Trykk på ESC for å lukke

Eller sjekk ut våre populære kategorier...

Ses stort sett hver uke

25   Historier
25
K

Karma for utroskap

14 Min Read
0 9
14 Min Read
0 9

Marie og Nathan møttes i førstegangstjenesten, og syv måneder etter at førstegangstjenesten var over, annonserte de at de ventet sitt første barn. For de som ikke er klar over det, er det uglesett å bli gravid med en av de…

Fortsett å lese
L

Lille Oda

25 Min Read
0 18
25 Min Read
0 18

Jeg møtte Oda første gang etter at Hege og jeg hadde vært sammen i nesten ett år. Hege var veldig beskyttende mot henne etter å ha hatt uflaks med forskjellige menn som hun datet tidligere. Hun ønsket ikke at Oda…

Fortsett å lese
L

Lille Oda 2

19 Min Read
0 14
19 Min Read
0 14

Etter å ha våknet neste morgen, tenkte jeg på hva vi hadde gjort kvelden før. Jeg tenkte at jeg enten kunne skyve henne vekk og fortelle henne at dette aldri kunne skje igjen eller nyte øyeblikket og ta konsekvensene på…

Fortsett å lese
H

Hviske en fortelling

14 Min Read
0 14
14 Min Read
0 14

Min far leste alltid en godnatthistorie for meg før sengetid. Mamma la seg alltid tidlig, og det ble "min tid" med pappa. Da jeg vokste opp fant jeg en kjærlighetshistorie som han kunne lese for meg. Jeg hadde den på…

Fortsett å lese
×