Etter et par måneder med tekstmeldinger og sporadiske telefonsamtaler får vi møtes personlig! Vi er begge super sjenerte, men vi prøver vårt beste for ikke å gjøre situasjonen vanskelig, du er mer pratsom enn meg, men jeg prøver hardt å få deg til å føle deg komfortabel også, jeg spør deg om morgenen din, du spør meg om turen min og ettersom tiden går er det som om vi har kjent hverandre lenge.

På et tidspunkt på ettermiddagen foreslår du at vi går og drikker noe, og jeg aksepterer gledelig. Å tilbringe tid med deg føles så fint. Hvis jeg kunne ville jeg aldri avsluttet denne dagen. Mens vi drikker begynner jeg å få denne rare følelsen, jeg er… Kåt? Men – det burde jeg ikke være, ingenting seksuelt har noen gang blitt nevnt. Men likevel kan jeg kjenne at fitta min blir våt og tankene mine sakte kobles fra. Jeg kan knapt høre hva du sier, øynene mine er på leppene dine og det eneste jeg tenker på nå er hvordan leppene dine ville føles mot mine.

Vent – glem det, jeg burde høre på deg. Jeg prøver å legge den tanken til side og komme tilbake til samtalen, men jeg må ha stirret litt for mye på leppene dine, for nå ser du forvirret på meg og du spør meg om jeg har noe på hjertet. Jeg smiler og forteller deg at alt er bra, "Jeg er bare litt sliten, kanskje jeg burde dra hjem igjen" sier jeg. Du foreslår at vi vandrer rundt litt mer og sier at jeg alltid kan bo hos deg for natten hvis jeg vil, jeg bestemmer meg for å takke deg men avslå forsiktig, hvem vet hva som kan skje…

Men etter en stund begynner jeg å bli så trøtt og vurderer tilbudet ditt på nytt. Du forteller meg at det ikke er noe problem i det hele tatt siden du til og med har et gjesterom og vi drar til huset ditt. Når du først er der slipper du meg inn og ber meg sette meg på sofaen, du tilbyr meg litt vin og slår på tv-en, bare for å slappe av litt før du legger deg. Det begynner å bli sent, men siden dette går så bra sier jeg ikke nei til mer tid med deg. Vi fortsetter å snakke til du forteller en vits, vi ler og ender vi opp med å stirre på hverandre, i fullstendig stillhet. Jeg tar meg selv i å gå frem og tilbake, øyne – lepper, lepper – øyne, hva skjer? Jeg får den våte følelsen igjen, jeg begynner å puste tungt, du spør meg hva jeg vil og på en eller annen måte når munnen min åpner seg sier jeg: du.

Vi begynner å kysse, hendene dine vandrer over kroppen min litt om gangen, helt til jeg er nede på gulvet og begynner å kneppe opp buksene dine, øynene dine ser inn i mine. Jeg drar ned buksene dine og du er så stor og hard og klar til å gå inn i munnen min, jeg kysser spissen og begynner forsiktig å ta på kuken din, sakte suge den, prøver å få alt inn i munnen min, jeg blir bløt mellom bena.

Du tar meg med til rommet ditt, ber meg legge meg ned og åpne bena mine, nå banker fitta mi mens jeg skjønner hva som er i ferd med å skje. Du kommer nærmere og begynner å tease fitta mi, du tar den tykke kuken din og skyver den sakte inn, mens du går inn i meg begynner jeg å stønne, du føles så bra inni meg, fyller meg og strekker meg ut. Du beveger deg og jeg kan ikke motstå å stønne mer, jeg kan føle deg dypt inni meg, du berører magen min med hvert trykk. Jeg kommer hardt på kuken din og du legger hånden over munnen min for å være sikker på at jeg ikke lager for mye støy, du fortsetter og begynner å knulle meg raskere og hardere. Jeg er så våt for deg, jeg lengter etter deg, akkurat i dette øyeblikket er jeg din, kroppen min er din til å bruke, for å nyte. Og det er det jeg forteller deg når jeg kjenner din varme sæd fylle meg. Du legger deg da ved siden av meg og mens vi koser sovner vi.

Kvalitet % | ( röst)
...
...
seksitreffit

Kategorisert i: