"Mamma! Justina er her!" ropte jeg. "Ok Tori, jeg er der om et øyeblikk!" svarte mamma. Justina gikk ut av sin røde Chevy. Jeg kunne ikke la være å legge merke til hvor sexy hun så ut i sin mage topp og stramme shorts. Hun visste alltid hvordan hun skulle finne antrekket som klistret seg til kurvene hennes. I morges fortalte Justina meg at hun var uten bh og truse. Etter det stirret jeg på brystvortene hennes i hver time vi hadde sammen. For to uker siden ville jeg ikke ha sagt dette, men helt siden det som skjedde mellom mamma og meg forrige uke, hadde jeg et nytt begjær etter jenter.

"Hei, Tori!" sa Justina og løp opp trappen på verandaen, mens brystene hennes ristet for hvert skritt. "Hei," sa jeg. Hun la merke til at jeg stirret på brystene hennes og gjorde det utenkelige. Hun flashet brystene. Jeg rødmet og hun blunket til meg da mamma kom mot døren. "Hei Justina," sa mamma. "Hei, Mrs. Ryan," svarte Justina. "Dere jenter er sannsynligvis sultne, er kalkunsmørbrød ok for deg Justina?" spurte mamma. "Ja, takk," svarte Justina. "Mamma, jeg skal vise Justina rommet mitt," sa jeg. "Ok søta," sa mamma.

Vi løp opp trappene og jeg tok henne med til rommet mitt. "Fint rom," bemerket Justina. "Takk," sa jeg. Jeg lente meg mot veggen. Justina la hendene på veggen, lente seg på meg og kysset meg. Denne gangen, i motsetning til forrige uke, kysset jeg henne rett tilbake. Så dyttet jeg henne mot sengen og holdt leppene hennes låst til mine. Etter å ha ligget på toppen av Justina og kysset henne i noen sekunder, trakk hun seg unna. "Så jeg antar at du er bi nå?" spurte Justina. Jeg ristet på hodet nei. Hun så skuffet og forvirret ut. "Jeg tror jeg er lesbisk. Jeg har funnet ut at jeg liker gutter mindre og synes jenter er mer tiltrekkende," sa jeg. "Å," sa Justina. Jeg la hendene mine på den brune magen hennes, men mamma ropte etter oss for å spise.

Vi løp ned trappene for å finne noen deilige smørbrød. "Wow mamma, de ser fantastiske ut!" utbrøt jeg. "Mener du disse?" hun klemte på brystene. "MAMMA!" ropte jeg. "Ja, fru Ryan, puppene dine er fantastiske," sa Justina. Kjeven min løsnet praktisk talt. Da Justina så uttrykket mitt, klappet hun hånden over munnen. "Sa jeg det høyt?" sa hun. Vi nikket. Vi lo alle sammen, men for Justina og meg var det mer en nervøs latter. Det gjorde meg faktisk kåtere enn jeg allerede var etter Justina hadde sagt det. Mamma rørte i teen med en skje og vi spiste. Plutselig mistet mamma skjeen. Hun krøp under bordet for å plukke den opp. Jeg så på Justina og plutselig slapp et gisp fra leppene hennes. Jeg så under bordet og så at moren min gned skjeden hennes gjennom shortsen. Dette fikk meg utrolig tent og jeg smilte til Justina da mamma kom opp. Etter at vi spiste, unnskyldte Justina oss til rommet mitt. Der inne ga jeg Justina en rask gjennomgang av hva som hadde skjedd mellom mamma og meg forrige uke.

"Høres heit ut, skulle ønske jeg kunne vært der," sa Justina. «Helt siden da,» stoppet jeg og rødmet «Helt siden da har jeg hatt lyst til å smake på deg,» sa jeg til henne. "Vel, la meg oppfylle ønsket ditt," svarte Justina. Hun tok av seg shortsen og tangarn og avslørte den vakre fitten hennes. "Fy faen den fitta ser bra ut," sa jeg. Jeg dyttet henne opp på sengen. Akkurat da jeg skulle slikke kliten hennes, sa en stemme: "Jeg ser at dere jenter startet uten meg." Det var mamma. Justina og jeg rødmet begge heftig. «Vel, hva venter du på? Kle av dere begge to,” kommanderte mamma. Alle tre av oss ble nakne. "Det er bedre," sa mamma. Justina la seg tilbake på sengen og jeg knelte slik at jeg var i vater med fitta hennes. Mamma klatret på sengen og begynte å massere Justinas C-cup-bryster. Jeg slikket Justinas klitoris, med tuppen av tungen min. Klitten hennes smakte søtt på tungen min. Jeg slikket igjen og hørte henne stønne. Som forrige gang motiverte dette meg. Jeg slikket henne slik at hun stønnet annethvert sekund. Til slutt, selv om jeg ikke ville, reiste jeg meg. "Å, faen det føltes bra!" utbrøt Justina. Jeg smilte. "Nå er det tid for tilbakebetaling," sa Justina.

Jeg lå på sengen. Mamma satt på ansiktet mitt og Justina begynte å spise meg. Det var tydelig at Justina var erfaren og jeg tror mamma ble irritert fordi jeg med noen sekunders mellomrom sluttet å spise fitta hennes for å stønne og skrike. Til slutt ga mamma bare opp, gikk av meg og klemte de harde rosa brystvortene mine. Jeg følte meg fantastisk og orgasmen min begynte å bygge seg opp. Plutselig sprutet jeg over hele ansiktet til Justina. Hun drakk opp all juicen uten å kaste bort en eneste dråpe. Den minnet meg om Selena Gomez sin sang: Hands To Myself. "Vil ikke la en dråpe gå til spille," sa sangen. Jeg trodde hun var ferdig, men hun fortsatte å slikke meg. En gang slikket hun meg og flyttet tungen rundt inne i fitta mi. "Justina!" Jeg ropte. Igjen sprutet jeg i ansiktet hennes. Da hun endelig stoppet, var ansiktet hennes vått og hun gliste. "Kliten din smaker fantastisk," sa hun. "Det gjør din også," svarte jeg. "Min tur," sa mamma. "Jeg er sikker på at du vil synes kliten min nydelig også.

Da jeg så Justina spise mamma med rumpa ute bestemte jeg meg for å få en ny smak av henne bakfra. Jeg bøyde meg ned og slikket fitta hennes. Justina så bak henne og så meg. Hun smilte og fortsatte å slikke mamma. Jeg fortsatte å slikke fittehullet hennes. Justina reiste seg endelig fra mamma. Mamma reiste seg og dyttet meg på senga. Akkurat som forrige uke løftet hun beinet mitt og begynte å gni fitta hennes på min. Vi sakset en stund, jeg følte meg i himmelen igjen. Jeg fikk nesten orgasme igjen, men jeg ville ikke bli våt. Så jeg gjorde mitt beste for ikke å komme igjen. Etter det fortalte Justina oss: "Det var fantastisk, men jeg er litt sliten nå." Mamma og jeg ble enige og vi kledde på oss. Etter at Justina dro, sa mamma: «Jeg sa til deg at vi skulle ha det veldig gøy.»

KOMMENTER FORSLAG!!! JEG HÅPER Å FORTSETTE Å SNAKKE OM JUSTINAS FORHOLD TIL TORI NÅR JEG ER FERDIG MED MOMMY&ME-SERIEN. FØLG MED VIDERE FOR DET!

seksitreffit
Kvalitet % | ( röst)
...
...
seksitreffit

Kategorisert i: