Etter å ha våknet neste morgen, tenkte jeg på hva vi hadde gjort kvelden før. Jeg tenkte at jeg enten kunne skyve henne vekk og fortelle henne at dette aldri kunne skje igjen eller nyte øyeblikket og ta konsekvensene på et senere tidspunkt. Det var så mye jeg hadde fantasert om å gjøre mot henne før i går kveld, det var ingen måte jeg kunne stoppe nå.

Det var hennes idé å forføre meg, men nå som hun var min, hadde jeg tenkt å nyte henne så mye og så ofte som mulig. Jeg reiste meg, tok henne i hånden og fulgte henne til dusjen på hovedsoverommet. Jeg tok henne med inn på soverommet mitt, inn i den samme dusjen som jeg hadde knullet moren hennes mange ganger før. Mens jeg skrudde på vannet og justerte knottene for riktig temperatur, kom Oda opp bak og la armene rundt meg og fortalte at hun elsket meg. Jeg svarte at jeg elsket henne også. Hun sa «Nei. Jeg elsker deg virkelig."

Ting holdt på å bli galt. Var det mulig å være forelsket i to kvinner samtidig? Selv om de var mor og datter? Det var ingen vei tilbake nå. Jeg hadde tenkt å ha kaken min og spise den også.

Vi endte opp med å knulle i dusjen mens hun bøyde seg og ba om at jeg knulle henne bakfra mens hun fortalte henne hvilken liten tøs hun var for å la pappa knulle henne mens mamma var borte, alt mens jeg kjørte den harde kuken min dypt inn i den stramme fitten hennes. «Din jævla lille ludder. Hva slags tispe lar du faren din stikke kuken sin i den stramme lille fitten din? Hva slags hore åpner bena hennes for faren, ikke sant?»

«Meg pappa, meg. Jeg er din jævla lille hore! Herregud kuken din føles så bra fitta mi!"

Jeg knullet henne hardt og raskt før vi begge kom sammen. Vi gikk ut av dusjen og tørket oss før vi tilbrakte resten av dagen nakne. Vi dårlig frokost før vi koser oss på sofaen for å se litt TV. Tankene mine var mer på det som var i armene mine enn det som var på TV. Vi ble i skje på sofaen, med henne liggende foran meg. Jeg kjærtegnet sakte hele den glatte, stramme kroppen hennes, begynte med brystene hennes og endte opp med fingeren min dypt i den glatte lille jentefitten hennes. Jeg lekte først dovent med puppene hennes, kjente på dem før jeg begynte lett å erte brystvortene hennes, mens hun stønnet sakte. Hendene mine falt ned til magen hennes før jeg begynte å kjærtegne hoftene hennes. Faen, hennes glatte, stramme, unge kropp føltes så fin!

Etter å ha gledet meg over kroppen, ba jeg henne snu og legge seg flatt på ryggen. Jeg begynte å kjærtegne bena hennes før hendene mine var på innsiden av lårene hennes, og berørte lett den glatte lillejente-fitten hennes i oppslaget. Fingrene mine begynte å stryke opp og ned spalten hennes da vi begynte å kysse. Hege hadde ikke termin før neste dag, og jeg ville at min lille Oda skulle nyte den slemme tiden vår. Så snart fingrene mine kom inn i det tette lille hullet hennes, kunne jeg merke at hun var ekstremt spent, og fingeren min gled lett inn i den våte fitten hennes. Jeg la raskt til en finger til mens jeg finger-kullet henne, med munnen suge på de stive brystvortene hennes. Hun stønnet mens jeg gled fingrene mine jevnt inn og ut og sugde hardt på brystvortene hennes.

Snart stønnet hun høyt, ba meg knulle henne hardere med fingrene mine, og fortalte meg at hun var nær ved å komme. Jeg bestemte meg for å gjøre det jeg lenge hadde hatt lyst til å gjøre hver gang jeg så henne ligge på sofaen med den korte shortsen som viste frem den unge sexy kroppen sin. Jeg la meg raskt på kne og la hodet mellom bena hennes. Da jeg senket hodet, var det den søteste, vakreste fitta jeg noen gang hadde sett på nært hold. Den var glatt og leppene hennes var tette med fittejuice som glitret på utsiden. Lukten var utrolig. Jeg vil si det minnet meg om å gå gjennom en rosehage, så frisk og søt. Da jeg først slikket den, gjorde bare smaken at kuken min ble enda hardere, hvis det i det hele tatt var mulig. Det minnet meg om første gang jeg nøt en sundae med sjokoladesirup som dryppet over hele isen. Du kan ikke slutte å slikke opp sirupen. Det var så søtt og deilig. Jeg fortsatte å slikke opp sirupen, og lot ikke noe av det dryppe av fitta hennes.

seksitreffit

Jeg visste at jeg gjorde noe riktig da hun strakte seg ned og presset hodet mitt hardt mot fitta hennes og ba meg om ikke å stoppe. "Herregud! Det føles så jævla bra, vær så snill, ikke stopp, pappa. Ikke slutt å spise fitta til den lille jenta di. Herregud, ikke stopp, ikke stopp!»

Jeg fortsatte å slikke og prøve å knulle henne så mye som tungen min tillot meg. Fiten hennes smakte så godt og kjønnsleppene føltes så fine. Hele haugen hennes var glatt og føltes som en fersk ny fitte som fikk meg til å aldri stoppe. Hun begynte snart å stønne høyt og hun begynte å slipe mot munnen min at jeg visste at hun var nær ved å komme. Hun la ut et høyt "AAAHHHH!" mens den søte sirupen hennes rant rett inn i munnen min. Jeg håpet definitivt at jeg skulle få mer av hennes juice før Hege kom tilbake. Det er ingenting som å spise en glatt, ung tenåring fitte.

Vi tilbrakte resten av helgen med å jævla i nesten alle rom i huset. På spisebordet, på sengen hennes, på vår king size seng; vi knullet til og med bakgården med lysene helt av for å unngå nysgjerrighet øyne. Jeg knullet henne til og med mandag morgen før hun dro til skolen og meg på jobb. Tross alt hadde Hege termin den kvelden.

Livet fortsatte med samme timeplan, men absolutt ikke de samme aktivitetene. I løpet av uken knullet Hege og jeg som kaniner, og de dagene hun var borte på turene, ville Oda og jeg knulle. Livet var bra for alle, spesielt meg. Oda ville også bli ekstra kjærlig av meg når Hege ble distrahert og Oda kunne ordne det.

Ved en anledning var det en lørdagskveld, og etter en lang dag følte vi oss alle slitne og bestemte oss for å legge oss i en anstendig time. Vi så på TV og jeg var den første som kunngjorde at jeg var ferdig for dagen og klar for senga. Jeg kysset Hege god natt og ga en Oda et faderlig kyss på pannen hennes før jeg trakk meg tilbake til soverommet mitt. Hun gned selvfølgelig i hemmelighet på kuken min mens jeg bøyde meg for å kysse pannen hennes. Hun ble litt vågal siden vi startet vår hemmelige affære. Mens hun gjorde dette, så hun opp på meg og sa «God natt. Jeg elsker deg pappa." med en flørtende tone og et djevelsk glis.

Omtrent en halvtime senere kom Hege inn på rommet vårt og forklarte at hun og Oda hadde snakket om skolen. Oda forklarte til Hege at hun hadde gutteproblemer og lurte på om jeg ville ha noe imot å snakke med henne for å gi henne en manns synspunkt. Jeg var ikke sikker på hva Oda holdt på med, men tanken på å få Heges tillatelse til å besøke datteren hennes på rommet hennes om natten gjorde meg begeistret. Jeg var nonchalant enig og spurte om hun ville vente på meg. Hun ba om unnskyldning og forklarte at hun var sliten og skulle sove. Hun ba om at jeg skulle være så stille som mulig når jeg kommer inn.

Jeg ante ikke hva som var i ferd med å skje.

Jeg banket lett på døren til Oda og jeg hørte en liten jentestemme som ba meg komme inn. Skjønnheten hennes slutter aldri å forbløffe meg, og da jeg åpnet døren, ble jeg stum av det jeg så. Oda satt på sengekanten med håret sitt i to hestehaler med søte små sløyfer. Hun var kledd i en rød, liten jentes soveskjorte i silke som kom ned på midten av låret og knapt dekket trusen hennes. De lekre bena hennes så så deilig glatte ut ned til føttene, der hun hadde sokker som brettes sammen med blonder rundt den øverste kanten av sokkene. Hun så ut som den hotteste og mest sexy lille jenta jeg noen gang hadde sett. Jeg følte meg lett i hodet med alt blodet i kroppen som rant rett ned. Kuken min var stiv som et brett på 2 sekunder flatt.

seksitreffit

Hun hadde manipulert sin egen mor for å få meg til å komme til rommet hennes. For øyeblikket var jeg ikke klar over det, men hun spilte ut en fantasi hun hadde hatt siden hun var liten jente. Hun hadde alltid drømt om at jeg skulle komme til rommet hennes og elske henne. Hun var tydeligvis veldig ung på den tiden og visste ikke hvordan hun skulle få det til. Men nå? Men nå var hun blitt veldig sammensveiset og hadde brukt morens hjelp, uten at Hege visste det, for å få meg til å komme til rommet hennes og erte meg med moren hennes, sovende, nede i gangen. Som jeg sa før, hun lekte med ilden og jeg kom til å bli brent.

Jeg bestemte meg for å spille med, for å se hvor dette var på vei. Jeg var litt bekymret for Hege, men jeg visste også at hun var ute for natten, spesielt sliten med dagen vi hadde hatt.

«Mamma sa at du ville snakke med meg, kjære. Er alt ok?"

«Ja, pappa. Det er bare det at guttene på skolen erter meg og forteller meg at jeg ikke er pen fordi brystene mine ikke er store og noen av de andre jentene i klassen har allerede på seg vanlige BH-er, ikke bare en trenings-BH, som den Stine. Hun har de største puppene i klassen. Selv Mr. Bradshaw stirrer alltid på henne.»

"Vel, kjære. Noen jenter utvikler seg raskere enn andre jenter. Du må lære å ignorere dem.»

«Men de er så slemme. Pappa, kan jeg … eh, kan jeg vise deg brystene mine så du kan fortelle meg om de ser fine ut, pleeeaaaase. Jeg lover at jeg ikke skal fortelle det til noen."

Jeg ga henne et blikk, som om jeg vurderte tilbudet hennes og bestemte meg for om jeg skulle gjøre det eller ikke. Det var ingen tvil om at jeg ikke ville, men jeg lekte med dette lille spillet hennes. Etter noen minutter med å fortelle henne at jeg ikke syntes det var en god idé, sa jeg at jeg ville gjøre det, men bare for å hjelpe henne, og det måtte være vår lille hemmelighet, kunne hun aldri fortelle det til noen, ikke engang mammaen sin. Hun nikket begeistret, reiste seg og strakte seg ned for å ta tak i kanten på pysjamasen. Denne lille jenta tenkte på hver minste detalj. Da hun dro pysjamasen opp til halsen, oppdaget jeg at hun hadde på seg en liten jenterosa truse med regnbuer og enhjørninger.

"Så pappa, er de fine?"

"Vel, kjære. De ser vakre ut, og jeg er sikker på at når du blir eldre, vil de bli større og finere. Brystvortene dine er søte. Men for å gi deg min mening, må jeg også ta på dem, for å se hvor bra de har det. Har du noe imot at jeg tar på deg? Har du noe imot at jeg kjærtegner de små brystene dine?»

"Øh, eh…ok, pappa. Jeg vil virkelig at du skal fortelle meg om jeg har fine pupper.»

Jeg ble fanget av øyeblikket og følte at Oda virkelig var den lille jente som hun fremstilte å være. Jeg elsket dette perverse spillet vi spilte. Jeg strakte meg ut og begynte forsiktig med først å kutte brystene hennes og begynte å holde og klemme et bryst i hver hånd. Brystvortene hennes føltes harde i håndflatene mine, og jeg trengte å gi dem litt kjærlighet. Jeg begynte lett å klype brystvortene hennes, og fortalte henne at de ville bli harde og få puppene hennes til å se enda finere ut.

«Er det sant at pappaer liker å suge på småjentenes pupper? Stine Johnson oppfører seg som om hun vet alt og forteller oss alltid at hun er en flink jente fordi hun lar faren suge på brystene hennes. Er det sant pappa? Skal jeg la deg gjøre det mot meg pappa? Jeg lover at det vil være vår lille hemmelighet.»

Jeg så på henne med et smil mens jeg sakte senket munnen og tok en brystvorte i munnen. Brystvortene hennes var harde, og den eneste tanken var å lure på nøyaktig hvor våt fitten hennes var akkurat i det øyeblikket. Jeg vekslet på å suge fra den ene puppen til den andre, og ga hver spesiell oppmerksomhet. Jeg kjente kjærligheten hennes da hun forsiktig la hendene på hodet mitt. Stønnene hennes fortalte meg hvor bra det føltes, samtidig som det aldri brøt karakteren med den søte lille jentestemmen. Kuken min føltes som om jeg hadde tatt et dusin små blå piller. Jeg var ikke sikker på hvor lenge jeg kunne spille med før jeg rev av regnbuen og enhjørningstrusen hennes og knullet henne hardt.

«Pappa, det føles så bra. Jeg vedder på at faren til Stine ikke gjør det like bra som deg. Det er sant at gutten blir…en…hard-on når de ser en jente de liker?»

"Det oppstår vanligvis når en gutt er seksuelt tiltrukket av en jente."

«Ehm, um…er du sek…sek…seksuelt tiltrukket av meg? Det ser ut som du har en hard-on, pappa. Fikk jeg deg til å bli hard ?"

"Jeg beklager at du måtte se den kjæresten, men jeg ble litt spent av å suge på deg…"

"Pappa, kan jeg se det? Jeg lover å være forsiktig og ikke skade deg.»

"Du må være ekstra forsiktig, og hvis du skader den, må du kysse den, ok?"

"Ok pappa, jeg lover."

Jeg dro ned bokserne og den stive kuken min sprang stolt ut. Hun strakte seg ned etter den og hendene hennes viklet forsiktig rundt skaftet mitt. Fra vi startet vår affære hadde hun blitt veldig flink til å gi meg håndjobber og i kveld var intet unntak. "Å kjære, det føles så bra. Fortsett med det, du får pappa til å føle seg veldig bra.»

«Stine sier at faren hennes legger pe…pe…penisen sin i skjeden hennes og at hun liker hvordan det føles. Er det sant? Jeg trodde at skjeden min bare var for å tisse.»

«Hmm, denne Stine ser ut til å vite mye. Hva mer sier hun?"

"Vel, hun sier at pappaen hennes alltid slikker den lille skjeden hennes før han stikker penis inn i henne. Høres ikke det kjipt ut? Hun sier at det føles veldig bra, men jeg tror hun lyver.»

«Kjære, hvis du vil prøve det, kan jeg gjøre det for deg, og da vil du vite om du liker det. Jeg skal først slikke den lille skjeden din, og hvis du vil, kan jeg stikke penis inn der og du kan se hvordan det føles. Og kjære, la oss kalle skjeden din en fitte. Det høres så mye finere ut."

Hun hoppet raskt tilbake på sengen og la seg på ryggen og sa "Ok pappa, vil du at jeg skal åpne bena mine slik?" spurte hun mens hun sakte åpnet bena for meg, og avslørte den søte, lille trusen for meg. Jeg spurte om hun ville ha noe imot at jeg tok av trusa hennes og hun så rett og slett på meg mens hun ristet på hodet med det samme flørtende gliset hun hadde gitt meg tidligere på dagen. Med sin beste lille jentestemme sa hun til meg «Pappa, jeg vet ikke om du vil like va…fitten min. Jeg har bare en glatt liten jente fitte uten hår. Se?" sa hun mens jeg dro sakte ned trusen hennes. Herregud, jeg ble aldri lei av å kle av henne og se den stramme lille fitta som hun hadde fortalt meg at hun holdt seg glatt barbert for å minne om at det var fitta hennes, ikke mammas.

Jeg dro helt av trusa hennes mens hun la seg på ryggen. Jeg så opp og kunne allerede se at hun begynte å puste hardt i påvente av det som skulle komme. Jeg la hendene mine på lårene hennes og løp dem sakte opp til magen hennes og tok tak i brystet hennes. Hun stønnet sakte og jeg hørte henne hviske og fortalte meg hvor godt det føltes. Jeg strakte meg under knærne hennes og førte bena hennes opp slik at bunnen av føttene hennes nå var på sengen og jeg åpnet forsiktig de bøyde knærne hennes. Jeg senket hodet og begynte å kysse henne mykt på innsiden av lårene hennes, og kom ned nær fitten hennes, men lot aldri leppene mine komme i kontakt med kjønnsleppene hennes. Mens jeg kysset og kjærtegnet kroppen hennes, fortsatte jeg å berolige henne, og fortalte henne at hun var en god liten jente for pappa.

Aromaen hennes gjorde meg alltid gal. Den unge glatte, stramme fitten hennes luktet og smakte alltid så søtt og friskt. Etter å ha ertet henne litt og gjort henne fin og våt, førte jeg hendene mine under rumpa hennes mens jeg førte ansiktet ned, med tungen min i kontakt med den lille spalten hennes før jeg senket hodet og slikket fra bunnen av fitta hennes opp til hennes klitoris. Hensikten min var å få orgasmen hennes så raskt som mulig, jeg var desperat etter å knulle den lille jenta mi. Det søte lille antrekket hennes har fått meg helt opp.

Jeg jobbet med fitten hennes, tok hver kjønnsleppe i min m ut og få henne til å stønne mens jeg sugde hardt på dem. Jeg kunne fortelle at hun også var mer slått på enn noen gang før. Flekken på sengen hennes rett under fitta hennes var gjennomvåt, fitta hennes lakk fitte-juice som aldri før. Jeg fant til slutt tungen min på klitten hennes, og jeg begynte å flimre med tungen på den, og fikk henne til å gi ut et "Ah!" hver gang tungen min tok kontakt. Jeg tok klitorisen hennes, som jeg hadde gjort mange ganger før, og begynte forsiktig å nappe på den mens jeg satte en finger inn i den våte lille fitta hennes. «Sug på det hardere, pappa. Vær så snill, sug hardere på det."

Jeg begynte å suge hardt på klitten hennes, det føltes som om jeg skulle rive den av fitta hennes. Etter et par kraftige drag begynte hun å riste og skjelve, og fortalte at hun var i ferd med å komme. Jeg ville bli belønnet med hennes søte juice. Så kom den søte juicen hennes fossende ut av fitta hennes og inn i munnen min. Jeg tror aldri jeg kommer til å bli lei av den søte smaken.

Jeg ga henne tid til å hvile før vi fortsatte. «Kjære, er du klar for pappas penis?»

"Ja pappa. Men penisen din ser sååå stor ut og fitten min er sååå liten. Kommer det til å passe? Kommer det til å gjøre vondt? Å pappa, jeg er så redd, men jeg vil være din modige lille jente.

«Ikke bekymre deg baby-jente. Jeg vil gå sakte og du vil like det. Jeg lover. Dessuten, vil du ikke være en god liten jente for pappa? Også, kjære, du må kalle penisen min for en kuk. Det er det man kaller det når det er fint og vanskelig.» hun bare nikket. Dette var hennes fantasi, men jeg var så fanget i påskuddet at det føltes så ekte for meg. Oda var i ferd med å bli et ekkelt lite ludder. Hun strakte seg ned og plasserte fingrene på hver side av fitta hennes mens hun spredte leppene for meg, og viste den rosa innsiden av fitten hennes, og spurte meg "Hjelper dette?"

Jeg kunne ikke snakke. Jeg tok tak i kuken min, stilte den opp og begynte sakte å gå inn i henne mens fitten hennes begynte å strekke seg ut for å få plass til omkretsen min. Det var noe jeg alltid likte, å se hennes lille spalte begynne å åpne seg og strekke seg ut mens kuken min begynte å trenge inn i fitten hennes. Oda spilte rollen så bra, og krympet ansiktet hennes som om hun virkelig hadde vondt. Jeg lekte med og spurte om jeg såret henne. "Ja pappa. Pikken din er såååå stor, fitta mi har vondt…..men det gjør så godt vondt. Vennligst ikke stopp. Jeg vil vise deg hvordan jeg kan være en god liten jente.»

Da jeg nådde bunnen brukte jeg et øyeblikk på å se ned og så Oda på sengen med et smil om munnen. De to hestehalene med sløyfene og soveskjorten hennes trukket opp til halsen med puppene synlige, sammen med resten av den nakne kroppen hennes var et vakkert syn. Hun så så søt og uskyldig ut. Det gjorde det hele så ekte da jeg så ned og så hvor vi var koblet sammen da en med kuken min dyttet dypt inn i den lille fitten hennes. For et jævla syn!

Jeg var så klar til å knulle henne hardt, klar til å få henne til å føle hver tomme av kuken min i den lille fitten hennes da hun sa ordene som fikk meg til å gå fra 0 til 60. «Fan meg pappa. Faen den lille jenta di." Hoftene mine begynte å dunke henne hardt og raskt. Hennes glede var ikke lenger min bekymring. Den fitten var min, for kuken min å straffe og rive den fra hverandre. Jeg knullet henne hardt og alt hun kunne gjøre var å "åh" og "ahh" om og om igjen mens jeg fortsatte å knulle henne, drev kuken min hardt inn og ut, om og om igjen inn i den stramme fitten hennes. Øynene hennes rullet tilbake da jeg tok tak i lårene hennes, med bena hennes opp på skuldrene mine med de søte sokkene på føttene, og knullet henne hardt og dypt. Jeg ville at hun skulle føle det neste morgen.

Jo mer hun skrek av nytelse, jo hardere dunket jeg inn i henne og jo nærmere det brakte meg nær eksplosjon. Etter det som virket som en evighet, som sannsynligvis var fem minutter, ga hun ut et høyt "AAAHHHHH!" at jeg var sikker på at Hege hadde hørt at det ikke kom til å stoppe meg fra å fullføre. Tretti sekunder senere kom jeghardt. Jeg følte meg tvunget til å gi henne det jeg er sikker på at hun ønsket seg. Jeg trakk meg ut og fortsatte å sperme, sprutet spermen over hele den vakre nakne kroppen hennes, mens spermen min landet på magen hennes, puppene hennes og noe av det til og med landet i ansiktet hennes. Hun så så skitten ut, som en jævla liten ludder. Jeg elsket det!

Jeg tok tak i bokserne mine og tok dem på før jeg forlot soverommet hennes. Jeg kunne ikke la være å se tilbake på henne en siste gang før jeg gikk ut. Hun hadde det største smilet med sperm på ansiktet hennes og hvisket til meg "Takk, pappa."

Det ville måtte holde meg til neste uke når Hege dro på neste tur.

Kvalitet % | ( röst)
...
...
seksitreffit

Kategorisert i: