Michael satt ved det samme bordet som han satt ved hver eneste dag til lunsj. Alt var normalt. Han satt alene, de gjennomtrengende blå øynene kikket ut under det lysebrune håret hans, noen forvillede lokker stakk inn i øynene hans mens han undersøkte mengden av mennesker. Det var noen få som var interessert, men svært få.

Dette var alle medelevene hans, ungdomsskolebarn som ikke hadde noe bedre å gjøre enn å sladre i lunsjen. De gjorde absolutt ingenting. Michael sukket og reiste seg, dumpet isoporbrettet sitt i søppelbøtta før han tok på seg ryggsekken og satte kursen mot toalettene. Han gikk tankeløst ned gangene mot badet mens han hørte lyden av  frodig kvinnelig fnising bak ham. Michael stønnet ved lyden.

"Hei nerd!" Michael fortsatte å gå, og ønsket ikke å gi dem tilfredsstillelsen av å komme til ham. Han forsøkte å gå inn på herredoen mens de fem jentene grep ryggsekken hans og dro ham bakover, hans forsøk på å slå tilbake halvhjertet motsier den universelle loven om å skade kvinner, selv om de mest sannsynlig ikke var mennesker.

Han ble dyttet mot veggen rett overfor badet og frontet av de fem jentene, Candy, Brittany, Alice, Jenna og Rose. Candy, Brittany og Jenna var klassekameratene hans, juniorer, mens Alice den andre og førsteårsstudenten Rose fulgte med. De tre første, juniorene, hånet ham mens Alice forsøkte å gjøre det samme, mens hun hele tiden så på dem og tilpasset seg. Rose bare sto bak og så på ham med medlidenhet i øynene. Hun måtte le, måtte beholde vennskapet deres, men gjennom alle møtene deres visste Michael at hun var den hyggelige.

«Du får ikke ignorere oss sånn, nerd! Vi er alfa; du er ingenting. Du LYTTER til oss!" Candy gikk frem og slo ham, hånden hennes etterlot et sviende rødt merke i ansiktet hans. De andre jentene lo ikke engang av dette. De bare gapte. Hvis noen, NOEN så det, ville Candy bli utvist. Fysisk kontakt av den konfronterende typen ble ikke tolerert i det hele tatt. Michael holdt rett og slett på det tomme blikket og så tilbake på henne. Dette gjorde henne på en eller annen måte bare enda sintere.

"Idiot! Har ikke engang ballene til å slå tilbake. Snakk!" Hun la ansiktet rett inn i hans og bare stirret på ham. Hvis hun ikke hadde vært en bitch, ville Candy vært den våte drømmen til alle gutter på skolen. Stående på 170cm, hadde hun bølgete lyst sjokoladehår ned til ryggen og et par hasselbrune øyne som kunne smelte et hjerte.

Kroppen hennes var tonet og muskuløs av dans, og det var velkjent at hun var ballerina på fritiden. Det var litt av en bragd, med tanke på at bysten hennes var 36 C, kanskje litt større. Hun var en knockout, en modell på vei. Brittany og Jenna var heller ikke stygge. De to var tvillinger, blondhåret og blåøyde med nøyaktig samme kropp. 36 B-pupper og en stram mage, bitte liten rumpe og lange ben som var vant til harde treningsøkter i løpet av banesesongen. Hver av dem hadde en gruppe gutter som ønsket å komme seg på innerbanen, men det var velkjent at de var forbudt. Faren deres var hovedtrener for skolen, ikke en mann å tulle med. Så var det de to yngre, hver av dem er helt annerledes enn de andre. Rose hadde kortklippet brunt hår trukket tilbake over et par uskyldige brune øyne som virket enorme, med bittesmå blomsterøredobber laget av rosa og lilla diamanter.

For å avslutte den uskyldige førsteårsopptredenen var Rose bitteliten. Hun var kanskje 152cm høy, med en b-cup bh mest sannsynlig. Hennes konstante bruk av korte shorts forrådte hennes lange, tonede ben som førte opp til en fin rumpe. Michael var ikke sikker på hvilken sport hun drev med, men han kunne fortelle at hun gjorde noe. Alice hadde skulderlangt dypt rødt hår som lyste nesten skurk i sollyset.

seksitreffit

De grønne øynene hennes lyste ut med en selvtillit som nesten ble knust av hennes valg av venner. Mens alle de andre løp i andre sosiale kretser, gjemte Alice seg for seg selv når hun ikke var sammen med vennene sine. Hun hadde ingen selvtillit uten pøbelmentaliteten som ble gitt henne av de fire andre, selv om Michael sannsynligvis var den eneste fyren som la merke til det. Hun var godt utviklet for enførsteklassing, C-cup bh og 163cm høy, til tross for at hun ikke trente som de andre. Alt i alt ble Michael konfrontert med de fem beste jentene i klassen, uten evne til å gjøre noe med det.

Han bare sukket, la en hånd på Candys skulder og dyttet henne til side og gikk mot badet. Når han var inne slo lysene seg av, og etterlot ham i mørket. Lyden av blandet latter fortalte ham at "vennene" hans utenfor hadde gjort det. Han gikk rolig til den andre lysbryteren og snudde den, og lyste opp rommet igjen. Jentene hadde spilt trikset nok til at han kunne veien til det andre byttet utenat. Han åpnet den siste båsen og låste den bak seg, satte seg på det gnistrende hvite toalettet og la hodet i hendene. Etter et minutt med deprimerende tanker hørte Michael lyden av fottrinn fra jentebadet ved siden av ham. Han visste at veggen han satt ved skilte jentebadet og guttenes bad, og lydene fra de fem plageåndene kom lett gjennom veggen.

Han sukket, blokkerte den og slapp shortsen og slapp den anstrengende kuken ut av innesperringen. Den åtte tommers lengden Michael visste var over gjennomsnittet, og han kunne fortelle at den var litt tykkere enn gjennomsnittet fra Internett. Han hadde blitt tvunget til å bruke trange boksere i årevis nå for å prøve å forhindre at den ble sett offentlig. Michael tok en hånd rundt kuken og begynte å stryke den forsiktig, og spenningen ved å gå rundt på videregående skole med en gjeng jenter i trange sommerklær ble endelig utløst. Michael led av en overaktiv sexlyst, noe som betyr mer sæd, mer fruktbarhet og mindre restitusjonstid. Selv om Michael bare visste dette som en kortere restitusjonstid. Han hadde faktisk aldri sett en annen fyr for å sammenligne mye.

Lyden av latter og et gisp fra jenterommet fikk ham til å hoppe. Han så irritert over veggen før noe fanget ham. Et stort hull, satt inn i gapet mellom steinen på muren, var like innen rekkevidde for øynene hans mens han satt på toalettet. Da han så gjennom, gispet han nesten av glede. Det var et rent hull hele veien gjennom veggen til damebadet. Da han så gjennom kunne han se Jenna og Brittany kysse lidenskapelig, Jenna opp på vasken med bena viklet rundt midjen og brystet til Brittany, som masserte søsterens bryster mens de låste leppene. Lent seg mot båsene hadde Rose hånden på sitt eget bryst, og den andre hånden dyppet lavere på magen med noen sekunders mellomrom. Alice hadde allerede en hånd dyttet nedover buksene hennes, ruinerende dyttet fingrene inn og ut mens hun så på de to. Michael skiftet posisjon på toalettet og så seg rundt, og innså at den som hadde satt hullet gjennom veggen var et geni.

Hullet var perfekt plassert for å se hele jenterommet. Han trakk seg tilbake fra veggen og så desperat etter den ene tingen han visste ikke ville være der. Men der var det, enda et hull gjennom veggen, denne plassert for å se inn i den siste boden på badet. Da han la øyet opp til dette hullet, besvimte han nesten. Synet av Candy helt naken da hun skiftet til sportsklærne for sjette og syvende periode friidrett. Michaels hånd strøk hardere mens han så Candy bevege hendene hennes over kroppen hennes og, mest sannsynlig, sjekke usikkerhetene. Da hun nådde brystene, med de lysebrune brystvortene som stakk voldsomt ut, stoppet hun og lekte litt. Smilet som krysset ansiktet hennes ble for alltid brent inn i Michaels minne. For en gangs skyld, uten hån, det grove språket og den konfronterende holdningen, så Candy ut som den vakre jenta som Michael alltid hadde visst eksisterte.

Mens Michaels hånd fortsatte å stryke over den oppsvulmede kuken hans, fortsatte Candys hånd reisen over kroppen hennes, og stoppet på steder som Michael desperat ønsket å huske. Navlen hennes, et lite kjærtegn rett under brystkassen, venstre hofte, og til slutt snudde hun seg, til Michaels lykke, for å møte veggen og kjærtegne de røde leppene mellom lårene. Michael så på mens fingrene hennes søkte ned mellom bena hennes, forsiktig stakk opp på innsiden av hennes innerste dyp, før lyden av skritt og prat kom fra hovedområdet i rommet.

Michael skiftet for å se inn i det andre hullet og så tvillingene trekke opp shortsen mens de andre jentene tok hendene ut av shortsen. Han forbannet seg selv og beveget seg til det andre hullet for å se på Candy igjen, mens hun gransket nå full av fingersetting. To fingre fløy inn og ut av fitta hennes mens hun gjorde ansikter av dyp nytelse, og imiterte Michaels glede ved åstedet foran ham. Et bank på Candys bås førte henne tilbake til virkeligheten, og tvang henne til å trekke fingrene tilbake og svare. En av jentene sa noe om at hun bare hadde ti minutter igjen, noe som fikk Candy til å kle seg raskt uten å fullføre økten.

Michael sukket skuffet da jentene forlot rommet. Han la hodet bakover mot veggen og så for seg scenene han nettopp hadde vært vitne til, noe enhver fyr på skolen ville betale penger for. Hånden hans fortsatte å stryke, bildet av Candys søte fitte og vellystige pupper klistret inn i hjernen hans mens hånden økte i fart. Til slutt nådde han høydepunktet, stoppet hånden og reiste seg mens han skjøt sperma fra kuken inn på toalettet. Han strøk resten ut og tørket hodet for å unngå uheldige merker som blør gjennom shortsen hans. Da han forlot badet, fikk han selskap av Rose, den lille sympatiske førsteårsstudenten, som kom fra et sted nede i den andre gangen.

seksitreffit

Hun smilte til ham mens de gikk sammen ned gangen mot lunsjområdet. Et smil ble festet på ansiktet hans; så mye at han til og med ga en mot Rose. Rett før de gikk ut av bygningen, tok den unge jenta ham i albuen, hoppet opp på tærne og plantet et kyss på kinnet. Dette forbløffet Michael så mye at smilet falt fra leppene hans for å bli erstattet av sjokk. Dread tok den plassen mens hun hvisket i øret hans.

"Jeg håper du likte showet …"

Kvalitet % | ( röst)
...
...
seksitreffit

Kategorisert i: