De rundet hjørnet inn på gaten deres, pesende etter løpeturen de var på. De svette kroppene deres glitret under gatelysene. Det var så vidt daggry og Samantha og datteren hennes Amber var i ferd med å fullføre en av sine nå vanlige formiddags-løp.

Samantha (eller Sam som døtrene hennes kalte henne) var 45 år gammel, en naturlig brunette med 36D-pupper og en atletisk kropp for en kvinne på hennes alder. Hun var ikke så sprek som hun pleide å være, men kurvene i midjen, magen og bysten var vakkert proporsjonert. Bena hennes var tonet og faste, det samme var rumpa; begge et resultat av hennes ukentlige treningsrutiner.

Datteren hennes Amber var et speilbilde av Sam, bortsett fra 27 år yngre i en alder av 18. Den eneste merkbare forskjellen var hennes ganske store bryster, størrelse 38E. Hun spilte volleyball på videregående og hadde den atletiske og muskuløse kroppen fra det. Hun var ung og sterk.

Hestehalene deres svaiet i takt da de fullførte løpet; som var en del av treningen deres for en kommende 5000 meter. Brystene deres pulset opp og ned mens sports-BH-ene deres kjempet for å holde dem i sjakk.

"Kom igjen mamma, nesten der."

"Jeg..vet…kjære…jeg har bare…vondt…" sa Sam mens hun snakket mellom de tunge anstrengte åndedragene fra løpeturen.

De jogget inn på oppkjørselen, begge pustet tungt; feiret et av de siste treningsløpene deres. "Jøss mamma, puppene dine spratt nesten ut den siste spurten."

"Du vil vel gjerne se det, ikke sant, mors store pupper som svinger rundt?" sa Sam.

seksitreffit

"Kanskje jeg vil det" sa Amber spøkefullt. "Gi meg en klem søta, jeg er så stolt av deg" sa Sam mens hun dro datteren nærmere. Hun omfavnet datteren sin med en stor klem, og inhalerte lukten hennes, Sam la merke til at en puls strømmet gjennom fitta hennes. Amber luktet en blanding av hennes blomstrende bodylotion, duftende sjampo og mest av alt svetten som kom fra hver pore. Blandingen var berusende. Sam pustet det inn en andre og tredje gang, og forlenget omfavnelsen.

Sam la også merke til noe annet. Amber hadde løftet beinet hennes litt opp, slik at innerlåret hennes gned innsiden av hennes, og beveget seg opp og ned bare litt for å kjenne friksjonen i stoffet i løpetightsen.

Etter omfavnelsen dasket Amber rumpen til mamma og tok tak i den; en vane fra volleyball. «Jøss, kjære, du går rundt og tar tak i rumper sånn i garderoben, du kommer til å få en jente til å bli helt våt.»

"Kanskje det, men hva kan jeg si jeg elsker en fast rund rumpe." svarte Amber. Sam og Amber gikk stille inn i huset for ikke å vekke Amy. Amy, Sams andre datter var mindre enn ett år yngre enn Amber. Sam så på at Amber spankulerte opp trappene, mens hvert rumpekinn bøyde seg og hvilte med trinnene. Det var ikke første gang hun hadde funnet på å sjekke ut yngre jenter inkludert datteren. Hun befant seg ofte i transe under datterens volleyballturneringer og så på jentene daske og klemme hverandre under kamper. Et par ganger kjente hun merkbart at trusen ble våt. Hun fantaserte om å rive av seg buksene og trusene og bare fingre med den varme fitten sin til hun kom over hele benkene.

Sam oppdro døtrene sine helt alene, siden faren deres hadde forsvunnet fra dag én. Jentene elsket moren sin betingelsesløst. Sam kom aldri inn i noe annet forhold, og hadde bare noen få one night stands med både menn og kvinner. Mens døtrene hennes var ute, så Sam på lesbisk porno og onanerte på king size-sengen hennes. Hun lærte seg selv å sprute og la igjen våte flekker over hele sengetøyet.

På toppen av trappen gikk de til hvert sitt soverom. Amber gikk til rommet hennes bare for å legge fra seg telefonen, og gikk deretter for å dusje før skolen. Søsteren hennes Amy sov fortsatt.

Den varme dusjen dampet raskt opp badet. Hun tenkte på hvor fast rumpe mammaen hennes hadde, og at selv om hun hadde sett puppene til moren sin før, ville hun ha likt å trekke ut en av dem fra toppen av sports-BHen og massere den i hånden. Amber tenkte alltid på moren sin som hot, og smilte til og med en gang da en av lagkameratene hennes kalte henne en MILF.

Amber begynte å kjenne på sin egen rumpe og forestilte seg at det var moren hennes. Hun kjente at juice begynte å bygge seg opp inni henne og tenkte «jeg kan like gjerne gni ut en før skolen». Hun snudde ryggen til dusjhodet og lot det varme vannet renne nedover skuldrene og ryggen. Hun løftet venstre ben opp til den øverste kanten av karet og senket venstre hånd ned til fitteleppene, hvor hun bare ertet de små hårene hun holdt lavt barbert rundt fitta og rumpehullet. Høyrehånden hennes fortsatte å gripe hardt i høyre rumpeball. Hun trakk den ene rumpeballen fra det andre, åpnet rumpa og stakk pinkyfingeren inn i det lysebrune og rosa rumpehullet. Den var tett, men hun ga et lett gisp da hun presset den helt inn. Hun kjente rundt innsiden av rumpehullet med fingeren, og sendte et rush gjennom hele kjønnsregionen hennes.

seksitreffit

Med venstre hånd allerede nær den nå bankende fitten stakk hun to fingre inn i seg selv. Hun krøllet dem oppover, og stimulerte det nøyaktige stedet hun vet ville sende henne til en massiv orgasme. I likhet med moren hennes, var Amber en spruter og elsket å se juicen hennes sprute over hele dusjen.

Hun kjørte de to fingrene inn og ut av den klissvåte fitten hennes, mens den venstre pinken svingte inni rumpa. Hun stønnet høyere nå, og fingret  raskere og raskere til hun til slutt trakk fingrene ut av fitta og skjøt ut en strøm av sperm rett inn i dusjveggen. Hun gned raskt utsiden av fitten hennes, presset enda mer sperm ut av henne, og sprayet nå over alt. Hun sluttet å sprute og trakk ut alle fingrene fra innsiden av seg selv og puttet dem inn i munnen. Hun smakte blandingen av fittejuice og musten fra rumpa, den siste delen av onanirutinen hennes.

Uten at Amber visste det, hadde Amy vært like utenfor baderomsdøren, i ferd med å gå inn da hun hørte søsteren hennes stønne. Hun kjente den velkjente pesingen da søsteren onanerte, etter å ha hørt den over hele huset de siste årene. Amy åpnet raskt døren for å se Amber strekke seg etter et håndkle; dusjforhenget trukket helt tilbake og avslører hennes nakne våte kropp.

"Er du ferdig med å runke her inne?" sa Amy med et kinky lite smil.

"Du vet at du liker det når jeg gjør det" svarte Amber og ga henne et blunk mens hun spredte fitteleppene hennes og satte hoftene fremover med den grove gesten rett mot søsteren hennes.

"Uansett, jeg trenger dusjen." sa Amy og dyttet søsteren ut av veien og skrudde på vannet igjen. Da kroppene deres passerte, ga Amber et lite slag på fitta mellom bena til yngre søster, noe hun hadde gjort en stund nå bare for å erte henne på en søsterlig måte. "Flytt deg!" ropte Amy og hoppet litt og lot de mindre 34C-puppene sprette litt da hun gikk inn i dusjen. Amy elsket det da søsteren hennes tok på henne slik. Det sendte elektriske støt gjennom kroppen hennes, noe som umiddelbart gjorde brystvortene hennes oppreist og varmet den unge fitten hennes.

Amber gikk til rommet sitt for å skifte og Amy begynte å dusje. Samtidig tenkte Sam at hun kanskje ville prøve å snike en titt fra den andre baderomsdøren, på det hun trodde var Amber som fortsatt dusjet. Da hun så at det var hennes yngre datter Amy, begynte hun umiddelbart å gni fitta gjennom trusa og nøt den søte overraskelsen.

Fortsettelse følger…

Kvalitet % | ( röst)
...
...
seksitreffit

Kategorisert i: