrolig … gjør det." Jeg fortalte henne.

Den spisse tungen hennes snurret sakte rundt hodet på pikken min mens hånden hennes gled ned til basen. Hun så ikke ut som noen som ble utpresset. Jeg kjente hennes lillefinger berøre ballsekken min. Hun holdt meg fast og begynte å vippe hodet frem og tilbake over meg for alvor; tar hele min harde kuk helt inn i munnen til leppene hennes rørte fingrene hennes.

Hun tullet ikke. Hun ønsket å få meg til å komme så fort hun kunne, og hun visste akkurat hvordan hun skulle få det til.

Hun tok den ut av munnen og begynte å rykke meg raskt mens hun kikket på garasjeporten. Hun lukket øynene og lot tungen flimre litt til rundt hodet. Hodet til pikken min slo leppene hennes gjentatte ganger, smurte den rosa leppestiften hennes og dekket leppene hennes med pre-cum.

«Dette er ekkelt. . ." hvisket hun.

Jeg mistet pusten da mamma slikket hennes lepper og fylte munnen med det igjen. Jeg kjente henne stønne mens hun sugde den.

Jeg la hendene mine bak hodet hennes og trakk det vakre lange håret hennes tilbake i en hestehale slik at jeg bedre kunne se ansiktet hennes. Hun stoppet og så opp på meg igjen med bare pikkhodet i munnen. Jeg holdt hodet hennes i ro, jeg kjente at hun la hendene mot mine bare hofter. Jeg presset meg sakte frem. Hun lot meg sakte begynne å knulle munnen hennes. Hun så ikke så sint ut nå.

Jeg kan ikke beskrive hvordan hun så ut. Alt jeg kan si er at hun så hetere og mere sexy ut enn noen tøser jeg hadde sett i noen pornoblader eller filmer. Jeg kunne høre henne, "Ummm ― Ummm ― Ummm ― Ummm…" hver gang jeg dyttet den inn i munnen hennes. Jeg kunne kjenne spissen av pikken min treffe baksiden av halsen med hvert slag.

Etter noen minutter trakk hun seg tilbake og lot pikken min falle fra munnen hennes. Det var skikkelig vått nå. Hun spredte spyttet utover det mens hun strøk det raskt. Den slurpe lyden fylte garasjen.

Så stirret mamma på kuken min og fikk dette avskyelige blikket hennes og sa noe jeg ikke hadde forventet; "Jeg vedder på at du tenker på å knulle meg også, gjør du ikke?" Hun hveste mens hun strøk meg. Jeg ble litt overrasket over skarpheten i tonen hennes. Showet hun satte opp fikk meg til å glemme midlertidig at hun «ikke ville gjøre dette».

Hun så på kuken min mens hun pumpet den og snakket. "Du vil sikkert få meg til å bøye meg rett over farens bil, så du kan stikke denne tingen i meg og knulle meg med den akkurat nå, ikke sant?"

Jeg tenkte at spørsmålene kunne være retoriske.

Hun så opp: «Er det det du får meg til å gjøre Petter? Du skal fortelle meg at du skal fortelle faren din hva vi gjorde. . . hva jeg gjør nå." Hun strøk meg mer aggressivt. «Er det det du vil fortelle meg, så jeg har ikke noe annet valg enn å la deg gjøre det mot meg?

Hun beveget hånden raskere nå. «Du skal utpresse din egen mor … …Er du ikke? Så du kan knulle henne? Skal du ikke Petter?"

Jeg var "Petter" igjen. Hun så ganske gal ut når hun knelte der foran meg mens hun sugde pikken min tilbake i munnen hennes. Jeg trodde at bak det falske sinnet kunne jeg se bønnene. Jeg fortalte henne med et raskt pust det hun ønsket å høre, "Ja!"

Hun tok en siste titt på døren som førte til faren min. Jeg sverger at jeg så øynene hennes rulle tilbake da hun sugde kuken min tilbake mellom leppene hennes.

Hun sugde og slikket den i et minutt eller så, som om hun elsket smaken; som om det var en stor pop-syklus og hun ikke kunne få nok av den. Hun festet den til magen min med leppene sine og kysset magen på den; kysser henne til ballene mine. Det føltes fantastisk. Det var alt jeg kunne gjøre for å unngå å komme.

Jeg må innrømme at jeg ikke tenkte så mye på at faren min skulle fange oss på dette tidspunktet. Jeg tror ikke jeg kunne brydd meg mindre i det øyeblikket. Jeg var altfor inne i moren min. Det ble ganske tydelig at mamma heller ikke tenkte så mye på pappa da hun reiste seg og snudde seg mot bilen. Hun dro nattkjolen opp rundt livet og lente seg over panseret på den lille bilen.

Rumpa hennes var vakker. En tynn svart snor fra thong hennes skilte de faste rumpesjekkene hennes. Den tynne, gjennomsiktige lappen med materiale som dekket fitta hennes, så våt ut. Den var gjennomvåt med saftene hennes. Saftene som jeg uten tvil fikk henne til å skille ut.

Hun så seg tilbake over skulderen, nesten ondsinnet: «Her! Er det dette du virkelig vil Petter?» Hun hvisket da hun strakte seg bakover og fanget strengen med en lang negl for å trekke den til siden.

Jeg nølte. Jeg var ikke sikker på hvem som hadde kontroll her, men bestemte meg raskt for at jeg ikke brydde meg.

"Jeg visste at dette var det du ville da jeg tok deg i å rykke til den filmen … … du ville knulle meg, gjorde du ikke? Kom igjen da – Faen meg!." Hun krevde gjennom sammenbitte tenner.

Jeg skled opp bak henne. Min harde kuk gled lett inn i den våte fitten hennes. Jeg kjente at mamma presset hardt tilbake for å være sikker på at hun hadde alt. Hun laget små sirkler med rumpa mens hun presset seg bakover. Hun slapp tanga, la begge hendene på bilen og la kinnet på den kjølige røde panseret til den lille MG.

"Kom igjen!" Hun skulte.

Jeg flyttet strengen hennes vekk fra rumpa hennes. Den var også gjennomvåt nå. Jeg presset den mot kinnet på den fine runde rumpa hennes med den ene hånden og holdt den blonde nattkjolen hennes ut av veien med den andre så jeg kunne se bedre. Jeg begynte å knulle henne. Sakte i begynnelsen; ser den gå inn og ut av mammas glatte, rosa fitte. "Det passer med leppene hennes…" tenkte jeg. Jeg begynte å knulle henne raskere og hardere.

På bare noen få minutter løftet mamma den ene barfoten opp og støttet den på støtfangeren foran. Hun plasserte seg tryggere foran på bilen og gjorde det samme med den andre foten sin, spredte dem langt fra hverandre og krøp sammen for å holde rumpa lavt nok, noe som ga meg bedre sikt og bedre tilgang. Hun presset meg tilbake ved å bruke støtfangeren og frontruten for å utnytte. Hun følte seg strammere og det føltes som om jeg var enda dypere nå.

Jeg holdt henne der og dyttet frem mens hun presset seg tilbake. Det føltes fantastisk og utsikten var utrolig.

Moren min gryntet hver gang ballene mine traff kliten hennes. Hvert grynt så ut til å bli litt høyere da lårene mine slo inn i hennes.

“Umh‐ Umh‐ Umh‐ Umh‐ Umh‐ Umh‐ Umh‐” Jeg vet ikke hvordan jeg holdt ut så lenge som jeg gjorde.

"Jeg skal komme!!!" Jeg stønnet gjennom mine stramme lepper.

Moren min sakket ikke litt ned. Om noe, beveget hun rumpa raskere som svar.

Jeg slapp strengen hennes og fylte hendene mine med rundheten til hvert rumpekinn. Jeg spredte fingrene fra hverandre og gravde i rumpa da jeg kjørte opp i henne.

"Jeg kan ikke tro at du får meg til å gjøre dette…" grynter hun. Jeg hører henne sutre gjennom anstrengt pust. "Du får meg til å komme! jeg kommer! Jeg kommer også Jonas!!" {Jeg er «Jonas» igjen}

Timingen kunne ikke vært bedre. Jeg begynte å skyte en enorm mengde spunk inn i mammas søte fitte mens hun dyttet opp på hendene og vippet rumpa opp og ned og side til side. Hun beveget rumpa i små sirkler mens hun dyttet av frontruten på bilen.

"Å Gud Jonas!!! FAEN!!!” Jeg kunne kjenne rumpa hennes dirre.

"Å gud!" Sier hun og begravde munnen i underarmen og bet ned i et forsøk på å dempe stønn. "UMMMMMMMMMMMMM" stønnet hun.

Vi bege kom og kom hardt. Jeg kunne kjenne at ting strømmet ut av fitta hennes med hver tillit, løp nedover ballene mine og på lårene mine. Jeg kunne kjenne det sprutet i bena mine mens ballene mine slo fitta hennes.

Mor kollapset foran på MG-en og prøvde å trekke pusten; hennes tunge pust overdøver det hun prøvde å si. Jeg lar hendene mine gli over hennes faste rumpe-sjekker, kjører begge tomlene ned sprekken på rumpa hennes; undrer seg over formen. Jeg hører henne stønne stille mens tommelen min lettet over ræva hennes. Jeg trakk meg ut og la fingrene mine ned til den gjennomvåte fitta hennes.

Jeg brukte noen sekunder på å føle hvor våte og hovne fitteleppene hennes var. De var myke og glatte. Jeg tok på kliten hennes. Det var hardt og hovent. Hun rykket i rumpa som svar hver gang fingertuppene mine gled over den. Jeg kunne kjenne at mammas fitte var glatt, barbert og jeg spredte litt av fuktigheten over dens mykhet.

Jeg vet ikke hvor lenge vi ble der, men jeg hadde ikke hastverk med å forlate garasjen. På det tidspunktet tviler jeg på at jeg i det hele tatt kunne ha funnet veien tilbake til rommet mitt.

Hun mumlet noe igjen, men Jeg kunne fortsatt ikke forstå hva hun sa med ansiktet begravd i armen. Jeg gikk rundt til forskjermen, "Hva?" hvisket jeg. "Jeg kan ikke høre deg."

Hun løftet hodet og så på meg. Hun trakk pusten dypt og rolig og slapp den. "Jeg antar at du vil fortelle faren din om dette hvis jeg ikke lar deg knulle meg i morgen også." Hun klagde mens hun la hodet tilbake på bilen og konsentrerte seg om å puste.

Jeg kunne ikke tro at etter alt dette hadde "bitchy" kommet tilbake for fullt. Jeg smilte og stakk min våte pikk tilbake i shortsen. Ingenting hun kunne si nå kunne ødelegge humøret mitt.

Så gjorde mamma noe annet som sjokkerte meg. Hun skled av panseret på bilen og falt ned på kne foran meg igjen. Hun trakk meg til seg foran på shortsen min.

"Du vil nok gjøre noe mer vondt mot meg etter at faren din drar til golfbanen i morgen, gjør du ikke?"

Hun tok tak mens hun avslørte den trette, våte pikken min. Hun gled tuppen av en finger nedover den slimete lengden mens den hang halvmykt foran henne. Hun snurret fingeren rundt det slurvete hodet et par ganger og gned deretter tommelen og fingeren sammen. Hun så ut som hun var i dype tanker mens hun så fingrene hennes gled frem og tilbake sammen.

"Du vil gjøre noe fordervet … som å knulle meg på kjøkkenbordet eller komme i ansiktet mitt, vedder jeg på. . ." Hun hveste og stirret på pirken min hele tiden.

Hun tok fingrene rundt den våte, halvharde pikken min og trakk i den grovt, sint og strakte den ut. Det gjorde egentlig ikke vondt, men holdningen hennes overrasket meg.

"Dette er incest…", minner hun meg om. "Du er syk…" Hun knurret mens hun tok meg inn i munnen igjen. Jeg lente meg bakover på panseret på pappas bil mens hun sugde meg ren,

Kvalitet % | ( röst)
...
...
seksitreffit

Kategorisert i: