Jeg begynte å date en jente jeg møtte på Tinder. Vi hadde vært på 5 dater. Så, før den 6. daten kom på en eller annen måte sex-emnet opp, og vi begynte å sexte. Vi bestemte oss for å bryte isen på 6. date.

Så, på den 6. daten hadde jeg alt planlagt. Vi spiste lunsj på en pub og sjekket inn på hotellet. Så snart vi kom inn, trakk jeg henne nærmere og begynte å kysse henne og jeg prøvde å stikke hånden min inn i buksen hennes, men den var veldig stram. Så gikk jeg sakte ned og kysset halsen hennes og gikk tilbake til leppene hennes igjen. Så gikk vi til sengen hvor jeg tok av meg skjorta og hun skulle ta av seg buksen, men jeg sa til henne at jeg skulle gjøre det.

Hun la seg på sengen og igjen kysset jeg henne i noen minutter og sakte dro jeg opp kjolen hennes og jeg teaset magen hennes mens jeg kysset halsen hennes. Så tok jeg av toppen hennes og så vel som buksene mine. Jeg kysset BH-en hennes og slet med å fjerne den, men hun hjalp likevel. Jeg teaset, kysset, sugde og lekte med puppene hennes. Hun likte det. Så etter noen minutter begynte jeg sakte å kysse magen hennes og gikk tilbake for å gi henne et kyss. Til slutt, etter rundt 15 minutter fjernet jeg buksene hennes og begynte å lukte og kysse trusen hennes.

Jeg tok sakte av trusen og luktet fitta hennes. Mann! Jeg var i himmelen. Jeg begynte å slikke, suge og kysse de ytre kjønnsleppene og lårene hennes. Jeg rørte ikke klitten hennes. Jeg hadde bygget opp en spenning. Nå begynte jeg å kysse hennes indre kjønnslepper og prøvde å stikke tungen inn i skjeden. Til slutt begynte jeg sakte å slikke klitten hennes. Hun stønnet nå som alt annet. Jeg begynte å slikke, kysse, tease og tilba skjeden hennes. Etter å ha slikket i gode 25 minutter kom hun. Jeg hadde bare koset med henne i noen minutter nå. Jeg begynte å kysse hennes ører og nakke igjen.

Plutselig satt hun seg oppå meg og gned skjeden sin oppå undertøyet mitt. Jeg følte meg hjelpeløs og behagelig på samme tid. Når hun gjorde det fikk jeg utløsning med en forbløffende orgasme. Så synd!? Så lo hun og falt oppå meg. Så gikk jeg på do og vasket penis. Det var så mye cum at undertøyet mitt ble ødelagt, Haha. Så kom jeg ut naken og hun begynte å ta på penisen min og ga meg en blowjob mens jeg sto der. Det føltes ikke veldig bra fordi jeg fikk orgasme for bare noen minutter siden, men det var bra. Jeg hadde kondomet og brukte det. Hun bøyde seg ned i doggy. Jeg sa at siden dette er min første gang, så vil jeg sette inn penis uten kondom minst én gang. Først sa hun nei, men hun var enig likevel. Så jeg fjernet kondomet og gned penisskaftet på klitten hennes og satte sakte pikken min inn i henne. Det var trangt. Jeg slet til å begynne med, men gikk videre til den delen hvor jeg var helt inne i henne… Å mann, for en behagelig opplevelse. Jeg begynte deretter å skyve sakte ved å bevege hånden min over hele ryggen hennes. Så etter 1 min ba hun meg om å trekke meg ut og bruke kondom. Jeg gjorde det med det samme. Nå ba jeg om misjonærstilling. Nå penetrerte jeg henne igjen det var ikke så bra å bruke kondom, men det var bra for sikkerheten vår uansett. Etter et minutts trykk kom jeg inn i kondomet mens jeg fortsatt var inne i henne. Hun sa wahhh 3 minutter med penetrering og 30 minutter med cunnilingus.

Etter omtrent 1 time med TV-titting hadde vi sex igjen, og denne gangen fortsatte jeg på en eller annen måte. Jeg kom på magen hennes denne gangen.

Kvalitet % | ( röst)
...
...
seksitreffit

Kategorisert i: