Jeg var hjemme hos min venn Mia for å overnatte. Vi må ha gått i 9. eller 10. klasse. De hadde et ekstra soverom som lå ved siden av badet. Det var som et lite kikkhull som så inn. Ok. Jeg var veldig forelsket i faren hennes, så jeg ble utrolig gira. Mia dro for å hente pizzaen vi nettopp hadde bestilt, så det var bare faren hennes og jeg. Gud han var så deilig. Han jobbet i bygg og anlegg og kom tilbake og så ut som en sexy, hardtarbeidende far jeg gjerne ville knullet. På ekte. Jeg var engstelig, så jeg gikk bare til soverommet for å vente på Mia. Omtrent 5-10 minutter senere hørte jeg badedøren lukkes og dusjen starte. Faen ja… jeg var allerede i ferd med å gni klitoris og komme, men det ble enda bedre på grunn av kikkhullet! Tilsynelatende hadde faren hennes samme tanke… Han oppførte seg som om han var full av innestengt seksuell spenning.

Jeg så ham begynne å berøre skaftet og deretter hodet mens han tok tak i de store, fulle ballene sine. Herregud, jeg ville ha en smakebit. Så snart jeg så det, tok jeg klærne mine umiddelbart av, og jeg satt der på sengekanten ved kikkhullet og så på og gnidde meg så kraftig på fitta at jeg sprutet og stønnet ut et høyt stønn. det mente jeg ikke! Jeg ble så flau og håpet at han ikke hørte meg, men det var da jeg hørte ham banke på døren min ( jeg sa ingenting ) Jeg tenkte at jeg kanskje bekymret ham eller noe fordi han åpnet døren tilfeldig mens jeg var nær å komme igjen.

Jeg forsvant raskt bort fra kikkhullet og oppførte meg som ingenting. Jeg er fortsatt ganske sikker på at han så hva jeg gjorde, men han viste meg det sexy smilet sitt og gikk tilbake til badet. Kikkhullstid igjen. Jeg så ham sitte på toalettet med lokket ned… Han lekte med kuken sin igjen. Han fikk den opp til full hardhet og herregud, han fikk meg ekstremt tent. Han bare strøk og strøk. Du kunne se følelsen han hadde bygget opp i kroppen. Herregud, jeg mistet det nesten og stønnet høyt igjen, men jeg stoppet umiddelbart midt i orgasmen min fordi jeg ville se ham.

Ikke engang 30 sekunder senere så jeg pikken hans banke opp og ned og ballene hans tømmes og sende spermen hans ut over det skinnende hodet hans og på hendene hans. Jeg trengte virkelig en del av det. Jeg la meg tilbake, dekket meg til og slappet av lettet over at han ikke avslørte meg. Jeg tok feil. Han åpnet døren og ga meg et slemt smil. Han spurte meg "Så hva gjør du der inne?" Han dro av håndkleet mitt. Fitta min var fortsatt gjennomvåt og banket. Han visste det. Jeg følte meg svak og ingenting kom fra den åpne munnen min. Han fortalte meg at han hørte meg og sa at han ikke ville fortelle Mia om vi kunne gjøre en avtale. Han ba meg komme til rommet hans og hjelpe ham. Jeg var ikke helt sikker på hva han ville at avtalen skulle være, men jeg klaget ikke!

Så snart vi kom til soverommet hans slengte han håndkleet på sengen og bare stirret på meg. Jeg trodde jeg drømte. Han ba meg kle av meg og komme til ham. Jeg nølte ikke engang, jeg kledde av meg og sto der og ventet. Han tok tak i håndleddet mitt og trakk meg nærmere og spurte meg om jeg ville at han skulle slikke fitta mi. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle reagere, så før jeg rakk det, hadde han meg allerede presset ned på sengen med beina spredt åpne. Han tok tungen på min forstørrede, gjennomvåte, hovne klitoris og trakk forsiktig i leppen min mens han beveget seg opp og ned på fitta mi og fikk meg til å vri meg på sengen.

Faen, jeg visste at dette var feil fordi det var min beste venns far, men jeg turte ikke å be ham om å slutte å flikke tungen over klitten min, og skyve de store fingrene inn og ut av hullet mitt mens han fortsatt sugde klitten min. Det tok bare sekunder før stønnene mine ble høyere og høyere og jeg begynte å vri meg i kramper. Han var hard som faen og jeg kunne se at han var klar til å begynne igjen, men i stedet reiste jeg meg og tok initiativet. Jeg dyttet ham og satt meg oppå ham med mine store D-kopper i ansiktet og gled kuken hans inni meg mens jeg beveget hendene hans for å spre rumpa mi.

Jeg kjente ballene hans gni mot meg mens jeg hadde hver centimeter av hans massive kuk inni meg. Han holdt hendene under brystene mine og begynte å klemme og suge dem. Gud, det føltes fantastisk. Jeg spratt raskt opp og ned mens han tilfeldig begynte å gni klitten min. Faen. Han beveget hoftene mine så jeg knullet ham enda hardere og raskere til jeg kjente spermen hans sprute inni meg. Faen jeg kom umiddelbart til den følelsen. Det føltes utrolig. Det var imidlertid god timing fordi ikke engang bokstavelig talt 1 minutt senere ropte Mia "Jeg er tilbake!" Det er fortsatt en hemmelighet den dag i dag.

Kvalitet % | ( röst)
...
...
seksitreffit

Kategorisert i: