"Mamma, kan jeg snakke med deg?" Jeg kikket inn på rommet til moren min og så at hun la lotion på bena. "Ja, du kan sitte på sengen Tori," svarte hun. Jeg satt på queen size-sengen hennes. "Hva er det søta?" spurte hun. Jeg kremtet nervøst. "Vel um, husker du jenta som kom forrige uke, Justina?". "Ja, hun virket hyggelig," sa mamma til meg. "Vel eh, i friperioden, hun-hun prøvde å eh, kysse meg," sier jeg.

Det fikk mammas oppmerksomhet, og hodet hennes spratt opp. "Virkelig?" spurte hun nysgjerrig. Jeg nikket og mamma satte seg på sengen. "Har du noen gang vært sammen med en jente?" spurte hun. "Hva mener du?" sa jeg. "Jeg mener om du har hatt sex med en jente," sa mamma. Jeg ble sjokkert, hun sa det så rett frem. "Ikke faen! Jeg er ikke lesbisk!" utbrøt jeg. Mor humret. Jeg kunne ha sverget på at jeg hørte henne mumle noe sånt som: "Jeg har en følelse av at du kommer til å ombestemme deg." "Vel i dag er lykkedagen din, kjære," mamma lente seg mot meg pannen hennes presset mot min. Hun kysset meg lidenskapelig og fitta mi begynte å banke litt. Jeg følte meg veldig bra helt til jeg husket at 1.

Jeg var ikke lesbisk eller bi og 2. dette er moren min. "Mamma jeg-" hun kuttet meg av med et nytt kyss fullt av lidenskap. Jeg hadde ikke noe annet valg enn å kysse tilbake. Mens hun kysset meg, løp hånden hennes over kroppen min. "Ta av deg skjorten," sa hun. Jeg hadde aldri kledd av meg så raskt. Nå var jeg full av lyst og ville ha mer. Ikke bare tok jeg av meg skjorten, men også B-cup-bh'en min.

"Mmm, jeg liker den utsikten kjære," sa mamma til meg. Også tok hun av seg blusen og BH-en. Jeg kunne ikke la være å stirre på de enorme brystene hennes. Mamma tok meg i å stirre og smilte. Hun tok hånden min og la den på en av brystene hennes. Med en gang begynte jeg å klemme og massere. "Mmm, ikke for hardt, det er det," sa hun. Jeg hadde veldig lyst til å smake på brystvortene hennes, så jeg senket hodet til jeg var i nivå med dem. Jeg begynte å suge dem som om jeg var en baby som ble matet. "Ååååhh ja, kjære akkuratt sånn," stønnet mamma. Det gjorde meg motivert. Jeg sugde dem hardt. Stønnene hennes gjorde meg så tent.

Mamma dyttet meg ned. Hun krøp på meg og senket hodet slik at det var over de mellomstore brystene mine. Mens tungen hennes sirklet rundt den harde brystvorten min, gispet jeg. Hun sugde brystvortene mine og bet meg i brystene. Hun kysset magen min og kneppet opp shortsen min. Jeg løftet bena mine slik at hun kunne ta dem av. Hun tok av meg stringtrusen og shortsen min og avslørte den barberte fitten min. Mamma slikket fingrene og presset dem mot klitoris og begynte å gni. Jeg stønnet. Hun gned seg fortere og fortere og jeg klarte ikke holde meg fra å skrike. Det føltes så utrolig fantastisk. Jeg fortalte henne det, og hun sa: "Kjære, dette er ingenting i forhold til hva jeg skal gjøre videre." Hun slikket kliten min og jeg skrek igjen. Deretter sugde hun kliten min. "Føles det ikke helt fantastisk?" sa hun. Jeg nikket og grep om brystene mine når hun begynte å kose med klitoris igjen. Det føltes virkelig fantastisk. Når hun reiste seg, la hun seg ned og jeg visste at det var min tur. Jeg ble helt fylt av lyst og kunne ikke vente med å smake henne. Jeg satte en finger i fitta hennes og begynte å slikke klitorisen hennes. Nok en gang motiverte stønningen hennes meg. Jeg la to fingre inni henne og fortsatte å spise henne. "Ooohh baby, er dette din første gang?" spurte mamma.

Jeg var så fylt av begjær at jeg ikke svarte, men fortsatte å sleike kliten hennes som en hund på en varm dag. Det kom en slags væske ut av henne og hun begynte å skrike litt. Når væsken sluttet å renne spurte jeg hva det var. "Det var cum kjære. Du ga meg orgasme første gang. Ingen har noen gang gjort det. Det føltes sååå bra baby," sa hun. Jeg smilte og hun sa: «Legg ned kjære». Jeg gjorde som jeg ble fortalt og hun løftet beinet mitt opp og presset fitta hennes på min. Hun begynte å gni dem sammen og jeg skrek og det gjorde hun også. «Dette kalles saksing», forklarte mamma. Jeg nikket og stønnet. "Dette føles også fantastisk, jeg føler at jeg har blitt transportert til en annen verden," sa jeg. Jo hardere hun beveget seg, jo mer fantastisk følte jeg meg og jo høyere stønnet hun og jeg. Til slutt stoppet hun. Dette såkalte "cummet" sprutet fra meg også, og mamma klappet. "Aww, dine første ord, første skritt, og nå din første orgasme," spøkte hun. Jeg lo. Mer brøt ut fra meg og denne gangen tok mamma litt i hånden.

Hun drakk det lille hun hadde i hånden. "Det var fantastisk mamma, jeg tror jeg er bi nå. Da du begynte å slikke fitta mi begynte jeg å tenke på noen heite jenter og hvordan jeg hadde elsket å smake dem," fortalte jeg henne. Hun lo. "Du bør ringe Justina og be henne komme over neste uke. Jeg er sikker på at vi kommer til å ha mye moro sammen," sa hun til meg og blunket. Jeg ante ikke hva mamma hadde i vente, men da jeg skiftet til nye klær begynte jeg å fantasere en trekant mellom oss. Jeg tok opp telefonen og slo Justinas nummer. «Hei du,» hilste hun på meg. "Hei, vil du komme over neste uke," spurte jeg. Jeg overrasket meg selv ved ikke å utdype hva som skjedde mellom meg og mamma. "Å, jada, fungerer tirsdag?" spurte Justina. I minnet visste jeg at mamma hadde fri på tirsdager, så jeg sa ja og la på. «Mamma hun kommer på tirsdag». "Å flott," sa mamma. Hun hadde et rampete ansiktsuttrykk og jeg visste plutselig at jeg ville ha det mye moro neste tirsdag.

FØLG MED VIDERE FOR DEL 2, OG HUSK Å KOMMENTERE FORSLAG!!!

seksitreffit
Kvalitet % | ( röst)
...
...
seksitreffit

Kategorisert i: