Vi møttes veldig unge. Foreldrene mine flyttet vegg i vegg med tvillingenes foreldre da jeg fortsatt var for liten til å huske noe og før tvillingene ble født. Vi vokste opp sammen, jeg husker ikke engang hvordan vi møttes, men foreldrene våre sa at jeg var ute i hagen og en av tvillingene så meg gjennom gjerdet. Foreldrene mine sa helt fra starten at vi pratet spent med hverandre og at noen ting aldri forandrer seg. Jeg heter Lucy. Jeg er 19 år gammel. Tvillingene Amy og May er omtrent ett år yngre på 18. Jeg er ganske høy, jeg antar at tvillingene er omtrent 196cm , begge er 175cm. Jeg har ravnsvart hår og tvillingene er begge blonde og begge har små pupper, mens mine er ganske store.

Vi er fra en liten by nord for Manchester, England. Jeg gikk siste året på skolen og søkte på universiteter. Til å begynne med hadde jeg tenkt på å vente på tvillingene slik at vi alle kunne gå sammen, men jeg ble oppfordret om å unngå dette fra begge foreldrene mine og tvillingene, da de visste hvor konkurransedyktig det ble om plassene og vi visste at vi hadde forskjellige veier å gå . Jeg ønsket å bli lege, Amy derimot, hun drev med trening og psykologi. May var mer interessert i dyr og veterinærpleie. Hun meldte seg til og med frivillig på det lokale kattevernforbundet 2 dager i uken.

Noe jeg oppdaget om meg selv da jeg kom i puberteten var at jeg ikke var særlig interessert i det motsatte kjønn. For å være ærlig syntes jeg de var kjedelige, da jeg oppdaget onani fant jeg meg selv å tenke på jenter oftere enn gutter. Jeg sa til meg selv i de første dagene at jeg ville vokse ut av det, og det var normalt for en tenåring å eksperimentere med ideen. Jeg fortalte ingen, ikke engang mine nærmeste venner eller min mor. Jeg fant meg ofte i tanken på en av tvillingenes myke hud som rørte ved min, men det var en fantasi ingenting mer.

Det var en helg og foreldrene mine dro avgårde med campingvognen, og tvillingene ville bli hos meg i helgen. Dette skjedde mer fordi jeg ikke hadde like lyst til å dra i campingvogn som foreldrene mine hadde. Jeg ville komme med unnskyldninger, vanligvis studere til eksamen, men egentlig var det ikke noe verre enn å sitte fast i et felt uten tv-signal eller noe annet enn å snakke med foreldrene dine en hel helg.

«Lucy, er du her inne» Det var Amy, vanligvis den første i køen for alt egentlig. «Jeg er her, på kjøkkenet» Jeg var dypt inne i læreboken og studerte til biologieksamen, som ikke var på noen uker, men jeg ville bestå den eksamenen. Det hjelper også når foreldre drar for å se ut som jeg skal studere. ‘Foreldrene dine dro for en time siden’ da hun rundet hjørnet av rommet. «Jeg studerer faktisk noe av tiden, vet du» Jeg smilte mens jeg så på henne i den røde toppen og den smale hvite jeansen hennes med en matchende jakke, ingen kunne noen gang si at hun ikke visste hvordan hun skulle kle seg. Den atletiske kroppen hennes var en fryd å se på, og den verste var at hun ikke visste det selv.

«Å, vi vet, vi vet at Mr seriøs alltid må gjøre seg klar for eksamener som er uker unna» Det var den aldri langt bak May som dukket opp med en hvit kjole og mørke strømper under. Jeg vet ærlig talt ikke hvordan denne jenta gjør det, men hun ser bare ut til å gløde på en måte jeg bare har sett i filmer. Seriøst, jeg har ventet på at sommerfugler skal lande på henne og kanskje fugler skal ta pelsen hennes.

Jeg lukket boken min vel vitende om at økten min med å lære om hjertet ville vente noen dager. «Vel, hva vil du gjøre denne helgen? Jeg har litt sprit i kjøleskapet og litt snacks samt litt penger til pizza.» «Wow nå snakker vi» ropte May tydelig fornøyd på spørsmålet mitt. «Eh, det er en kamp klokken 15.00 United mot Liverpool, men jeg antar at vi kan gå til filmbutikken etterpå?» Hun var alltid sånn, gikk aldri glipp av en fotballkamp på tv, men hadde aldri sett noen av lagene. Jeg tror egentlig ikke hun støttet noen spesielt, hun bare likte sporten. «Høres forferdelig ut, kampen mener jeg. Du ser på det, og jeg antar at jeg og May vil fyre opp Nintendo?» sa jeg og så på Amy «Det kalles en gamecube… Jeg forstår fortsatt ikke hvordan du slo meg på Mario Kart!» «Jeg vil heller være heldig enn flink'

Amy gikk til stuen for å se kampen, og vi dro til soverommet mitt for å spille spillet. Jeg brydde meg ikke spesielt om videospill, men jeg var en konkurransedyktig jente og Amy var en gamer, så det ga meg alltid spenning når jeg slo henne. I hemmelighet etter første gang vi spilte og hun hadde utslettet meg, hadde jeg øvd litt mer på egenhånd. Forrige uke vant jeg, men det var ikke mye. Denne uken var jeg ikke så heldig, men vi fniste uansett og May var langt lykkeligere enn noen burde ha vært etter å vinne i en kamp.

seksitreffit

Senere etter kampen gikk vi langs veien sammen. De tre musketerene er det foreldrene våre kalte oss og tre amigoer og andre slike kallenavn, og det var sant at vi var ganske uatskillelige. Videobutikken hadde alltid et 3 for 2 tilbud på filmer som vi ofte spøkte om at var laget for oss. Amy fikk vanligvis en actionfilm, May noen rare kung fu kinoutgivelser som vanligvis var veldig bra eller virkelig dårlige. Jeg er ikke sikker på hva jeg foretrakk. Meg? Jeg likte musikaler eller familiefilmer. Denne gangen fikk Amy den nye Die Hard 3 filmen, og May fikk en Jackie Chan-film der han var politi og jeg valgte Back to the Future 2.

En flott helg ventet og vi byttet til pysjamas og la alle sofaputene over gulvet, og etter å ha sett lørdagsinnslaget på BBC en så vi Robocop på itv, det ble morsomt sensurert. Vi så på film, spiste pizzaen og drakk litt for mye av alkopoppene som hadde kommet. TV-en gikk av og vi satte på radioen for litt bakgrunnsstøy. «Vel, dette er en av de siste gangene vi får gjort dette, antar jeg» sa jeg dystert «jeg antar, men vi vil alltid være venner, ikke sant?». "Dere er gale hvis dere tror vi kommer til å gå helt ned i dumpene om det… Vi skal få mest mulig ut av det så lenge det varer… og så møtes vi igjen når vi kan." Amy har alltid vært den mest solrike av oss, hun ønsket alltid å leve i øyeblikket.

«Hva med å spille et spill» foreslo Amy «åh… som…» May begynte bare å bli avskåret «… nei, jeg mener som nøtt eller sannhet» Jeg så forvirret på henne. Jeg visste hva spillet var, og vanligvis var det en unnskyldning for gutter til å se på jentepupper eller kysse… «Med bare oss tre?» «Klart det kan være gøy…du, jeg og Amy» «Klart, men hvordan…» igjen lot hun ikke Amy fullføre og antok i stedet spørsmålet sitt og gikk gjennom måten spillet ble spilt på. ‘… Vi griper en flaske, snurrer den og den som den lander på må si en sannhet eller gjøre noe vi andre foreslår. Enkelt'

Vi satte oss på putene og satte en flaske i midten. Amy snurret naturligvis flasken først, og den landet umiddelbart på meg. Nødt eller sannhet? Lucy ville ikke gå for fort før jeg fikk en følelse av rommet. ‘Sannhet’ ‘Vel siden jeg snurret flasken er det jeg som skal spørre. Hvor mange gutter har du kysset’ Jeg ble ikke overrasket over dette spørsmålet. «tre». Jeg var helt ærlig med svaret mitt. «hvem?» sa May. «Hold opp, Lucy trenger ikke svare på det. Ett spinn bare ett spørsmål’. Jeg var ikke sjokkert, men jeg antar at Amy laget reglene. Min tur til å snurre og det landet på Amy. «Sannhet». Liker du noen av guttent på skolen? «Liker» var en annen måte å fortelle at du var gira på noen på. «Nei» kom et kjapt kort svar, og måten hun smilte, sa at det var ettertrykkelig å fortelle sannheten.

May grep flasken ivrig etter å være med og den landet på meg igjen. Jeg visste hva spørsmålet hennes ville være, og jeg tenkte på å velge å «nødt» for å sette henne litt ut, men så visste jeg ikke hvor langt disse vågene ville gå. 'Sannhet' 'Hvem er guttene du har kysset? "Min far, Robert Tounsley i 3 klasse" Dette fikk en fnis fra Lucy "…og Steven O'Dean" Dette avbrøt latteren og de så begge på meg og så på hverandre og så tilbake til meg med komisk timing "NÅR ?' Jeg lo mens jeg svarte 'ett snurr gir ett spørsmål'

Amy tok tak i flasken og snurret denne gangen. Den landet på May som igjen ba om en tur. ‘Jeg våger deg til å svelge den flasken så langt du kan’ Søsteren hennes viste ingen nåde med den. May plukket opp flasken og med et blikk på oss tok hun så mye av flasken ned munnen og opp i halsen hun kunne, raskt først og så tror jeg hun ble nysgjerrig på hvor langt den ville gå inn og slappet sakte av halsen for å slippe inn mer. Hun fikk inn imponerende mye og vi lo og applauderte da hun tok litt ut og deretter tilbake i simuleringen av handlingen.

Hun la flasken fra seg igjen og spillet fortsatte. Amy snurret den og den landet på May nok en gang, hun ba om en ny tur. "Gå til vinduet og flash med rumpa." Vi lo mens hun gjorde det, men jeg synes dette var en svak «nødt», siden ingen ville passere vinduet på dette tidspunktet, og selv om det var det, måtte de passere porten i rett øyeblikk og se inn i resten av hagen som var dekket av en stor hekk.

Min tur igjen denne gangen. Den landet på May nok en gang, og denne gangen spurte hun om en sannhet. «Hvor mange ganger onanerer du i uken?» Jeg hadde klart å sjokkere henne med spørsmålet, og May tok litt tid på å komponere seg. «Vær ærlig» sa søsteren hennes fnisende. «Omtrent tre ganger i uken», søsteren hennes spyttet nesten ut drinken hennes da hun hørte svaret.

seksitreffit

May grep flasken til slutt lettet over at det ikke var hennes tur, bare for at den skulle lande på seg selv til latter for alle. Så landet den på meg og jeg spurte om en sannhet. ‘Har du noen gang tenkt på å være sammen med en kvinne?’ Brystet mitt strammet seg sammen og jeg følte meg plutselig veldig klar over alt, jeg kunne bare ha løyet da. Det kan ha vært min fantasi, men jeg følte at det var stille i rommet etter at spørsmålet var stilt. 'Ja… antar jeg', fniste de og øyeblikket gikk, jeg følte at de bare ignorerte svaret mitt som jeg hadde trodd var en stor sak.

Amy snurret og den landet på meg. Jeg tenkte hun skulle spørre hvem jeg hadde fantasert om så jeg valgte å våge. «Jeg våger deg til å ta på porten og komme tilbake… naken». Øynene mine åpnet seg vidt, selv om jeg trodde det var usannsynlig at noen ville se gjennom vinduet. Det var en annen ting å være naken utenfor til porten og tilbake, selv å være naken foran tvillingene ville være et sjokk. Jeg reiste meg og gikk til døren, usikker på om jeg ville gjøre det. Da jeg snudde meg ved døren, så jeg begge tvillingene som så på meg. Jeg tok av meg toppen først, og det var tydelig at de begge så på meg, og jeg mislikte ikke følelsen. BH-en min gikk av neste gang, og deretter trusen min. «Kan du se ut av vinduet og forsikre deg om at ingen er i nærheten» sa jeg til May. Hun tok et øyeblikk mens jeg dekket brystene mine med den ene armen og den barberte fitten min med den andre hånden. «Helt klart», ropte May, åpnet døren og gikk ut. Jeg kjente den kjølige luften på huden min og jeg kunne kjenne brystvortene mine stivne til vinden. Jeg gikk rolig til porten, tok på den, og kjente øyne overalt. Jeg snudde meg og så på vinduene hos naboene slik at jeg kunne se over hekkene, men ingen av lysene var på. Jeg løp inn igjen og krasjet nesten inn i tvillingene ved døren. Jeg tok på meg klærne raskt igjen bortsett fra BH-en. Jentene fniste og jeg ble med på å kjenne på adrenalinet.

Min tur og den landet på Amy, og før jeg rakk å tenke på en «nødt» valgte hun sannheten. ‘Hva er din største seksuelle fantasi?’ ‘Å det er en god en.. Jeg antar en trekant nå som jeg tenker på det’. Hun var spent på å svare, og det overrasket meg. Deretter var det May sin tur og den landet på Amy. Hun valgte «nødt» «Dere to er nødt til å kline» Øynene mine ble store. Dette var noe jeg ønsket, men jeg tror ikke jentene forstod det. Før jeg rakk å behandle det tok Amy tak i hånden min og la meg på sofaen. Hun satt seg over meg «Ikke bekymre deg, jeg er en god kysser, i tillegg til at du sa at du hadde tanker om dette.» Hun falt ned på meg og kysset meg dypt. Leppene hennes var så myke og hun smakte godt. Jeg kjente tungen hennes berøre min og jeg tok det som en utfordring. Jeg la hendene mine på ryggen hennes og kysset tilbake og kjente kroppen hennes mot min. Så var det over og hun trakk seg stille tilbake mens søsteren lo. Hun var en flott kysser og jeg ville ha henne mer enn noen gang.

Amy snurret neste gang, og den landet på May som valgte «nødt» «Du er nødt til å leke med Lucys pupper i 3 minutter.» Jeg ga ut et gisp, men jeg var mer enn villig på dette stadiet. May satte seg bak meg og flyttet hendene opp og begynte å kjenne på brystene mine. Det føltes flott gjennom pysjamasen og jeg kunne kjenne hvor våt jeg var i trusen. Amy timet det "ett minutt". På dette tidspunktet fant May brystvortene mine og begynte å leke med dem, noe som var utrolig. Hun flyttet så hendene sine bort og jeg trodde det var over. Jeg ble skuffet bare for å bli sjokkert da hun kom tilbake denne gangen under toppen min. Jeg stønnet ufrivillig da hun igjen fant brystvortene mine og trakk forsiktig i dem. Jeg sverger at hun kysset meg på halsen min samtidig tid, men jeg brydde meg ikke. «Tid», og hun tok hendene vekk og jeg kjente tapet deres.

Min tur, igjen landet det på Amy som ba om en sannhet som ikke var dårlig fordi jeg på det tidspunktet ville ha bedt henne om å gjøre noe mot meg. «Hvem lærte deg å kysse», brøt hun ut i latter med et nervøst blikk på søsteren «uuuhm…. Jeg antar at det er greit å fortelle deg det' 'sikkert det?' sa søsteren hennes 'jeg mener vi har kommet så langt i kveld. Vi tvillinger jeg antar at vi deler et spesielt bånd og jeg og May øvde på hverandre. Dette var en bombe og May så bekymret etter svaret mitt. Dette var en stor hemmelighet, tydeligvis holdt de seg unna alle av åpenbare grunner. Jeg så på May for å forsikre henne 'jeg lover å holde på hemmeligheten din hvis du vil beholde min' 'hva er din?'

«Jeg tror jeg kanskje foretrekker kvinner» en liten pause og Amy sa «Jeg visste det! Jeg fortalte deg at May var mer seriøs.

Det tok et øyeblikk, men May tok tak i flasken og snurret den igjen. Den landet på henne selv, men hun svarte at det landet på søsteren hennes som ba om «nødt». "Jeg våger deg til å gi Lucy en lapdance" Lucy ble stille, men flyttet seg til cd-spilleren, valgte en melodi hun mente ville være passende, og begynte så å danse for Lucy, hun gled sakte av pysjamas buksene og avslørte de hvite, enkle trusene hennes, så kom toppen hennes av, ingen BH. Hennes muntre små bryster kom frem. Hun satt på fanget til Lucy som ble betatt av følelsen og Amys hender ledet henne opp på sidene til bunnen av brystene og deretter ned igjen. Amy løftet seg sakte opp igjen. Hun hektet av trusen og tok den til gulvet uten å bøye knærne. Dette ga Lucy en helvetes utsikt over fitta og rumpa hennes. Hun snudde seg og lot Lucy igjen, ta den ene hånden og lot den på baksiden av nakken, den andre på hennes eget bryst mens hun lente seg tørt bakover. Humrende stakkars Lucy var våtere enn noen gang. Hun lente seg fremover og dyttet brystene inn i ansiktet til Lucy før sangen tok slutt og dansen med den.

Amy brydde seg ikke engang om klærne sine da hun snurret flasken og landet på søsteren som valgte «nødt. «Jeg våger deg til å onanere like lenge som neste sang» Hun nølte ikke med å ta av seg klærne. Hun hadde en stripe med blondt kjønnshår, hun begynte å leke med seg selv foran dem begge. Hun begynte med puppene som var litt større enn søstrene hennes, men fortsatt søte for mine øyne. Hun strakte seg så ned og satte en finger inni seg selv, og to stønn mens sangen fortsatte, så fant hun klitorisen sin og begynte å massere den i en syklus og stoppet av og til for å fingre seg litt mer. Dessverre for henne tok sangen slutt alt for tidlig.

Jeg tar flasken og snurret. Den endte på Amy som ber om en «nødt». «Jeg våger dere begge til å komme til soverommet mitt og ha sex med meg». May nikket og Amy så på henne. Jeg brøt tydeligvis reglene, men jeg var så kåt på det tidspunktet, og det tror jeg de også var. Vi gikk inn og tvillingene kledde av meg før vi gikk til sengs, så begynte begge jentene å kjenne på puppene mine og jeg byttet på å kysse dem begge på leppene da først Amy og deretter May gikk ned til brystvortene mine. Dette var fantasien min og sinnet mitt eksploderte da jeg kjente hendene deres bevege seg lavere mens de fortsatte å suge lett på brystvortene mine. Fingrene deres møtte fitten min og jeg flommet da den ene presset inn i meg. Jeg delte bena mine for å gi mer tilgang da den andre fant min oppreiste klitoris. Jeg stønnet instinktivt og løftet hoftene mine. Da kjente jeg at en av jentene forlot brystene mine og tok seg nedover. Jeg trodde ikke ting kunne føles bedre, men da munnen hennes møtte klitoris, ble det bevist at jeg tok feil. Det tok ikke lang tid, og jeg advarte dem om at jeg kom med et stort stønn som fikk dem til å doble innsatsen, så slo den største orgasmen i mitt liv meg. Den var blendende sterk. Tvillingene var oppi meg da jeg begynte til å fnise og de kysset meg fortsatt.

Jeg klarte å ta tak i May. Kysset henne dypt "Jeg vil at du skal sitte på ansiktet mitt". Hun gjorde det med en finger i munnen, og bildet av fitta hennes som kom nærmere var en vakker ting. Jeg slikket min første fitte og det føltes bra. Jeg skjønte at Amy fingret søsteren sin bakfra da hendene våre møttes nær inngangen hennes. Jeg konsentrerte hendene mine om brystene hennes i stedet. Hun kom og jeg kjente henne sprute over ansiktet mitt mens hun stønnet. Bena hennes ristet da orgasmen hennes gjorde sitt; det var bedårende.

Deretter så jeg på Amy og tenkte hun var neste. Det var tydelig at søsteren hennes ikke var klar, så jeg reiste meg og tok tak i hånden hennes og bøyde henne fremover. Jeg begynte å slikke hennes bakfra. Ansiktet mitt begravde seg dypt inn i henne mens hun stønnet. Deretter la jeg henne på sengen og krysset bena våre så vi slipte fittene mot hverandre mens søsteren holdt henne og lekte med puppene. Det tok lengre tid, men hun kom hardere, klitene våre kolliderte med kraft mens hun skrek.

Dagen etter våknet vi i sengen helt nakne. Jeg i midten og ble klemt av tvillingene. Fra da av handlet helgene om sex for oss tre, da vi kjøpte forskjellige leker å bruke og undertøy, det var oppriktig trist når jeg måtte gå på universitetet etter sommeren.

Men det kom alltid ferier…

Kvalitet % | ( röst)
...
...
seksitreffit

Kategorisert i: