Marie og Nathan møttes i førstegangstjenesten, og syv måneder etter at førstegangstjenesten var over, annonserte de at de ventet sitt første barn. For de som ikke er klar over det, er det uglesett å bli gravid med en av de andre menige. Og militæret, spesielt konene, er veldig fordømmende. Til og med jeg dømte dem for det. Du er der for å gjøre en jobb. Vent noen uker til i stedet for å gni skitt inn i kroppsåpningene under en øvelse. Så disse to ble sammen, ble boende, og flyttet til slutt inn i tomannsboligen ved siden av meg og min ektefelle. Vi har ikke barn, jeg foretrekker å ha katter og hunder, så jeg forsøkte naturligvis å bli venn med de nye naboene våre og brukte den søte pitbullen Charlie som bindeledd.

Det gikk bra helt til Marie prøvde å foreslå for mannen min, som er politimann i en annen bransje enn henne, at de skulle ha et stevnemøte. Alle som har møtt mannen min, vet med en gang at han er en person som anmelder deg for seksuell trakassering før du rekker å blunke. Og det gjorde han. Han er mer enn ti år eldre enn denne jenta, og mitt eneste svar var: "Jeg setter pris på at du sa nei til pappaproblemene hennes."

Koner i militæret er ondskapsfulle. Absolutt bakstreverske, brutale, skoletrente, sleipe fitter. Og av og til kan jeg synke ned på det nivået når jeg blir møtt på en passende måte. Jeg sank imidlertid ikke ned på det nivået da Marie la an på mannen min. Han håndterte det profesjonelt og perfekt, jeg trengte ikke å blande meg inn. Men jeg sluttet å hjelpe henne med Charlies trening. Og å lufte ham med hundene mine. Og sitte barnevakt for barna hennes (de var nå blitt to). Det var da problemene i hjemmet begynte. 

Siden hun ble etterforsket, ble arbeidsoppgavene hennes redusert, og hun var mye mer hjemme enn vanlig. Marie og Nathan kom ikke særlig godt overens. Spesielt ikke hvis de ikke hadde masse sex. Veggene var tynne, vi kunne høre ALT. Så da han dro på utplassering, fikk jeg høre på den jevne strømmen av knullekompiser som kom gjennom huset. I nesten et helt år. Og den jenta hadde noen rør på seg. Jeg uttrykte bekymring for at hun utsatte barna for dette miljøet, men jeg ble bedt om å holde meg unna. Jeg hadde større bekymringer. Charlie fikk ikke lenger den berikelsen, treningen eller omsorgen han tidligere hadde fått. Resultatet var at han skrek. Hele. Dag. Hele. dagen. Det trigget de to hundene mine og drev meg til vanvidd siden jeg jobber hjemmefra.

Hva gjør jeg da? Jeg er forfatter på heltid, så det å fortelle historier og kommunisere når noe skjer, er på en måte jobben min. Og erotikk. Jeg elsker erotikk. Og denne historien har noen saftige biter, tro meg, jeg er på vei dit.

Så det går et år, Charlie blir forsømt, Marie prostituerer seg mens mannen er borte, og hun ble anklaget for seksuell trakassering av partneren min OG sin egen sjef. Så tynn is var det eneste som holdt karrieren hennes oppe.

Nathan kommer hjem fra utplasseringen noen dager før tiden, og jeg antar at Marie hadde en "venn" på besøk. Jeg koste meg med å se på nevekampen på plenen med et glass merlot. Mannen min avbrøt selvfølgelig slagsmålet, ga dem en omgang og sendte dem videre. Noen timer senere begynner historien vår for alvor. Ingen vil ha en 1,90 høy marinesoldat som banker dem på plenen. Jeg sier det bare.

Jeg var i ferd med å legge dyrene til ro for kvelden da det begynte å skråle musikk fra naboen. Marie og Nathan hadde kranglet hele kvelden, men nå hadde de roet seg ned, og jeg mistenkte ikke at noe var i gjære. De elsket å spille høy musikk for å overdøve sexen. Min ektefelle og jeg ble enige om at de begge hadde hatt en tøff dag, og at de fortjente litt forsoningssex. Hvem vet, kanskje cuckolding kan bli deres nye kink. Vi var intime med hverandre da Marie begynte å skrike. Ikke lykkelige orgasmeskrik. Skrik av smerte og redsel. Nei. Jeg bryr meg ikke om hva slags person du er, jeg lar ikke vold i hjemmet skje. Jeg kan skrive om det i en historie eller i erotikk, men jeg vil aldri tillate det i virkeligheten.

seksitreffit

Så jeg er i nabohuset og går inn i huset deres med nøkkelen jeg har fått, iført negligé og kimono. Jeg var veldig, veldig heldig at mannen min var i hælene på meg, for de tre fulle mennene som sto nakne i stuen, hadde alle sett på meg som om jeg var en partytjeneste.

Alle møblene var blitt skjøvet til siden i rommet, bortsett fra salongbordet, som var blitt dratt frem og hadde en skrikende og gråtende Marie bundet fast på magen med glidelås. Da jeg hadde kommet meg forbi de tre mennene med ståpikk, kunne jeg se resten av scenen. En fjerde mann sto på knærne og tvang kjøttet sitt inn i Maries ansikt med en slik entusiasme at jeg kunne høre skrikene bli til smertefulle kvelninger. Det var først da jeg så Charlie og ektefellen min komme farende inn i ryggen min at jeg fikk med meg alle detaljene i scenen.

Nathan hadde tatt Marie, bundet henne fast med glidelås til salongbordet og klippet av henne klærne. Jeg kunne se stoffbiter som ble revet i stykker mellom henne og salongbordet mellom de voldsomme støtene fra den hårete mannen foran meg. Jeg vet ikke hvordan de fikk den søte, energiske hunden til å gjøre det, men Charlie jucket entusiastisk mot Maries rumpe. Det forklarer det skrekkinngytende skriket jeg hørte like før.

Jeg brydde meg ikke engang om ordrene ektefellen min bjeffet til de tre andre, men gikk mot Marie for å hjelpe henne ut av dilemmaet. Jeg har tilbrakt mye tid med hunder, min beste venn Mick avler dem. Hvis han ikke hadde slått knute på henne ennå, kunne jeg sikkert overbevise ham om å slippe henne. Eller bli bitt i prosessen. Det var femti-femti. Den hårete idioten var i ferd med å kutte Maries lufttilførsel da jeg prikket ham på skulderen.

"Festen er over." Jeg pekte på min svært forbanna ektefelle mens han jekket opp de tre andre og observerte hvordan de fant bukser. Jeg kunne høre sirenene komme, så jeg antar at han allerede var i gang med å ringe politiet. Jeg hadde ikke tenkt tanken på å få hunden ut av denne situasjonen før noen skjøt ham. Hairy trakk pikken ut, og det gikk en tykk spyttstripe fra Maries gapende munn til det kuleformede hodet.

"Pus! Tusen takk!" Marie gråt mellom stønnene mens Charlie fortsatte å støte mot henne.

"Hold kjeft, Marie", ble jeg klippet til, jeg måtte holde meg rolig for å hjelpe henne og hunden før noen med pistol dukket opp for å, sitat, "hjelpe".

"Han er i fitta mi, det gjør vondt", stønnet hun, "få ham ut!" Da jeg så meg rundt, fant jeg en kniv, den som sannsynligvis ble brukt til å skjære av henne klærne, og begynte å gripe etter stripset på den ene armen hennes. Jeg stivnet da jeg hørte Charlie knurre. Da jeg så opp, ble jeg møtt av et vanvittig uttrykk i øynene hans. Jeg brukte et øyeblikk til på å se på Marie.

seksitreffit

Hun hadde stikksår på halsen, ikke dype, men sannsynligvis forårsaket av at Charlie hadde forsøkt å holde henne på ett sted. Sidene hennes var stygt oppskrapet av neglene hans. Jeg hadde gjentatte ganger fortalt henne at hvis hun ikke holdt dem trimmet, kom hun til å lære på den harde måten at de kunne gjøre skade. Nå har hun visst fått seg en lærepenge. Jeg beveget meg rundt salongbordet for å se hvordan beina hennes var bundet, og så at Charlie ikke bare var inne i henne, han var fullt bundet og fortsatt tillitsfull som en galning. Jeg avler kanskje ikke hunder, men jeg vet nok at når en hannhund har fått utløsning, pleier han å roe seg litt ned.

"Vent litt, Marie, jeg må ta en telefon", sier jeg mens jeg ringer Mick, som også redder hunder og bare bor noen timer unna. Jeg vinker mannen min og en av MP-ene ut døren igjen: "Det er noe galt med Charlie. Ikke kom for nær."

Normalt har sivile absolutt null innflytelse på MP-er, de behandler oss høflig, men i militære boligsituasjoner står deres ord over mitt til enhver tid.

"Beklager, frue, jeg må skjære henne fri", jeg bare ser på ham mens Micks telefon kobles til.

"Vent litt, Mick", slår jeg på høyttaleren og ser på politimannen, "det er en hund som voldtar en kvinne, og du vil blande deg inn? Og hvis hunden biter deg? Eller henne? Charlie tenker ikke på noe annet enn å avle på tispa si," jeg ser tilbake på telefonen, "Mick, han er en pitbull på 85 år, og han er knyttet til den skrikende hunden du hører. Og han er fortsatt i full gang. Har du noen råd?" Mick tok en liten pause og begynte å le.

"Vent på knuten og gi ham tjue minutter, så kommer han av henne av seg selv", fortalte Mick allerede historien til kona DeeDee.

"Nei, Mick, du gikk glipp av en del av det: Han har allerede slått knute." Det ble stille i høyttaleren på telefonen min.

"Han er knotet og fortsatt i brunst?" Micks stemme var uhyggelig rolig.

"Ja, og han er aggressiv overfor tispen sin." Mick avlet hunder, reddet hunder og drev et treningsanlegg i nærheten. Jeg hadde to av hundene hans. Hvem ellers skulle jeg ringe etter midnatt på en fredag? En veterinær? Jeg begynte å sende melding til Maries beste venn om å komme og hente ungene, men at han skulle komme inn bakdøren. Hele basen var sannsynligvis allerede klar over at noe var på gang, men barna trengte ikke å bli en del av dette.

"Hold ham rolig og hydrert, jeg er der om to timer. Har de gitt ham noe? Narkotika? Koffein? Hva har hunden fått i seg de siste seks timene?" Jeg ser opp på ektefellen min og MP-en før jeg går ut.

Tre menn i kampbukser, løst oppsatt, står i håndjern i forgården sammen med et halvt dusin MP-er.

"Ga dere drittsekker hunden noe annet enn mat og vann?" Jeg blir sint fordi jeg ga opp min egen orgasme for dette.

"Ja", Nathan så ned da en politimann glodde på ham, "vi tok alle sammen en liten Blue Aid før vi satte i gang. Jeg ga hunden en også." Jeg stirret på ham et halvt øyeblikk, tok to skritt og slo ham i ansiktet. Mick skrek allerede på høyttaler.

"Din jævla idiot! Du ga menneskemedisiner til et dyr! Prøver du å drepe ham?" Ektefellen min trakk meg bort og roet meg ned. Noen synes kanskje det er morsomt at en kvinne på 1,80 meter slår en mann som veier nesten 30 kilo mer enn henne, men ektefellen min liker det ikke. I mellomtiden har Mick roet seg ned og gir instruksjoner.

"Du får ikke den hunden av henne, ikke uten at noen blir bitt, jeg henter en iv og er der om to timer. Hold det stille og mørkt, og for helvete, ikke tving ham av henne." Jeg så på politilegen, og han nikket.

"Mick er den beste, og du kommer ikke til å få noen ut hit på denne tiden av døgnet", sukket jeg og la på røret, "jeg kan sitte hos henne hvis du vil ta med barna ut bakdøren." Mens jeg kysser ektefellen min, forlater jeg ham for å forsikre meg om at MP-folkene har alt annet under kontroll. Jeg går inn i stuen igjen og setter meg i en lenestol med ansiktet vendt mot Marie, mens jeg nikker til det rufsete blonde håret på kjøkkenet. Barna var på vei ut bakdøren for å overnatte hos tante Beth. Beth sendte meg bare et lattermildt, forferdet blikk da døren smalt igjen bak henne. Da begynte jeg å smile.

"Har du tenkt å slippe meg løs?" Hun snerrer mot meg, tydeligvis opprørt over at jeg hadde forlatt henne.

"Niks", flirer jeg, "eksperten sa at vi skal la deg være slik du er til han kommer. Med mindre du er i medisinsk nød, må du bli her." Jeg lener meg fremover når hun ser sjokkert ut.

"Du prøvde å forføre mannen min. Du baktalte meg når det faktisk var han som anmeldte deg," gliset mitt ble vilt, "jeg skal sitte her og nyte å se karmaen din med egne øyne til Mich kommer," jeg later hånlig som om jeg ser på klokken, "om cirka to timer. Du bør kose deg, Marie, du liker jo kuk. Og Charlie liker å gi deg det du liker." Hun begynte å hyle og skrike om alt hun skulle gjøre med meg da Charlie bestemte seg for å øke tempoet.

Har du noen gang sett en kvinne bli rævkjørt av en dopet hund? Det er ikke noe vakkert syn. Charlie kom tre ganger før Mick dukket opp. Første gang trodde jeg at Marie var i ekte nød, men da jeg gikk for å sjekke, kunne jeg se at knuten hans brøt gjennom kanten av fitta hennes. Noen minutter senere begynte han å hamre løs igjen. Denne gangen satte jeg meg i sofaen for bedre å kunne følge med. Da ektefellen min kom for å se til meg, sa jeg at jeg holdt øye med om Marie hadde alvorlige medisinske problemer.

"Din løgnaktige kjerring! Du sitter der og tenner på dette!" Jeg snudde meg og ga henne et søtt smil.

"Å, Marie, hvorfor skulle jeg finne slik glede i smerten og ydmykelsen din? Tror du virkelig at jeg er så smålig?" Jeg gikk frem og bøyde meg ned slik at jeg kunne se på henne, slik at ektefellen min kunne se den nakne fitta mi når nattkjolen min kom opp i rumpa. "Hvis jeg ville ydmyke deg, hadde jeg bedt bestevenninnen din om å ta ungene fordi mannen din bestemte seg for å binde deg fast og få hunden til å voldta deg mens han runket med kompisene sine." Jeg reiste meg opp med et gisp: "Oi sann!". Jeg fniste fortsatt da mannen min gikk og jeg var tilbake i sofaen. Etter ytterligere tjue minutter med Charlie og tispa hans begynte han å klynke og syte, og jeg begynte å trøste ham mens Marie klaget og gråt. Etter at Charlie hadde roet seg, satte jeg meg til rette for den morsomme delen av kvelden. Jeg leste samtalene på konegruppen. Ingenting får en gjeng med militærkoner raskere ut av senga enn saftig sladder.

Jeg hadde stor glede av å lese samtalen for henne i sanntid. Hver gang hun ba meg om å stoppe, tok jeg en pause, trøstet hunden og begynte på nytt. Hun fortjente kanskje ikke voldtekten, men hun fortjente ydmykelsen. Å flørte med mannen min var én ting, men å prøve å få ham til å innlede et forhold bak ryggen min? Dra til helvete, kjerring. Du fortjener det konene sier. Hver. Hvert eneste. Hvert eneste ord.

Mick ankom litt over to timer etter at han hadde sagt at han skulle komme. "Jeg fikk problemer ved porten og måtte ringe MP-ene for å få bekreftet hvorfor jeg var her." Han tok frem telefonen, knipset noen bilder og satte i gang med å gi Charlie et beroligende middel og koble ham til et intravenøst system.

"Han kommer ikke til å dø av det, men han kommer til å være dehydrert og øm. Jeg kan behandle ham når jeg kommer hjem." Han så ned på Marie, "Du kan begynne å binde henne opp, det står en MP i oppkjørselen og venter på henne."

"Hva mener du med at du kommer hjem med ham? Hvor tar du hunden min?" Marie begynte å flire.

"Vel, frøken, hunden din ble brukt i en voldtektssak. Hvis han ikke blir overlevert til en registrert redningsorganisasjon, blir han avlivet," Mick klappet Charlie, som allerede begynte å kjenne effekten av bedøvelsen, "og jeg kunne aldri la det skje med en så søt gutt." Mick blunket til meg.

"Beklager, Marie, hunden er borte. Og du har andre ting å bekymre deg for," jeg tar opp telefonen og viser henne de hundrevis av meldingene om at hun er en hundeknekker på konenes chat, "og bestevennen din kan tydeligvis ikke holde på en hemmelighet." Det skrekkslagne uttrykket og erkjennelsen i ansiktet hennes sa mer enn tusen ord.

"Flink gutt, Charlie", kunne jeg høre det knirket fra den overbrukte hundepikken som falt ut av Marie. Da jeg snudde meg, så jeg at det allerede rant sæd ut av henne og dryppet nedover lårene hennes. I stedet for å skjære henne løs, hjalp jeg Mick med å bære Charlie ut døren og ignorerte skrikene hennes hele veien.

"Hei, folkens", jeg lente meg mot det åpne vinduet i MP-bilen, "hun er deres. Hun var ganske truende mot oss da vi sa at vi skulle ta hunden, så dere må skjære henne fri." Jeg så et par tilsvarende perverse glis da Mick førte oss til varebilen sin.

"Kommer du og den andre halvparten din ut i langhelgen? Vi kan grille og du kan treffe Charlie," Mick ga meg en klem, "og DeeDee elsker bildet du sendte. Vi kommer nok til å beholde Charlie. Hun gleder seg til å trene ham skikkelig." Jeg ga Mick et kyss på kinnet.

"Vi ses med valpeflokken din om to uker", vinket jeg mens jeg gikk mot ektefellen min, "og du kan si til Dee at hun er favoritttispa mi."

Jeg visste at det kom til å gå bra med Charlie. DeeDee ville ta godt vare på ham. Og de andre? Vel, om morgenen var alt over. Ved middagstid ble det gitt munnkurv. Og jeg slapp å høre på marerittene fra naboen igjen.

Kvalitet % | ( röst)
...
...
seksitreffit

Kategorisert i: