En dag noen år etter at Pia begynte å jobbe på Glory Hole hentet jeg henne for å ta henne med hjem, som vanlig så hun ulykkelig ut. Hun hadde allerede fortalt meg at navnet hennes hadde blitt kjent blant potensielle Glory hole-brukere, i stedet for å suge 15 kuker var det nå 45, og siden hun fikk timepris uansett antall kunder, følte hun at hun burde få betalt per person og ikke bare en timepris. Ville hun tjent mer på et bordell? – Jeg sa at jeg ikke visste, men vi kan finne ut av det. Så. Jeg tok henne med til et bordell i Oslo, jeg hadde sett en reklame og vi dro for å se.

Ved ankomst ba jeg om å få se fruen, og hun kom til oss og da hun hørte at Pia var fra et Glory Hole – tok hun oss med til kontoret sitt. Jeg fortalte henne at jeg er Fredrik og Pia er søsteren min, og etter å ha tredoblet klientellet hennes ble det ikke mer penger. Fruen, Julia. Sympatiserte og diskuterte hennes praksis på bordellet. Vi belaster klienten 2000kr for onani, straight sex og oral. 2500kr for anal og 3000kr for kinkyere sex som Golden Showers eller Scat.

Operatøren får 1/3 av honoraret – vi sørger for lokaler og reklame. Du kan starte i morgen hvis dette passer, vi har et ledig rom for øyeblikket. Pia sa "Vi diskuterer det og gir deg beskjed. Denne kvelden." Så vi dro hjem og hun sa "Takk for at du møtte meg, det var interessant" – hun fransk-kysset meg og gned meg på kuken så vi hadde en rask 69. Før vi diskuterte det videre,
«Du vil helt sikkert tjene mer penger, men de tjener fortsatt mye mer. Hvorfor opererer du ikke selv og underbyr dem og tjener enda mer penger" – "Hva foreslår du?" Sa Pia – "Jeg foreslår at jeg leier deg en leilighet i Oslo og du annonserer i avisen "Massasje i Oslo – alt tatt i betraktning – vil kysse «Hvorfor kysse?" Spurte Pia "Fordi det viser nærhet" sa jeg. Så hun fikk meg til å annonsere – Så jeg ringte Julia og sa "Pia har vurdert ditt vennlige tilbud, men kan ikke ta en avgjørelse ennå og vil kontakte deg senere" og jeg sendte dette på e-post til avisa
"Massasje – Oslo – menn, kvinner og par – alt som tilbys – vil kysse" med en e-postadresse. Jeg leide også Sue en leilighet med enkel parkering i enden av Strandgata.

Fire dager senere ringte Pia meg og fortalte at hun hadde møtt sitt første par Michael og Julia – Julia ga Michael en bursdagsgave, en unnskyldning for å ha lesbisk sex med meg. Hun fortalte meg om deres ankomst. Michael er en mann på 45 (i dag) – høy og godt kledd i en grå dress og gammeldags slips, mens Julia var kortere og slank med store pupper og hadde på seg en gjennomsiktig bluse, uten BH og et bitte lite blått skjørt som da hun satte seg viste en liten G-streng. Hun bar en bursdagskake med et eneste stort lys i midten. Vi satt i spisesalen for en kopp kaffe og en kort prat. Hun smilte til oss begge og sa "Gratulerer med dagen kjære, møt Pia, gaven din", og hun smilte til meg og ga meg en konvolutt "Bare betaler for gaven din" sa hun.
Jeg sa "Gratulerer med dagen Michael – jeg beklager at jeg ikke er gaveinnpakket" – jeg hadde på meg en veldig kort, lavt snittet rød kjole, han sa "Du er vakkert pakket inn og har et nydelig ansikt og figur" Vi avsluttet kaffen. «Vil du snakke videre i senga? Jeg spurte” – “En god idé” sa han og de smilte begge til meg, Vi gikk inn på soverommet og Michael satte seg på sengen og Julia satte seg på en lenestol, jeg begynte å kle av meg, fjernet kjolen min og sto naken et øyeblikk før jeg satte meg nær Michael, som stirret på meg, hjalp jeg ham med å ta av jakken og skjorten og åpnet glidelåsen hans og det var en stor bule i underbuksene hans, som han fjernet for å vise en nesten oppreist uomskåret kuk i god størrelse. Han la seg tilbake på sengen og jeg satte meg ved siden av ham. Vi kysset og jeg holdt pikken hans som nå var helt stiv, omtrent 15 cm lang "Skal jeg kysse den bursdagsgutt?" Jeg spurte – "Ja takk" sa han så jeg holdt den og trakk forhuden hans tilbake. Kysset kuken hans, slikket den et øyeblikk før jeg begynte å suge pikken ordentlig. Da jeg følte at han var i ferd med å komme spurte jeg Michael "Vil du komme i munnen min eller foran eller bak" Han så på Julia og sa "Bak?" – Hun nikket ja, og jeg plukket opp en tube med glidemiddel fra nattbordet. "Du kan gjerne gni litt på kuken din" sa jeg "før du putter den i ræva mi," Jeg knelte på sengen.

Kvalitet % | ( röst)
...
...
seksitreffit

Kategorisert i: